Mi bizonyítja, hogy nem ukrán tüzérség? Mert volt már ukrán is, orosz is, mordori is, angbandi is, gondolini is, és gondori is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi bizonyítja, hogy nem ukrán tüzérség? Mert volt már ukrán is, orosz is, mordori is, angbandi is, gondolini is, és gondori is.
Milyen NATO háború volt 2003-ban?ld pl 2003at. Pedig az nem tegnap volt.
Na jó, de nem látom se Gondolint, se Angbandot a térképen.
" Az Ukrán PRAVDA beszámolója szerint...."Videón, ahogy az Irpinyből menekülő civileket lövik
Továbbra is lövi az orosz tüzérség a Kijevtől északnyugatra található Irpiny városát. Az orosz–ukrán béketárgyalások megállapodásai szerint humanitárius folyosókat hoztak létre, amelyeken a civilek elhagyhatják a területet. Az oroszok viszont, ahogy Mariupolnál, itt sem tartották be a tűzszünetet, és lőni kezdték a civileket.
Az egyik videófelvételen az látszik, amint a civilek bőröndökkel, csomagokkal vonulnak az úton, amikor egyenesen a civilek közé csapódnak be a lövedékek.
https://index.hu/kulfold/2022/03/06...-ahogy-az-irpinybol-menekulo-civileket-lovik/
Olyan 90%.Legtöbb gyilkosság a bővebb családi körben történik Eiropában.
Nekem van appom. A kiegészítők közül töltöttem le.Nálam is megy az RT. A Google nem adja ki a találatok között - így a linkjét kézzel kell beírni ...
Milyen NATO háború volt 2003-ban?
Nem ugrik be semmi bocs.
Most ha én egyedül eltudom verni a szomszédot minek hívjam a rokonokat?Ukrajnával se bírnak de Nato tagországokat fenyegetnek. Valaki szóljon már neki hogy nagy az a kabát.
Nem tegnapi? Mert már láttam korábban.A páncélozott járművekből és teherautókból álló konvoj az erdei parkon át Harkiv felé tartott, de az ukrán erők elfogták és megsemmisítették őket...
Az orosz páncélozott járművek közül a „Tiger-M SpN”, „Kamaz” páncélozott járművet vették észre.
"Tiger-M SPN" páncélozott jármű egy halott orosz katona testével Harkov északi részén.....
На півночі Харкова російські військові потрапили у засідку
Заявилися фотографії з розбитою колоною російський військових на півночі Харкова.mil.in.ua
A szerencsétlen állatot nagyon-nagyon sajnálom .. az ott lévő embereket kevésbé tudom, legalábbis akik a videón vannak..
"majdnem a keleti felét behúzták"Most ha én egyedül eltudom verni a szomszédot minek hívjam a rokonokat?
Ha a ruszkik tudnak operálni 60-100 ezer katonával minek küldjön oda többet? Egyébként nem úgy venni észre hogy állnak a front vonalak, szépen lassan tolják ki a ruszkik folyamatosan. Szóval nem értem miért mondjátok hogy nem bírnak velük. 8 napja tart a balhé és az ország majdnem a keleti felét behúzták.
Én most találkoztam vele de ez nem jelent semmit....Nem tegnapi? Mert már láttam korábban.
Volt több videó is, hogy voltak becsapódások. Épp arra voltak külföldi sajtósok." Az Ukrán PRAVDA beszámolója szerint...."
Egyetértek mindenki jól járna az oroszok is...Én nem kívánom nekik egyiket sem, azt szeretném látni hogy az orosz lakosság még ezen a héten eltávolítja őket a hatalomból a hadsereg támogatásával.
Nálam is megy az RT. A Google nem adja ki a találatok között - így a linkjét kézzel kell beírni ...
Jaa.....? Mondjuk NATO háborúnak nem mondanám lévén a NATO tagállamok nagyja nem vett részt benne. Igazából csak US+UK.
Mondjuk Putyini ideológiát követve nem is volt az háború....
Az M14/E58-as út (a bal oldali) egész konkrétan.Mariupol külvárosa ma
Németországból is megosztották, hogy simán működik az app mobilon.
Úgy látszik ez is ilyen "ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok" féle politizálás.
Igen. Nem tudom pontosan milyen nemzetiségűek, de reggel raktam be egy videót, ahol török tv-stáb rögzíti végig; nem messze csapódott be tőlük. Velük voltak ukrán fegyveresek is, el tudom képzelni, hogy külföldiek (is).A becsapódás után angol beszédet is lehet hallani ("shit", "stay there") külföld újságírók voltak ott?