kinek kell Kelet-Magyarország? Szabolcs-Szatmár-Bereg már a rendőrség szerint is Kenya.
Ukrajna, Románia, Szlovákia, Szerbia, Oroszo.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kinek kell Kelet-Magyarország? Szabolcs-Szatmár-Bereg már a rendőrség szerint is Kenya.
Picit fordítva tetszik ülni a pacin.Bemész a harlembe egy white power feliratú pólóval... vs Z betűs autóval autókázol és parkolsz egy olyan országban amin 10 ezrével haladnak át menekültek, akik ugyanezen logos tankok elől menekülnek... a ti választásaitok, vállaljátok a következményeit/legyetek felkészülve rájuk/ne csodálkozzatok.
Ez viccnek is durva...kinek kell Kelet-Magyarország? Szabolcs-Szatmár-Bereg már a rendőrség szerint is Kenya.
???Leopárd harckocsik megindultak Kárpátalja felé
Grisa kitolta a páncél vonatot is a múzeumból.....
Ekkora balfaszok.
Semmi kísérő BTR, ZSZU-23-4, Tigr, vagy bármi...hát így nem fog nekünk leesni Kárpátalja.
Meglepő módon már nem találtam, hol olvastam ezt épphogy elindult ez az egész. Ha megtalálom, berakom.Többször szóba került ez, de kizárt, hogy támadják. Minek? Mit nyernek vele? Csak felesleges bonyadalmakat okoznának saját maguknak, ha valami veszélyes dolog elpukkanna, vagy kiszabadulna.
Másrész vol térkép a bombázásokról és a laborokról. Én direkt elmentem a szoba legtávolabbi sarkába és hunyorítottam, még a villanyt is lekapcsoltam, de akkor is láttam, hogy nem esnek egybe.
Grisa kitolta a páncél vonatot is a múzeumból.....
Itt van egy jobb kép róla egy hadgyakorlatból:Grisa kitolta a páncél vonatot is a múzeumból.....
Igen, pontosan erre céloztam.A tegnap lelőtt pilóta arca sem volt véres amikor a szántóföldön elfogták, viszont amikor már a pickup platóján volt már látszott, hogy egy kicsit "megdolgozták"...
dehogy, húsz éve van ilyen rendőrségi térkép.Ez viccnek is durva...
Javaslom költöz le nyíregyre egy hónapra. Utána hasonlísd össze pest egyes kerületeivel. Sztem meg fogsz lepődni hogy mégse annyira sötét és koszos mint amilyennek tartják a nephiedelmekben.kinek kell Kelet-Magyarország? Szabolcs-Szatmár-Bereg már a rendőrség szerint is Kenya.
Akkor talán oda kellene küldeni a rendőrséget kipucolni, és nem azt mondani, hogy kinek kell...dehogy, húsz éve van ilyen rendőrségi térkép.
Ne aggódj átértékeled majd a dolgot amikor elkezdik gyilkolni az ismerőseidet és lövetni a városodat.Kíváncsi lennék, hogy ha esetleg harcra kerülne a sor a nyugat és kelet között, ki menne el katonának oroszokat és kínaiakat ölni az amerikaiak kedvéért. Én biztosan nem. Én nem tekintem egyik népet sem ellenségemnek. Amúgy sem tartanám jó ötletnek, hogy a nyugat nihilista mocskának terjesztéséhez segédkezet nyújtsak.
No, ilyet nem kellene!kinek kell Kelet-Magyarország? Szabolcs-Szatmár-Bereg már a rendőrség szerint is Kenya.
Amúgy már a Mosinok is ki vannak húzvaez egyre jobb lesz, lassan ott tartanak az oroszok mint a szír kecskebaszók, hogy előszedik a 600 éves ágyúkat is
OFF: Magyarországon toborozni max egy románok/szlovákok elleni háborúra lehetne valamennyire, más ellen SENKI sem akarna harcolni.Kíváncsi lennék, hogy ha esetleg harcra kerülne a sor a nyugat és kelet között, ki menne el katonának oroszokat és kínaiakat ölni az amerikaiak kedvéért. Én biztosan nem. Én nem tekintem egyik népet sem ellenségemnek. Amúgy sem tartanám jó ötletnek, hogy a nyugat nihilista mocskának terjesztéséhez segédkezet nyújtsak.
Az érvelés ott hibás, hogy egyes beállítottságú embereken/politikusokon kívül senki nem akar itt lovagi tornát tartani az oroszokkal és le merem fogadni, hogy az oroszokat se érdekli. Ez mind politikai döntés lesz, ha lesz ilyen. De ne legyen.Ne aggódj átértékeled majd a dolgot amikor elkezdik gyilkolni az ismerőseidet és lövetni a városodat.
Senki nem akar a ruszkik ellen harcolni, csak úgy érzik hogy muszáj.