Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha jól vettem le a stílusból akkor szerinted a felvetés hogy fake, teljesen felesleges (?).Nyilván fake. Na csao.
Még mindig nem világos?) Az ukránok bárkitól elveszik(lefoglalják) a gépjármüveket, legyenek azok civilek vagy cégek...Hallgattam de abból nem derül ki, hogy a DHL hivatalosan is részt vesz benne....
Nos ez vagy így van ebben az esetben vagy nem, amúgy ha jól tudom van érvényben olyan rendelet, Ukrajnában amely lehetővé teszi ebben a helyzetben civil vagy vállalati járművek lefoglalását az ukrán állam, és intézményei (hadsereg részére)Még mindig nem világos?) Az ukránok bárkitól elviszik(lefoglalják) a gépjármüveket, legyenek azok civilek vagy cégek...
Ezt ,vagy hasonló cselekedetet láttam 2015 köröl. De inkább ez voltEzen a videón állítólag az látható, hogy az Azov egy elfogott orosz katonát keresztre feszít és felgyújt...
Én nem tudom megítélni mennyire hiteles a felvétel...
nekem különösen a legelső képen látható, frissen modernizált T80 a furcsa..... ez is a Kantyemirovka vesztesége lehet vajon?
Mit vártál, hogy majd fröcsögni fog a vér mindenfelé, mint a filmekben? Ha nem fejbe lőnek valakit, akkor azért ritkán lesz ott instant horrorfilm... Nézz meg pár amerikai rendőri bodycam videót, van olyan is, amin karabéllyal lőnek, ott sincs instagib.
- amikor átlövi a lábukat a vér stb jóhol van illetve miért nincs
Minden további nélkül lehet "csuklóból" tüzelni vele, egyébként két kézzel fogja továbbra is a fegyvert a katona. Nem száz méterekre lő, nem kell pontosnak lennie.
- Az AK azért erős fegyver tudtommal…, így, csuklóból tud tűzelni vele? Nem vaktöltény amivel lő?
Jézus, úr Isten!Ezen a videón állítólag az látható, hogy az Azov egy elfogott orosz katonát keresztre feszít és felgyújt...
Én nem tudom megítélni mennyire hiteles a felvétel...
Én nem tudom hogy mikori ez a felvétel és azt sem megítélni, hogy mennyire valós...Ezt ,vagy hasonló cselekedetet láttam 2015 köröl. De inkább ez volt
Ez már nagyon régi videó.Jézus, úr Isten!
Ehhez képest az agyonlövés, humánus filantrópia!
Köszi, tényleg érdekel ki mit lát, azért is kérdeztem.Mit vártál, hogy majd fröcsögni fog a vér mindenfelé, mint a filmekben? Ha nem fejbe lőnek valakit, akkor azért ritkán lesz ott instant horrorfilm... Nézz meg pár amerikai rendőri bodycam videót, van olyan is, amin karabéllyal lőnek, ott sincs instagib.
Egyébként meg nem expanzív lövedéket használnak, még az is lehet, hogy átlőtte a combját szerencsétlennek (hacsak nem csontot ért).
Minden további nélkül lehet "csuklóból" tüzelni vele, egyébként két kézzel fogja továbbra is a fegyvert a katona. Nem száz méterekre lő, nem kell pontosnak lennie.
Én nem tudom mikor készült ez a felvétel és azt sem, hogy mennyire valós...Jézus, úr Isten!
Ehhez képest az agyonlövés, humánus filantrópia!
Elég vastag ruha van rajtuk, az azért sokat felfog. A korábban meglőtt katonák ruházatán látszik, hogy eléggé átnedvesedtek márKöszi, tényleg érdekel ki mit lát, azért is kérdeztem.
Mit vártam? Azt hogy akit a 0-dik másodpercben lábon lő, annak (pláne ahogy forgolódik) elöbb utóbb kipréselődik némi vér.
Egyszerűen csak furcsának találom, de írtam is, nem vagyok szakértő
Szóval köszönöm!