Ott van a leírásban, hogy 24.-én lőtték le, a videót töltötték fel ma.ez még 24-i, azért ne számoljuk duplán.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott van a leírásban, hogy 24.-én lőtték le, a videót töltötték fel ma.ez még 24-i, azért ne számoljuk duplán.
De ha már itt tartunk, mind Abházok, mind Alánok köszönték szépen ott éltek a "Grúz" királyságokban, akkoriban, amikor a Makedónok, Perzsák, és egyéb ilyen kisebb nagyobb birodalmak arrafele hesszeltek, sőt az utóbbiak kicsit korábbtól. Szóval mint írtam, a mi ősi, és mi nem relatív.Nemhogy Oo,de még a Kievi rusz se létezett,mikor Gruzia már ezer éves ország volt....
Unalmas már ez a szerecsenymosdatas.
Ilyen ládáim nekem is voltak, csak persze nem fegyverrel teli. Még a SZU-ból hoztuk, ebbe pakoltunk.Az Ukrán Fegyveres Erők elfoglalt raktára a csernyihivi régióban.
https://vk.com/wall-123538639_2339109
Tudtommal a DHL bejelentette, hogy felfüggesztette a tevékenységét Ukrajnában és Oroszországban....Lehet a DHL vitte ki az AT-4eseket, és akkor már a kocsit is megtartották.
Jó válaszás ez a sárga, még esetleg piros szallagból ha egy célkeresztet rátennének, hogy hova kell lőni.
de valaki, aki nem képes kiolvasni a kurva cirillit, az ezt nem fogja észrevenni.Ott van a leírásban, hogy 24.-én lőtték le, a videót töltötték fel ma.
fókák/cia is megy simán, de a green barret ispl S.A.S. ?
![]()
Hallgasd a szöveget a videóban oroszul és németül is beszélnek.Tudtommal a DHL bejelentette, hogy felfüggesztette a tevékenységét Ukrajnában és Oroszországban....
hogy jó muzulmán módjára megpumpolják hátulról?Egyrészt a csecseneknek átutobb a PR-ja, másrészt az kb az utolsó dolog, hogy a DNR veteránjai kiturkoljék a világba, hogy hol vannak.
---
És ha már csecsenek - a szegény jószág még nem sejti, amit a szakállas bácsik igen:
Nyilván fake. Na csao.Sokkoló videók:
https://www.origo.hu/nagyvilag/2022...k-kozvetlen-kozelrol-ukran-katonak-video.html
Az első érzelmi hullám után elkezdtem elemezni a lábonlövös videót.
Két dolgot nem értek, bár nem vagyok fegyverszakértő:
- amikor átlövi a lábukat a vér stb jóhol van illetve miért nincs
- Az AK azért erős fegyver tudtommal…, így, csuklóból tud tűzelni vele? Nem vaktöltény amivel lő?
Ezt nevezem! A csecsenek visszaszolgáltatják az elbitangolt haszonállatokat a tulajdonosuknakEgyrészt a csecseneknek átutobb a PR-ja, másrészt az kb az utolsó dolog, hogy a DNR veteránjai kiturkoljék a világba, hogy hol vannak.
---
És ha már csecsenek - a szegény jószág még nem sejti, amit a szakállas bácsik igen:
Lassan azt is megmondja neked, hogy mikor mehetsz wc-re-Elég volt a jenki hegemóniából!
és így születtek a SzilvánokEzt nevezem! A csecsenek visszaszolgáltatják az elbitangolt haszonállatokat a tulajdonosuknak![]()
Hallgattam de abból nem derül ki, hogy a DHL hivatalosan is részt vesz benne....Hallgasd a szöveget a videóban oroszul és németül is beszélnek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..