Intel Slava Z
Nazi from Azov Denis Igorevich Sikotovsky, born 10/17/1994, went to Bandera in Mariupol.
t.me
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bár nem engem kérdeztél, de azt érdemes tudni, hogy pl Odesszát csak egy komplett szárazföldi és tengeri hadművelettel lehet blokád alá vonni illetve elfoglalni, de egyelőre még Mariupolt sem foglalták el, (bár ez már csak idő kérdése), és ugye jelenleg a kelet ukrajnai hadművelet van napirenden az orosz erők részéről és ugye akkor még Harkov elfoglalásáról nem is beszéltünk ami szintén nagyon nem lesz egyszerű feladat (békeidőben az egy 1,5 milliós város), úgyhogy én személy szerint nem látom a realitását a közeljövőben egy Odessza elleni blokádnak/támadásnak.....Írod egy mondatra, hogy az oroszok nem tudják elfoglalni az ukrán tengerpartot. Nekem teljesen naív embernek leírnád, hogy miért is nem? Nem tudják blokád alá venni olyan formán hogy még egy egyszemélyes kenu sem tudja elhagyni az ukrán tengerpartot? A térkép alapján nekem egyáltalán nem úgy tűnik. Azok a tengerparti települések mind a tengerből élnek, ha el vannak zárva, elindul az elvándorlás.
Már azon se lepődnék meg, ha fél Magyarországot.És vajon mit ígértek nekik cserébe?
jaj csak nehogy putyinnak is megmutassák, mert már megy is az atom...1 másodpercig tényleg azthittem, hogy valami EUs bemutatkozó videó lesz, ahogy a fához kötve rugdosnak, aláznak embereket, zöldre festik az arcukat, felgyújtják őket, stb
Erre csak egy tiktokker lájokat gyűjt. Ehh
az irreveláns kifejezést óvatosan használnám, mert mit is látunk:Na jó, de ezt az Azov szóvivője mondta. Irreleváns. Max. érdekes.
Pizzéria la Banderas
"...egy ukrán videón látni, ahogy az ukrán katonák a holttesteket húzogatják az út közepére szélére, pontosan beállítva a "rendező" utasításai szerint."
Ez a videó úgy van megvágva, hogy így lehessen értelmezni...
Az elején mozgatnak egy halottat, de nem tudni, hogy ott is hagyják, vagy az útrol húzzák le... később katonák mennek és egyikük megnéz egy halottat.
Egy kazettás toltet becsapódási ponját akarja látni? Micsoda csakérto.A legnagyobb gond, hogy nincs foto a becsapodasi pontrol.
Gyorsan valami hasonló hírt kellet kreálni. Amúgy pedig Ukrajna még mindig tele van S-300-okkal.Near Nikolaev, the S-300 division transferred by Slovakia to Ukraine was completely destroyedIntel Slava Z
⚡Near Nikolaev, the S-300 division transferred by Slovakia to Ukraine was completely destroyedt.me
--
Állítólag az s-300ak eddig tartottak.
Azért egy 100 megatonnás robbanófejet az orosz kiskatona nem tudja ellopni ...Szted? Az Of, ami kb napi 100 megatonnás robbanófejet tud összedobni a tenyészreaktorai alapján majd csernobilból lop ilyet?
Utolsó orosz rakétás dandárként lett átfegyverezve Iskander-M OTRK-ra 2021 december-2022 januárban. A 47. Gárda rakétás dandár egyébként 2020-ban hozták újra létre a még az orosz hadseregben lévő utolsó 14(2019) Tocska-U indítókból.47.korenovszki rakétadandárja Tochka-U-l volt felfegyverezve és csak múlt év végén vagy idén kapott Iskander rakéta rendszereket....Ennyit a lejárt üzemidőről és a karbantartás nélkül való pihenésükkel kapcsolatos kijelentésedről....
én vótam na há má hányszó mondjam...Folyamatosan fent kell tartani a hangulatot, hogy az orosz esztelen..
Sorra tolni a mainstreamben, erre lehet építeni kampányt... Bucha, Rubizhne, Tochka ügy, stb....
És az sem kizárt, hogy az orosz lőtte szét direkt/véletlenül.
Szerintem meg ezt írták...Olvastad amit az ukránok írtak?
Nincs "de miért vitték". Nem volt mit vinni, azok a videók a 300asokrol a vonatokon csak slovák féknyúz
Egy ukrán hagyományteremtés bölcsőjét látjuk.
Addig rúgta míg.....
Bizony ez van a cikkben is amit linkeltem tehát nem igaz,hogy az orosz Tochkák már rég karbantartás és üzemidő hosszabbítás híján egy raktárban porosodnának..Még 2021-ben is volt aktív Tochkával felszerelt orosz rakétaalakulat...Utolsó orosz rakétás dandárként lett átfegyverezve Iskander-M OTRK-ra 2021 december-2022 januárban. A 47. Gárda rakétás dandár egyébként 2020-ban hozták újra létre a még az orosz hadseregben lévő utolsó 14(2019) Tocska-U indítókból.
Látod, mondtam én, hogy szövegértelmezési gondjaid vannak. Vagy nekem....Szerintem meg ezt írták...
A S-300-as légvédelmi rendszerek, amelyeket Szlovákia oly nagyképűen küldött Ukrajnának, NEM jutottak el a telepítésük helyszínére.
"Nyikolajev közelében udvariasan és vendégszeretően fogadták, ami után a S-300-asok nem tudnak máshová menni, nemhogy lőni.
Vajon a lengyelek tudtak erről, amikor tankokat küldtek
M - dya, ilyen PR Szlovákiának a komplexumok elküldésével... Csináltak egy egész videót... nem fáradtak vele. És milyen kínos... Szomorú ."
Magyarul az állítják, hogy a szlovákok által küldött
S-300-k nem jutottak el telepítésük helyére mert Nyilolajev közelében megsemmisítették őket....
Ez akkor is ukrán. A sorszámból látszik. A többi süket duma.Bizony ez van a cikkben is amit linkeltem tehát nem igaz,hogy az orosz Tochkák már rég karbantartás és üzemidő hosszabbítás híján egy raktárban porosodnának..Még 2021-ben is volt aktív Tochkával felszerelt orosz rakétaalakulat...
Mi lesz ott még a háború után...saját tömegmészárlások! Lógósok dezertőrök kergetése, feltételezett orosz szimpatizánsok keresése...én ha ott maradnék tuti h letagadnám hogy orosz vagyok, anyanyelvi szinten sajátítanám el a szuahélit, és azt mondanám, hogy Annunaki vagyok...Egy ukrán hagyományteremtés bölcsőjét látjuk.