K
Kopi2000
Guest
Érdekes, eddig azt hittem, hogy mentős vagy??Én soha sem titkoltam ki vagyok és miben hiszek! Az avataromon is én vagyok! De azért a személyes adataimat nem adnám ki!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes, eddig azt hittem, hogy mentős vagy??Én soha sem titkoltam ki vagyok és miben hiszek! Az avataromon is én vagyok! De azért a személyes adataimat nem adnám ki!![]()
Hitler utolsó csatlósa után Putykó utolsó csatlósa...
Van már hagyománya ennek a szerepnek, és úgy tűnik ti élvezitek is a pofáraeséseket. Csak az ország megy tönkre közben.
Az vagyok! Az meg egy mentőhelikopterben készült kép!Érdekes, eddig azt hittem, hogy mentős vagy??
Dehát már láttuk, itt ebben a topikban is. Városok, amik úgy néznek ki, mint a flandriai települések, holdbéli tájak a levegőből és a fák kigéett csonkjai és a kráterek között vonuló donyecki csapatok. Itt volt mind az elmúlt hetekben!I világháborús holdbeli tájakat olyan totális tüzérségi támadást te nem fogsz látni az ukrajnai hadszintéren sem
NemárTöbb orosz honlap beszámolt arról, hogy május 2-án, hétfőn délben Trevor John Cadieu kanadai tábornokot elfogták Mariupolban, és egy moszkvai börtönbe szállították kihallgatás céljából.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/243088/
Stern csoport?A nácizmust támogató zsidók legalább akKorra baromságmintha a Mi Hazánk,gyűjtést rendezne a román Vasgárdának.
Nincs is háború, csak különleges katonai művelet.
Egyébként ugyanaz a keresnivalója, amiért az oroszok elkezdték; ha egész Ukrajnát demilitarizálnák és nácitlanítanák, pont olyan közel kerülnének a NATO érdekszférájához, amennyire közelinek Oroszország érezte magára nézve Ukrajna NATO-tagságának lehetőségét.
Nem csak neked.Kijev szelleme (legalábbis számomra) az első pillanattól kezdve nyilvánvaló, hogy egy hoax volt.
Első világháborús ostobaságot te hoztad fel nem én.Hagyjuk a világháborús ostobaságot. Inkább én kérdezném,hogy ennyire nem vagy tisztában a kedvenc ukránjaid korlátozott képességeivel? Az ukrán lőtávon kívül is tudnak operálni,és nagy számban. Másrészt az ukránok jelenleg minimális ellenállásra képesek az orosz tüzérség ellen,mert semmiféle számottevő légierővel,sem olyan mennyiségű tüzérséggel nem rendelkeznek.
Az én nagyapám első barátnőjének az apukájának az egyik őse Mátyás király első tárnokmesterének az alattvalója volt!Persze még annyit az előzőekhez, hogy a nagyapám fiatalabb lánytestvérének (legfiatalabb húgának) a férje volt haláláig a "Győző bá" összes magyarországi bányájának a felelős műszaki vezetője... Tudom, hogy miről, mit beszélek... Kínos, amikor olyannal találkozol, aki többet tud az ikonjaidról (a valóságban), mint a hírekből Te...
az erődítmény rendszer az nem pont a védekezést támogatja???? azzal Ukrán területen mi a kifogásod? csak nem az hogy meg szerették volna védeni azt ami még megmaradt 2014 után???"Az EU szakemberei tudtak az orosz fegyverkezésről."
A 2014-től tartó erőteljes ukrajnai fegyverkezésről meg semmit sem tudtak. A néha-néha felbukkanó videókon látszik, hogy milyen erődítményrendszerek vannak kiépítve Kelet-Ukrajnában. Ne mondja senki, hogy ezeket pár nap alatt építették ki az ukránok. Aki ezt beveszi az egyéb idiótaságokra is képes. Az ukránok részéről nagyon is tudatos felkészülés folyt. Az ukrán nyersanyagok reményében az összes eus politikus félrenézett vagy ami a legrosszabb nem tudtak róla (ezt nem hiszem el), ebben az esetben teljesen alkalmatlanok, de sajnos nem leválthatók.
Objektív nincs. Egyszerűen azért, mert nincs objektív forrás.Tud valaki olyan fórumot, ahol viszonylag értelmes és a lehetőségekhez képest objektív vélemények , hírek vannak az ukrán helyzetről?
Jogos! Kiegészítésként csak annyi, hogy Vata amúgy megvolt keresztelve.Vata lázadása győzött és az általa hazahívott Vazul fiakból került András a trónra te hülye!![]()
Én?Nem csak neked.
Könyörgöm ez egy haditechnikai fórum…
Ki a franc hitte el(?)
A volt nejem is diplomás ápolónő, kórházban, csak Bécsben. A Covid elején megkérdezték őket, akar-e COVID-osokkal foglalkozni? Meg arról, hogy akar-e túlórázni? Nos Ő mindkét kérdésre nemmel felelt... Nem is volt Covidosokkal, meg nem is túlórázott az elmúlt 3 évben. Érdekes, sokszor ez a sztori jutott az eszembe, amikor a Covid-os élményeidet olvastam. Köszi, hogy kissé beleláthattam, általad, ebbe a hazai világba.....Ami azért nagyon más, mint egy országgal nyugatabbra...Az vagyok! Az meg egy mentőhelikopterben készült kép!
Hát gyártsál, basszus! Abban jók vagytok!Objektív nincs. Egyszerűen azért, mert nincs objektív forrás.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..