[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

dkes

Well-Known Member
2019. december 5.
2 388
8 957
113
Amerikai Macbook-om van, amerikai billlentyuzettel, Ausztriaban elek ebbol kifolyolag pedig nemet billentyuzet kiosztassal dolgozom „haver“ Igen remek lenne ebbol a kombinaciobol normalis ekezeteket irni… de koszonom a megjegyzesedet. Biztos ez is azert utott annyira, mert honapok ota vagy mar itt.
:)


Hátha segítség.

Én angol billentyűzettel írok (felmatricázva sincs) ... Mindig.
 
W

Wilson

Guest
Miért ne kételkedhetne? Az adásban több vélemény is elhangzott. Az övé volt az óvatos bácsi szerepe, még a szovjet időkből is idézett bölcsességeket.
Van benne "héja" szereplő is, az terrorbombázást javasol, meg a villany lekapcsolását. Nem érti, hogyan működhetnek még ukrán ellenőrzéssel erőművek a "mi" területünkön.
Mértékadó műsor na, olyan politikai Mó(u)nika-show.
Azon csodálkoztak, hogy nem keverték le azonnal, egy a Kreml egyik szócsövének tekinthető műsorban.
 
W

Wilson

Guest
.

Hát na, már az orosz diktatúra sem a régi. Furcsa is lehet, hogy egy adásban több vélemény is megjelenik. Itt a szabad nyugaton ez nem megszokott.
Ugyan már ha Moszkvában már egy táblára kiírt szöveg miatt bevisznek valakit a rendőrök, akkor egy ilyen vélemény azért hangoztatott el egy a Kreml szócsövének tekinthető műsorban ,mert engedélyt adtak rá, más esetben ugyanúgy járt volna mint a többi ehhez hasonló vélemény azonnal lekeverték volna.
 
  • Tetszik
Reactions: ladagrant

Kalormen

Well-Known Member
2022. április 22.
730
3 359
93
Ugyan már ha Moszkvában már egy táblára kiírt szöveg miatt bevisznek valakit a rendőrök, akkor egy ilyen vélemény azért hangoztatott el egy a Kreml szócsövének tekinthető műsorban ,mert engedélyt adtak rá, más esetben ugyanúgy járt volna mint a többi ehhez hasonló vélemény azonnal lekeverték volna.
Vagy nem.
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 604
25 939
113
Nincs itt semmi mosdatás vagy izzadságszagú kínos mentegetés, csupán csak a tárgyi tévedéseket raktam helyre, ugyanis jó páran az Azovot összemossák az ukrán hadsereggel és az Azov miatt az ukrán hadsereget is nácinak tartják.
Olyanról mintha lett volna szó, hogy az Azov szét van terítve a hadsereg különböző részeibe.
 
W

Wilson

Guest
Olyanról mintha lett volna szó, hogy az Azov szét van terítve a hadsereg különböző részeibe.
Nem arról volt szó, hogy az Azov ezred nem egy helyen Mariupolban lett bevetve voltak/vannak Azov egységek Harkov környékén Kijevnél , Mikolaev környékén stb, Mariupolban az ukrán források szerint az Azov fele volt.
 

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 596
19 653
113

Renitens

Well-Known Member
2022. február 26.
1 923
16 951
113
Az RF erők átvették Novozvanivka és Orikhove irányítását. Az RF erők behatoltak Vrubivkába és Komysuvakhába, még mindig van egy kis harc. Zolote bekerítése folyamatban van. A harcok már Szeverdonyeck városában zajlanak. Az RF erők átkeltek a Seversky Donets folyón (kék színben), és behatoltak Privillyába.

https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/8297
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 008
87 725
113
A csaj ukrán. Támogatta a Majdant. Aztán meglátta a horikeris különítményt, és rájött, h nem kóser a dolog. Többször felszólalt. Jutalmul kiszedték a KLM repcsik zenetárából, kanadai ukránok megrongálták a kocsiját, halálos fenyegetéseket kapott. persze a Mirotvorecre is felrakták. Nem is értem, miért nem támogatja a puccsista rezsimet.

Hát ez b+ itthon a maradék anno kulturelitnek nevezett szarházi söpredék utolsó villanása egy szemét náci ukrán nagykövet ócska feljelentése után.

Aki benne van, hogy ezért ezt megtegyék ITTHON, nem hoholföldön, annak b+ rövid úton el lehet húznia a frontra harcolni, ha már ennyire meg van rendülve. Elképesztő. Meg az is, hogy egy náci nagykövet irányít ITTHON, nem hoholföldön. Sárga verescsillag nem lesz? Vagy fordított ukrán zászló Z betűvel?

Ha a csaj zsidó, sima fajgyűlöletnek is el lehet adni. Ki tudja mi van benne, mert ahogy olvasom, ukrán-amerikaiként (jelentsen is ez bármit Ukrajnában, főleg, hogy a full kormány ilyen) lengyel vér is van benne, ami bármi felé is elviheti az őseit ...