Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Talán Újzéland és Japán?1/3?
USA, Kanada, EU… Ausztrália. Kit hagytam ki?
Ez összesen kevesebb, mint 1 milliárd, a nem egészen 8-ból.
Mint írtam szerintem ennek is meg van a helye az ukrán haderőben, és az orosz haderő is használ ilyen kategóriájú harcjárműveket.Megint egy nem ide való cucc .
ráadásul annyira sötét hogy a "CÁR" bomba nem világítaná meg,pedig annak azért volt fénye .. hiszen pont ezek miatt a balfasz kommentek miatt volt pihenőre rakva,kár hogy nem véglegesen.Remelem most jo helyre irom es nem benazok @pöcshuszár iranyaba. Szoval elkepesztoen GAZ, amit csinalsz. Nem arra gondolok, hogy az ukranoknak drukkolsz. Te dolgod, mindenki maga donti el. De ez a szoveg, amit mellekelsz az altalad berakott videok melle, az a leggazabb, leggyaszabb idoket idezi. Azt inkabb nem emlitem, hogy olyan aprosagokkal mint mikor kedzult, valoban mi lathato minimalisan sem foglalkozol. Hogy szandekosan vagy tok amator vagy… igazabol tok lenyegtelen.
Szent László meneten nézték be a jenkik elég csúnyán,ha nincsenek a magyarok valószínűleg még mindig az erdőben kóborolnánakCsodás. Itt meg volt fórumtárs, aki együtt volt gyakorlaton velük a Bakonyban vagy hol, és GPS nélkül qrvára nem tudtak semmit! Inkább hiszek a gyakorlatnak, mint a "raktam be cikket"-nek.![]()
Japánt, Dél-Koreát és még néhány országot.1/3?
Nem hiszem. Ha az országukat védő ukránokat bomlasztani próbálja a ruszki propaganda, akkor ez simán igaz lehet.Szerintem ez kamu!
Hogy végre elérhessék azt a magaslatot, ahonnan cseppfolyósra dagadt lilahajú frusztrációtömegek operáltatják át magukat 'egészségesre' majd vezetnek be dörgedelmes szankciókat aminek a hatásait a saját népüknek kell viselniük. Hát igen, nehéz fejlődési út, nem hiszem, hogy bejárják.Japánt, Dél-Koreát és még néhány országot.
Ezek a Szabad-Világ országok gazdaságilag kiemelkedően fontosak.
A tőkeerős fogyasztói réteg számít igazán. Ebben az 1 milliárdban itt van egy egészséges társadalmakra jellemző középosztály (igen... még mindíg van ilyen)... szabadságai miatt jobban teljesít... hátránya (?) azonban joga van kinyitnia a száját... kritizálhatja a vezetést helyi kulturának megfelelő módon.
Emiatt a fogyasztói réteg miatt világhatalom az EU (+Szatellit országai)... egy a háromból jelenleg... Nagyoroszország ellenben, hiába a legnagyobb és ásványkincsekben leggazdagabb, Nagyoroszoszág már több mint harminc éve nem az. Talán azért, mert a Mongol uralom alatt kialakult társadalmi berendezkedése (a középosztály szegénységben tartása) meghiúsítja egy erős vásárlói réteg kialakulását.
Ez a kapitalista-konzumos gazdasági világversenyes dolog pedig, csak ha szabadjára engedjük (amellett, hogy környezetileg/klímaszempontból megterhelő a bolygónak), már akkor ledarál egy ilyen gazdasági szereplőt... ehhez add hozzá a korrupciót, és...
Én látok pozitív változásokat...
Egy Lengyel srác, akivel fél éve beszéltem azt mondta, hogy lassan erősödik az Orosz középosztály...
Komoly társadalmi feljődéses munkán kell átesniök a Nagyoroszoknak szerintem.
Évek, évtizedek...
Leparkolt Terminátor valahol Ukrajnában(Állítólag a VDV-seket támogatják). Valaki megtudná mondani, hogy mitől ilyen ratyi a hátuljuk?
"A Kreml szerint Putyin megvizsgálja a lehetőségeket a globális élelmiszerválság kezelésében, cserébe a szankciók feloldását követelte a Nyugattól."
![]()
Macron és Scholz 80 percig telefonált Putyinnal, felszólították, hogy tárgyaljon közvetlenül és komolyan Zelenszkijjel
Az orosz diktátor felajánlotta, hogy megvizsgálja a lehetőségeket a globális élelmiszerválság kezelésében, cserébe a szankciók feloldását követelte a Nyugattól.444.hu
Azt várd meg fél lábon Vagyim![]()
Biztos, hogy nem lesznek feloldva a szankciók. Szóval jobb, ha erről már letesz Putykó.![]()
![]()
Erre nem is gondoltam, pedig mennyivel egyszerűbb.
1/3?
Hány hordó olaj fér be a barátság olajvezetékbe, és hány az Adolf Fényessége nevű német hajóba?
na jo, de ez mar vagy otodszor van berakva a forumba, szoval ez akar 5x18 db is mar lassan :d18 db megforditja a harcok menetét...Reszkess Oo!
Szoktam olvasni a "Moszkvater" nevu (szenny) oldalt, de 10 cikkbol 9 cikk az oroszok, illetve a szovjetek iranyaban csusztat. Erosen elfogultak vagytok. Amit irtok, max. Putykonak megfelelo, de a tortenelmi tenyeknek nem... Tomeny dezinfo a muvetek... Azert irtam ezt le, hogy tudd.... Van mas velemeny az oroszok nagasztalasan kivul. Gyomorforgato, amit ott csinaltok...Na délután helyett estére, de csak elkészült nyugger kolléga jelentése
![]()
Megindult volna az orosz offenzíva? | #moszkvater
Úgy tűnik Kelet-Ukrajnában a hadműveleti szünet a végéhez ért. Az orosz offenzíva első részletei fokozatosan kezdenek kibontakozni, bár még korai lenne annak megindulásáról beszéljünk. Moszkva a donbasszi offenzívával, addig Washington vadászgépek szállításával emeli a téteket. A háború forró...moszkvater.com
Senki!Japán, Dél korea, ha Kína mozgolódik akkor sanszos hogy India is a mi pártunkra áll.
A másik oldalon mi van? Észak Korea ami még mindig a hetvenes években van, Venezuela, Fehéroroszország, Kína meg a ruszkik. Nekem nem nagy talány hogy ki nyerne.
Ladanak volt egy videoja allitolagos zsakmanyolt orosz tankrol, amire persze nem volt rairva hogy orosz.Erről lemaradtam, mi a sztori?
Ez szánalmas.Az ukrán hadsereg először mutatta be az Egyesült Királyság által átadott Wolfhound páncélozott járműveket
A képzések videóját a közösségi hálózatokon tették közzé.
Az ukrán fegyveres erők különféle fegyvereket és katonai felszereléseket kapnak katonai segítségként a nyugati országoktól az orosz haderő ellen ellen.
Az ukrán hadsereg Wolfhound páncélozott járműveket kapott az Egyesült Királyságból.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..