W
Wilson
Guest
Nocsak nocsak, nem is tudtam,hogy neurológus szakorvos vagy nagy gyakorlattal és elvégezted a Gyurcsók féle távdiagnosztikai és távgyógyítási gyémánt fokozatú szívcsakra mesterképzést is a Szittya Magyarok Szabadegyetem Dobogókőre kihelyezett Emese álma nevű "intézetében" .......Jajj, ne haragudj, megfeledkeztem az agysérülésedből fakadó részleges amnéziádról.
Ez bár eltérő mértékben mind a két oldalra igaz az ukrajnai hadszíntértől függetlenül.Istenem, annyira fröcsög a teátrális hollywood-i marvel univerzumos legendagyártás.
A múltkor kifogásoltad, hogy hol vannak a preciziós 155 mm gránátok az ukrán oldalon.Nem kell tovább "aggódnod"jajj grigorij3, de hat az az osszesen 56.000 lovedek, az am mind biztostuti Excalibur, es ennel a tipusnal lövés=találat a keplet, szoval ez 56.000 tank minusz az oroszoknak. Ha raadasul ha az M777-en rajta lenne az elektronyika, na akkor a lovedeket pattogtatva is tudnak kuldeni, ami akar 100.000 orosz tank minuszt is jelentene.... Ebbol lathato, hogy a wunderwaffe az az elektronyikai csudadoboz az M777-en. Igen az, ami nincs... Na de ha lenne!!!!!
Az USA az újabb négy Himars mellett 1000 db preciziós pontosságú 155 mm tüzérségi lőszert küld az ukriknak, nem tudni,hogy ezek Excaliburok vagy esetleg átalakító készlettel felszerelt 155 mm tüzérségi lőszerek.
Hozzáteszem Kanada és Ausztrália már szállított Excalibur tüzérségi lőszereket Ukrajnának
A tegnapi amerikai védelmi Minisztériumban tartott sajtótájékoztató átíratából kiemelve.
'miközben a csata folytatódik. 1000 darab 155 milliméteres tüzérségi lőszer. Ez egy új típusú 155 milliméteres tüzérségi lőszer. Nagyobb a pontossága. Pontos képességet kínál Ukrajnának konkrét célokra. Lőszert takarít meg. Hatékonyabb lesz a pontosságnak köszönhetően, így ez egy további fejlődés az Ukrajnának nyújtott támogatásunkban a donbászi csatában."
"SZEMÉLYZET: Köszönöm, Courtney. John, New York Times?
K: Igen, szia. Azon tűnődtem, hogy tudnál pontosabbat mondani a 155 lövedékről? Itt… az Excalibur tüzérségi lőszerekről beszélünk, igaz?
VÉDELMI TISZTVISELŐ: Itt nem tudok belemenni a részletekbe.
K: Várjon – tehát ha – ha nem Excaliburok, van-e olyan terv, hogy precíziós vezetésű készleteket biztosítsanak a szabványos, 155 lőszerekhez, amelyek 10 méteres CEP-t adnának?
VÉDELMI TISZTVISELŐ: Ebbe most nem tudok belemenni.
K: Rendben, köszönöm."
Senior Defense Official Holds a Background Briefing
A senior defense official briefed reporters about conditions in Ukraine.
www.defense.gov
Amúgy szerintem érdemes elolvasni ezt az átíratot mert konkrét kérdések hangzottak el pl az ATACMS és F-16-k tekintetében is