Igen S-300 Lehet hogy ez sem lát 150 méter alatt s ezért jött az önmegsemmisítés?A cikkben S-300-ar írnak, egyébként érdemes elolvasni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen S-300 Lehet hogy ez sem lát 150 méter alatt s ezért jött az önmegsemmisítés?A cikkben S-300-ar írnak, egyébként érdemes elolvasni
Ukran haditengereszet? T 72-vel tamad?Az ukrán haditengerészet felvételeket közöl a Herson irányú heves csatákról (VIDEO)
Az ukrán haditengerészet tett közzé felvételeket a Herson irányú csatákról.
A videón látható, hogyan támadnak a T-72-es harckocsik és a török BMC Kirpi páncélozott járművek.
Vegye figyelembe, hogy az ukrán fegyveres erők győzelmei nem szerepelnek az igényes videón.
Azok. csaknem egy hetes harcok alatt semmit sem tudtak leforgatni, ahol az ellentámadás sikerei láthatóak lettek volna.
Источник: https://rusvesna.su/news/1662403162
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️☠️ ВМС Украины публикуют кадры ожесточенных боёв на Херсонском направлении - война глазами врага Атакуют танки Т-72 и турецкие бронеавтомобили BMC Kirpi. ❗️Отметим, что никаких побед ВСУ на пафосном ролике нет. Т.е. за почти неделю боёв ВМСУ не смогли снять ничего, где были бы видны значимые...t.me
A mai nap összefoglalója:
Röviden a videó szerint: "csendesebb" nap volt, az ukrán hidfőállást jelenleg egy pontonhídon keresztül látják el (korábban 3 is volt).
Ha tud a helyzetet részleteiben jobb összefoglalót, mint amit én linkeltem, akkor én mindenképpen várom, magyarán miattam ne fogja magát vissza.Denis a komisz is megmondja, hogy közel a győzelem. Hoholfanoknak kis szívmelengető minden videója.
Nem értem, miért erőlködnek tovább. Csak a veszteségeik nőnek. Eredmény 0Új támadás Kherson ellen: az ellenség felvonul, és harcba dobja a tartalékokat (MAP)
Tegnap este óta az Ukrán Fegyveres Erők tartalékokat vontak be a Poszad-Pokrovszkij körzetben, és az Ukrán Fegyveres Erők 28., 59. és 24. dandárjainak 2 zászlóaljból álló, a front mentén kifeszített erőivel egy hadjáratot indítottak. támadás a Ternovye Pody-Green Guy-Blagodatnoe háromszögben.
Elsőként harckocsik és gyalogsági harcjárművek léptek be a csatába, harcosaink szerint a tüzérséget gyakorlatilag nem alkalmazták.
A támadókat az orosz tüzérség koncentrált sortűzi várták: a 20. motoros lövészhadosztály Msta-S és MLRS, valamint a 7. légideszant hadosztály D-30 tarackjai, felderítő drónokból javítva.
A front szomszédos szektoraiból légideszant harcosokat küldtek a csapást visszaverő és a csapást visszaverő egységek segítségére.
Az Ukrán Fegyveres Erők előzetes veszteségei: 3 harckocsi, három gyalogsági harcjármű, 5 páncélozott jármű, járműveket is eltaláltak.
Az Orosz Föderáció Fegyveres Erők 33. kozák ezredének felderítői Ternovy Podból támadták meg az ukrán fegyveres erők állásait, és elfogták az Ukrán Fegyveres Erők 59. dandárának parancsnokait és egy csoport neonácit a jobboldalról. Ágazat*.
Az ellenség továbbra is tartalékokat gyűjt, hogy új kísérleteket tegyen az orosz hadsereg védelmének áttörésére a front ezen szektorában.
Az ukrán fegyveres erők rakétatámadásokat is indítottak a Dnyeper folyón lévő átkelőhelyekre, hogy lassítsák az orosz csapatok átvonulását a frontra.
Источник: https://rusvesna.su/news/1662405368
Ne várd. az a tapasztalatom akinek csak ilyen "beszólásokra" futja az soha nem fogja venni a fáradtságot, nemhogy hitelesebb adatot/összefoglalót hanem,hogy bármilyen összefoglalót hozzon a topikba.Ha tud a helyzetet részleteiben jobb összefoglalót, mint amit én linkeltem, akkor én mindenképpen várom, magyarán miattam ne fogja magát vissza.
Az véletlenül se zavarja, hogy az én általam linkelt videó készítője pro-orosznak tekinthető, mivel elsődlegesen az orosz térképet és adatokat veszi alapul az összefoglalói elkészítéséhez.
Egyébként.
Én nem vagyok se orosz és se ukrán párti. Megvetem a pártoskodást, az ehhez hasonló kérdésekben. Ebből fakadóan különösebben nem érdekel, hogy adott napon kinek áll jobban a szénája. Csak Magyarország érdekel. Magamról újat ezzel nem árultam el, mivel ezt már leírtam. Azt is leírtam, hogy én annak örülnék a legjobban, ha a mostanihoz hasonló frontvonalak alkulnának ki, és se az egyik, se a másik oldal nem hirdethetne "győzelmet", s valamikor az évforduló környékén (~február) tűzszünetet kötnének.
Visszatérve.
Várom a jobban adatolt/hitelesebb összefoglalót.
Ez amolyan all-in játék Zselétől. Valamit mindenképpen fel kell mutatni, mert különben tényleg az lesz a vélemény nyugaton (nem a jenkiknél), hogy kútba nem dobálunk pénzt... Erőlködik, vért izzad valami pici eredményért (lásd a Donbasszban a lakatlan falu "elfoglalása" ) mert ha nem megy, akkor neki nagy valószínűséggel meszeltek. Ezért tolja be most az összes mikolajevi és odesszai tartalékot, mert innen nincs tovább.... (Ez abból is látszik, hogy a jenkik is kezdik elveszíteni a fonalat, és most már kétségbeesetten "mindent is" odaadnak a kaproknak, hogy legyen már valami kis eredmény, de eddig hiába. Szerintem nem kell sok idő, hogy ATACMS és F16 is legyen, hiába figyelmeztetett az orosz, hogy akkor Amerika is hadviselő féllé válik. Addig próbálgatják a határaikat, amíg valami baj nem lesz valahol az amerikai partokon, miközben Kína röhögve fogja csupaszra szopogatni Tajvant...)Nem értem, miért erőlködnek tovább. Csak a veszteségeik nőnek. Eredmény 0
A legfontosabb most, hogy legyen gáz és olaj. Ahhoz, hogy ez teljesüljön, az eu vezetésnek buknia kell. Ha forradalomra kerülne sor, lehetne likvidálni az áruló oldaliakat is, bár inkább a békés átmenet lenne jobb.Ha tud a helyzetet részleteiben jobb összefoglalót, mint amit én linkeltem, akkor én mindenképpen várom, magyarán miattam ne fogja magát vissza.
Az véletlenül se zavarja, hogy az én általam linkelt videó készítője pro-orosznak tekinthető, mivel elsődlegesen az orosz térképet és adatokat veszi alapul az összefoglalói elkészítéséhez.
Egyébként.
Én nem vagyok se orosz és se ukrán párti. Megvetem a pártoskodást, az ehhez hasonló kérdésekben. Ebből fakadóan különösebben nem érdekel, hogy adott napon kinek áll jobban a szénája. Csak Magyarország érdekel. Magamról újat ezzel nem árultam el, mivel ezt már leírtam. Azt is leírtam, hogy én annak örülnék a legjobban, ha a mostanihoz hasonló frontvonalak alkulnának ki, és se az egyik, se a másik oldal nem hirdethetne "győzelmet", s valamikor az évforduló környékén (~február) tűzszünetet kötnének.
Visszatérve.
Várom a jobban adatolt/hitelesebb összefoglalót.
Erről az egész világ teli van rakva " usa által üzemeltetett biolaborokkal"ról mesélnél még?
btw a legtöbb BSL 4es szintű "biolabor" ahol olyanokat vizsgálnak mint a Marburg, Lassa, Nipah vagy épp a Covid engem erősen meglepne ha nem az USben lenne.
A háború első hónapjában végig működött az Ukrán légierő.
Oké, de a pénzt nem a kútba dobják. Minden egyes dollár, minden egyes hrivnya valakiknek a zsebébe megy, és nyilván nem az adófizetők, dolgozók, harcolók zsebébe. Zselé pedig csak akkor "erőlködik" amikor bekokszolva leadja az aznapi beszédét. Neki akkor meszeltek amikor eljátszotta a szerepét, mint BoJo, és másik ripacs vagy pszichopata kell aki belemondja a kamerába, hogy miért kell épp megdögleni vagy elszegényedni, lásd UK, finn, moldáv cukikák. Egyszer olyan szívesen látnám térképen a pénz útjátEz amolyan all-in játék Zselétől. Valamit mindenképpen fel kell mutatni, mert különben tényleg az lesz a vélemény nyugaton (nem a jenkiknél), hogy kútba nem dobálunk pénzt... Erőlködik, vért izzad valami pici eredményért (lásd a Donbasszban a lakatlan falu "elfoglalása" ) mert ha nem megy, akkor neki nagy valószínűséggel meszeltek. Ezért tolja be most az összes mikolajevi és odesszai tartalékot, mert innen nincs tovább.... (Ez abból is látszik, hogy a jenkik is kezdik elveszíteni a fonalat, és most már kétségbeesetten "mindent is" odaadnak a kaproknak, hogy legyen már valami kis eredmény, de eddig hiába. Szerintem nem kell sok idő, hogy ATACMS és F16 is legyen, hiába figyelmeztetett az orosz, hogy akkor Amerika is hadviselő féllé válik. Addig próbálgatják a határaikat, amíg valami baj nem lesz valahol az amerikai partokon, miközben Kína röhögve fogja csupaszra szopogatni Tajvant...)
(Lada, lehet röhögni! )
Szerinted az USA az az ország, akinek meg kell mondania a bolygó többi országának, hogy mi az a demokrácia?Jesszus, megint itt tartunk hogy a talpig ártatlan Észak-Koreát, Észak-Vietnámot, Egyiptomot, Szíriát stb. megtámadta a gonosz, de Szovjetunió - szigorúan az események után - megjelenik és segít.
Én nem hinném ennyire viccesnek találná ha komolyabb légvédelmi,rakétavédelmi rendszereket kapna Ukrajna és mellette megkezdenék a légierő átfegyverzését nyugati 4 gen gépekre.
Dehogynem. Cserébe elpárologna 1-2 hely hoholföldön. Biztos megérné. Te is ilyen wunderwaffe fan vagy?Én nem hinném ennyire viccesnek találná ha komolyabb légvédelmi,rakétavédelmi rendszereket kapna Ukrajna és mellette megkezdenék a légierő átfegyverzését nyugati 4 gen gépekre.
Amire Irak, Líbia és 2015 előtt Szíria?Úgy érted, kvázi polgárháborúkba avatkoztak bele? Pont rossz példa.
Én elfogadom. Csak akkor azt is el kell fogadni, hogy mindeközben ukrajna fogy, és egyre messzebb a béke.
Felteheted magadnak azt a kérdést is, hogy hoholfölde vajon mire lett volna képes az ingyen fegyver, kiképzés és hírszerzés nélkül?