[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 210
57 529
113
Putyin elismerte a Herszoni és Zaporozsei régiók függetlenségét.
HddtUKGfMFg.jpg

WGZdA8M77CM.jpg

D0Bqnwcb4rk.jpg

Ukáz,de rég hallottom ezt a szót.
Gratulálok a mázlista szakiknak,Meg minden Orosznak,egy kalappal!

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 112
11 270
113
Na miújság gyerekek?

Elesett már moszkva ?

Amikor legutóbb itt jártam valami gigantikus, Barbarossa méretű ukrán előretörés zajlott,mi lett azzal?

Ha az ukrán-orosz helyzet ködös is, az már egyre világosabb,hogy az usa egy fokozattal feljebb kapcsolt az unió elleni háborújában a vezetékek elleni terrortámadásával.

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
Dnyipropetrovszkban valami nagyon sikeresen felrobbant az SBU és a Belügyminisztérium épületében. Szemtanúk szerint akkoriban sok biztonsági erő volt bent. @NeoficialniyBeZsonoV

Ma lesz ugye Putyin beszéde, kíváncsi leszek.. semmi "jóra" nem számítok.
Kár, hogy nem leszek itthon a hétvégén, nem is lesz nagyon időm követni az eseményeket :(

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
3 058
12 705
113
Tele a frontvonal MANPADS-el, a langolo, leesofelben levo gepre is inditottak meg minimum 2 raketat, biztos ami biztos.
A vezetékek elleni támadás jelzi,hogy itt most már nem szarral gurigáznak,az életünket,életminőségünket akarják tönkretenni...

Ez új helyzetet teremtett,amire nekem is, még a magam egyéni kis szintjén is reagálnom kell.

Ezért most takarítok egyet,mert arra jöttem rá és most untam meg,hogy itt jónéhány profil csak a kibaszott amerikai/atlantista propagandával fossa teli a topikot,amire,18-20 fokban kurvára nem vagyok kíváncsi...anyátokat etessétek az amerikai/ukrán szarral..(akinek nem inge,ne vegye magára)

Tehát:

-kopi2000
-mindenen kívül
-yoda
-kriss02
-szőröshigginsz
-meszike
-wilson
-robur
-fade
-beta

Kuka.
Hat igen, igy joval kevesebb dolgon kell majd atragnod magad, habar a reakciokat igy is latni fogod, ami szinten tetemes resze a topic forgalmanak sajnos.

mlace

Well-Known Member
2018. február 16.
2 148
5 956
113
Limány is veszni látszik. Hülyék a tábornokok, és szar a hadsereg.
Éles ellentéte annak ahogy feladják ezeket a területeket Mariopul ostroma!Mennyi idő is kellett amíg teljesenAr
A vezetékek elleni támadás jelzi,hogy itt most már nem szarral gurigáznak,az életünket,életminőségünket akarják tönkretenni...

Ez új helyzetet teremtett,amire nekem is, még a magam egyéni kis szintjén is reagálnom kell.

Ezért most takarítok egyet,mert arra jöttem rá és most untam meg,hogy itt jónéhány profil csak a kibaszott amerikai/atlantista propagandával fossa teli a topikot,amire,18-20 fokban kurvára nem vagyok kíváncsi...anyátokat etessétek az amerikai/ukrán szarral..(akinek nem inge,ne vegye magára)

Tehát:

-kopi2000
-mindenen kívül
-yoda
-kriss02
-szőröshigginsz
-meszike
-wilson
-robur
-fade
-beta

Kuka.
Arra ne vegyél be "mérget"hogy az Amerikaiak voltak.Mindkét oldalra vannak érvek miért robanthatta fel.És mindkét oldal erősen érdekelt abban hogy a másik félre bizonyítsa!Lassan ennek a topiknak 90% Orosz vagy Ukrán propaganda nehéz kiszürni a releváns érdemi hírt tartalmazó információkat.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Mondom én hogy három hónap:

Ésssss az oroszok .... persze, de miért is? :D

Komolyan mondom, hogy amióta beszopta a nyugati átlagpolgár a mainstream agitprop "az atomerőművet a ruszkik ágyúzzák" mantrát (ez volt a lakossági teszt, az átlag nyugati sikeresen elhitte), egyre messzebb merészkednek ...

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
Persze tévedés jogát fent tartom, mert az összes hozzászólását nem láttam.
jobb is..
Szörnyű.

Akkor meg lehetne olvasni a szintiszta Orosz .Véleményem szerint meg így van jól hogy mindkét oldalról meg vannak osztva a hírejk de lehet én látom rosszul.
Figyi, mlace.
Persze, nem tudjuk ki volt száz százalékosan az elkövető, de:
  • Bájden figyelmeztetett
  • Nuland figyelmeztetett
  • Skirovszki vagy hogy írják a féreg nevét - megköszönte a jenkiknek. (Amit tegnap törölt is, de hát a internet nem felejt)
  • A német baloldaliak is megköszönték az usának
  • US Intelligence fenhatóság alatt áll a terület, ahol keletkezett 4 lyuk
  • gyakorlatoztak is a környéken a jenkik, épp víz alatt megsemmisíteni képes drónt is teszteltek

Mondom, ha az usa ordítana, hogy ők voltak, akkor is lenne pár turbó-nyomozó-demokrata, aki szerint nem az usa volt.
Ámériká meg csak annyit tudott nyilatkozni, hogy: "nem mi vótunk"
De az oroszokra simán rá lehet kenni bizonyíték nélkül.

@gafzhu de tények még attól függetlenül vannak. Valós hírek soha a büdös életben nem lesznek. Főleg nem háborús helyzetben.
Aki erre vár, örökké várhat..

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
jobb is..
Szörnyű.

Figyi, mlace.
Persze, nem tudjuk ki volt száz százalékosan az elkövető, de:
  • Bájden figyelmeztetett
  • Nuland figyelmeztetett
  • Skirovszki vagy hogy írják a féreg nevét - megköszönte a jenkiknek. (Amit tegnap törölt is, de hát a internet nem felejt)
  • A német baloldaliak is megköszönték az usának
  • US Intelligence fenhatóság alatt áll a terület, ahol keletkezett 4 lyuk
  • gyakorlatoztak is a környéken a jenkik, épp víz alatt megsemmisíteni képes drónt is teszteltek

Mondom, ha az usa ordítana, hogy ők voltak, akkor is lenne pár turbó-nyomozó-demokrata, aki szerint nem az usa volt.
Ámériká meg csak annyit tudott nyilatkozni, hogy: "nem mi vótunk"
De az oroszokra simán rá lehet kenni bizonyíték nélkül.

@gafzhu de tények még attól függetlenül vannak. Valós hírek soha a büdös életben nem lesznek. Főleg nem háborús helyzetben.
Bocsánat, nem a német balosok köszönték meg, hanem a jobbosok.

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 711
10 646
113
Oké, de akkor mit keres ez itt a Hírek-nél? Tegyük vissza a Biztpol-ba és mindenki "ölhetné" az ellentétes véleményűt szabadon. Ha nincs hír, nem kell hírtopic.

Ember

Well-Known Member
2022. április 21.
945
8 121
93

Tehát:

-kopi2000
-mindenen kívül
-yoda
-kriss02
-szőröshigginsz
-meszike
-wilson
-robur
-fade
-beta

Kuka.
Kettőt kihagytál:
  • ladagrant
  • ruszkik.haza

Engem mindig érdekel az ember a nick mögött, és aki magyarul beszél és/vagy köztünk él, azzal bizony van valami sorsközösség, velük mindig is fenn fogom tartani a kommunikációt. Ebben benne van aki téved, aki idegenszívű, aki propagandista, troll azaz mindenki. Ignorra sem rakok senkit. Még az ellenségemmel sem tenném, hiszen bízok benne, hogy senki sem örök ellenség.

A listából a nagy kivétel Kopi2000, ő tokkal vonóval azt hozza amilyen ő valójában tehát egy valós ember. Yoda határeset, ő mint egy részeg kopi ;) Pl Roni, Negan valódi emberek, elviselem őket.

A többi említett, aki kínosan ügyel rá, hogy semmi személyes, se vélemény se élmény se semmi ami emberré tesz ne látszódjon belőle, aki úgy ül le a gép elé, hogy egy silány eldobható virtuális "személyiséget" vesz fel, és személytelenül idebombázza a propagandapaneleket, pláne, ha több nicket is futtat kizárólag szólamokra, rombolásra, trollkodásra, na az a kuka, de ezt valahogy a moderátoroknak kéne kiszűrni, csak nyilván nem lehet. Mert az akkor is csak egy robot, ha ember van mögötte. Mint egy drónpilóta, az sem kockáztat semmit, és hülye is lennék a drónjával társalogni. Na ezek csak virtuális fegyverek, influenszerek, provokátorok, önjelölt vagy magukról sem tudó influenszerek. Ez a wilson jelenség. Azért hasznos figyelni a tevékenységüket mert egyre inkább így működik minden virtuális tér, véleménybuborék. De azt is megértem teljesen, hogy aki beszélgetni szeretne az ignorálja az ilyen műanyag accounntokat.

Eldobható accounttal szemben pedig nem lehet "személyeskedni", ezt a moderátoroknak üzenném, ha esetleg a wilsonok jelentenének.

grabo112

Well-Known Member
2011. október 15.
1 377
3 525
113
Kettőt kihagytál:
  • ladagrant
  • ruszkik.haza

Engem mindig érdekel az ember a nick mögött, és aki magyarul beszél és/vagy köztünk él, azzal bizony van valami sorsközösség, velük mindig is fenn fogom tartani a kommunikációt. Ebben benne van aki téved, aki idegenszívű, aki propagandista, troll azaz mindenki. Ignorra sem rakok senkit. Még az ellenségemmel sem tenném, hiszen bízok benne, hogy senki sem örök ellenség.

A listából a nagy kivétel Kopi2000, ő tokkal vonóval azt hozza amilyen ő valójában tehát egy valós ember. Yoda határeset, ő mint egy részeg kopi ;) Pl Roni, Negan valódi emberek, elviselem őket.

A többi említett, aki kínosan ügyel rá, hogy semmi személyes, se vélemény se élmény se semmi ami emberré tesz ne látszódjon belőle, aki úgy ül le a gép elé, hogy egy silány eldobható virtuális "személyiséget" vesz fel, és személytelenül idebombázza a propagandapaneleket, pláne, ha több nicket is futtat kizárólag szólamokra, rombolásra, trollkodásra, na az a kuka, de ezt valahogy a moderátoroknak kéne kiszűrni, csak nyilván nem lehet. Mert az akkor is csak egy robot, ha ember van mögötte. Mint egy drónpilóta, az sem kockáztat semmit, és hülye is lennék a drónjával társalogni. Na ezek csak virtuális fegyverek, influenszerek, provokátorok, önjelölt vagy magukról sem tudó influenszerek. Ez a wilson jelenség. Azért hasznos figyelni a tevékenységüket mert egyre inkább így működik minden virtuális tér, véleménybuborék. De azt is megértem teljesen, hogy aki beszélgetni szeretne az ignorálja az ilyen műanyag accounntokat.

Eldobható accounttal szemben pedig nem lehet "személyeskedni", ezt a moderátoroknak üzenném, ha esetleg a wilsonok jelentenének.
Követelem, hogy engem is vegyetek fel a listára! :)

mindenen kívül

Well-Known Member
2019. szeptember 18.
6 549
18 883
113
Mondom én hogy három hónap:

Milyen fagyhalál?
  • A tározók a sokéves átlag felett töltöttek.
  • A fogyasztás csökken.
  • Ezek miatt a gázár folyamatosan csökken, ahogy a panikkeltés elbukott. :)

Az igaz, hogy ez a folyamat az orosz gázfegyver működésképtelenségét jelenti.
Ezért lépni kellett.
Viszont ezzel is csak lassítani tudja Putyin a gázárak normalizálódását, megakadályozni nem.
De ilyen a vesztes vergődése a hobridnek nevezett háborúban.

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 112
11 270
113
Éles ellentéte annak ahogy feladják ezeket a területeket Mariopul ostroma!Mennyi idő is kellett amíg teljesenAr

Arra ne vegyél be "mérget"hogy az Amerikaiak voltak.Mindkét oldalra vannak érvek miért robanthatta fel.És mindkét oldal erősen érdekelt abban hogy a másik félre bizonyítsa!Lassan ennek a topiknak 90% Orosz vagy Ukrán propaganda nehéz kiszürni a releváns érdemi hírt tartalmazó információkat.

Na, akkor érveljünk.

Mit írtam, új helyzet van. Nem lehet már a szőnyeg alá seperni a dolgokat. Eljött a tiszta, egyenes, nyers beszéd ideje.

Sejthető, hogy ki, de valaki megtámadott két vezetéket is, ami az Unió egy részének, sok millió ember energiabiztonságátért felel és felelt volna.

Sokkal kevesebbért is törtek már ki háborúk.

Ez az állandó ködösítés, ami az usa szerepét firtatja a konfliktusban már a háború előtt is röhejes volt, a vezetékek megtámadása után, ismerve az Usa nyilatkozatait a vezetékekkel kapcsolatban az elmúlt évben és Sikorski "ujjongását" meg egyenesen szánalmas és dühítő, hogy ennnyire ostoba birkafasznak nézik az európai embereket és ennyire nem érdekli őket az európaiak sorsa.

Szögezzünk le pár dolgot:

1. Leszarom, ha kitiltanak emiatt a komment miatt.

2. Csak egy balfasz birka hiheti azt, hogy az oroszok a már kezükön lévő atomerőművet bombázzák, hátha atomkatasztrófát idéznek elő a saját területükön.

3. Csak egy balfasz birka hiheti azt, hogy azokat a vezetékeket, amelyeket sok-sok pénzért megépített az orosz és német, valamelyik fél e kettő közül lebombáz... ráadásul úgy, hogy azt könnyen megjavítani se lehessen.

4. Mivel új helyzet van és te ködösítesz és madárnak nézel engem és mindenkit aki gondolkodik és képes összefüggésekben, ok-okozati kapcsolódásban gondolkodni... mész a többiek közé. Ignore.