Putyin elismerte a Herszoni és Zaporozsei régiók függetlenségét.
Ukáz,de rég hallottom ezt a szót.
Gratulálok a mázlista szakiknak,Meg minden Orosznak,egy kalappal!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Putyin elismerte a Herszoni és Zaporozsei régiók függetlenségét.
Tele a frontvonal MANPADS-el, a langolo, leesofelben levo gepre is inditottak meg minimum 2 raketat, biztos ami biztos.
Hat igen, igy joval kevesebb dolgon kell majd atragnod magad, habar a reakciokat igy is latni fogod, ami szinten tetemes resze a topic forgalmanak sajnos.A vezetékek elleni támadás jelzi,hogy itt most már nem szarral gurigáznak,az életünket,életminőségünket akarják tönkretenni...
Ez új helyzetet teremtett,amire nekem is, még a magam egyéni kis szintjén is reagálnom kell.
Ezért most takarítok egyet,mert arra jöttem rá és most untam meg,hogy itt jónéhány profil csak a kibaszott amerikai/atlantista propagandával fossa teli a topikot,amire,18-20 fokban kurvára nem vagyok kíváncsi...anyátokat etessétek az amerikai/ukrán szarral..(akinek nem inge,ne vegye magára)
Tehát:
-kopi2000
-mindenen kívül
-yoda
-kriss02
-szőröshigginsz
-meszike
-wilson
-robur
-fade
-beta
Kuka.
Éles ellentéte annak ahogy feladják ezeket a területeket Mariopul ostroma!Mennyi idő is kellett amíg teljesenArLimány is veszni látszik. Hülyék a tábornokok, és szar a hadsereg.
Arra ne vegyél be "mérget"hogy az Amerikaiak voltak.Mindkét oldalra vannak érvek miért robanthatta fel.És mindkét oldal erősen érdekelt abban hogy a másik félre bizonyítsa!Lassan ennek a topiknak 90% Orosz vagy Ukrán propaganda nehéz kiszürni a releváns érdemi hírt tartalmazó információkat.A vezetékek elleni támadás jelzi,hogy itt most már nem szarral gurigáznak,az életünket,életminőségünket akarják tönkretenni...
Ez új helyzetet teremtett,amire nekem is, még a magam egyéni kis szintjén is reagálnom kell.
Ezért most takarítok egyet,mert arra jöttem rá és most untam meg,hogy itt jónéhány profil csak a kibaszott amerikai/atlantista propagandával fossa teli a topikot,amire,18-20 fokban kurvára nem vagyok kíváncsi...anyátokat etessétek az amerikai/ukrán szarral..(akinek nem inge,ne vegye magára)
Tehát:
-kopi2000
-mindenen kívül
-yoda
-kriss02
-szőröshigginsz
-meszike
-wilson
-robur
-fade
-beta
Kuka.
Ésssss az oroszok .... persze, de miért is?Mondom én hogy három hónap:
Egy sor támadás érte az olajfinomítókat, csak nem mondták el?
Az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezeték szivárgása miatt egyre nagyobb a gyanú.index.hu
Akkor meg lehetne olvasni a szintiszta Orosz .Véleményem szerint meg így van jól hogy mindkét oldalról meg vannak osztva a hírejk de lehet én látom rosszul.Bárcsak te lennél az admin
jobb is..Persze tévedés jogát fent tartom, mert az összes hozzászólását nem láttam.
Figyi, mlace.Akkor meg lehetne olvasni a szintiszta Orosz .Véleményem szerint meg így van jól hogy mindkét oldalról meg vannak osztva a hírejk de lehet én látom rosszul.
Bocsánat, nem a német balosok köszönték meg, hanem a jobbosok.jobb is..
Szörnyű.
Figyi, mlace.
Persze, nem tudjuk ki volt száz százalékosan az elkövető, de:
- Bájden figyelmeztetett
- Nuland figyelmeztetett
- Skirovszki vagy hogy írják a féreg nevét - megköszönte a jenkiknek. (Amit tegnap törölt is, de hát a internet nem felejt)
- A német baloldaliak is megköszönték az usának
- US Intelligence fenhatóság alatt áll a terület, ahol keletkezett 4 lyuk
- gyakorlatoztak is a környéken a jenkik, épp víz alatt megsemmisíteni képes drónt is teszteltek
Mondom, ha az usa ordítana, hogy ők voltak, akkor is lenne pár turbó-nyomozó-demokrata, aki szerint nem az usa volt.
Ámériká meg csak annyit tudott nyilatkozni, hogy: "nem mi vótunk"
De az oroszokra simán rá lehet kenni bizonyíték nélkül.
@gafzhu de tények még attól függetlenül vannak. Valós hírek soha a büdös életben nem lesznek. Főleg nem háborús helyzetben.
Aki erre vár, örökké várhat..
Oké, de akkor mit keres ez itt a Hírek-nél? Tegyük vissza a Biztpol-ba és mindenki "ölhetné" az ellentétes véleményűt szabadon. Ha nincs hír, nem kell hírtopic.@gafzhu de tények még attól függetlenül vannak. Valós hírek soha a büdös életben nem lesznek. Főleg nem háborús helyzetben.
Aki erre vár, örökké várhat..
Ehhez sem értek, de olajfúrós emberke írta.Szerinem a gázzal feltöltött csőben ez nem működik.
Kettőt kihagytál:A vezetékek elleni támadás jelzi,hogy itt most már nem szarral gurigáznak,az életünket,életminőségünket akarják tönkretenni...
Tehát:
-kopi2000
-mindenen kívül
-yoda
-kriss02
-szőröshigginsz
-meszike
-wilson
-robur
-fade
-beta
Kuka.
Az orosz Bayer Zsolt. Még kábé fizimiskára is. Vajon melyik lopta a másiktól médiakaraktert/figurát?Az orosz kozhangulat meglehetosen jol alakul.
Követelem, hogy engem is vegyetek fel a listára!Kettőt kihagytál:
- ladagrant
- ruszkik.haza
Engem mindig érdekel az ember a nick mögött, és aki magyarul beszél és/vagy köztünk él, azzal bizony van valami sorsközösség, velük mindig is fenn fogom tartani a kommunikációt. Ebben benne van aki téved, aki idegenszívű, aki propagandista, troll azaz mindenki. Ignorra sem rakok senkit. Még az ellenségemmel sem tenném, hiszen bízok benne, hogy senki sem örök ellenség.
A listából a nagy kivétel Kopi2000, ő tokkal vonóval azt hozza amilyen ő valójában tehát egy valós ember. Yoda határeset, ő mint egy részeg kopi Pl Roni, Negan valódi emberek, elviselem őket.
A többi említett, aki kínosan ügyel rá, hogy semmi személyes, se vélemény se élmény se semmi ami emberré tesz ne látszódjon belőle, aki úgy ül le a gép elé, hogy egy silány eldobható virtuális "személyiséget" vesz fel, és személytelenül idebombázza a propagandapaneleket, pláne, ha több nicket is futtat kizárólag szólamokra, rombolásra, trollkodásra, na az a kuka, de ezt valahogy a moderátoroknak kéne kiszűrni, csak nyilván nem lehet. Mert az akkor is csak egy robot, ha ember van mögötte. Mint egy drónpilóta, az sem kockáztat semmit, és hülye is lennék a drónjával társalogni. Na ezek csak virtuális fegyverek, influenszerek, provokátorok, önjelölt vagy magukról sem tudó influenszerek. Ez a wilson jelenség. Azért hasznos figyelni a tevékenységüket mert egyre inkább így működik minden virtuális tér, véleménybuborék. De azt is megértem teljesen, hogy aki beszélgetni szeretne az ignorálja az ilyen műanyag accounntokat.
Eldobható accounttal szemben pedig nem lehet "személyeskedni", ezt a moderátoroknak üzenném, ha esetleg a wilsonok jelentenének.
Mondom én hogy három hónap:
Egy sor támadás érte az olajfinomítókat, csak nem mondták el?
Az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezeték szivárgása miatt egyre nagyobb a gyanú.index.hu
Éles ellentéte annak ahogy feladják ezeket a területeket Mariopul ostroma!Mennyi idő is kellett amíg teljesenAr
Arra ne vegyél be "mérget"hogy az Amerikaiak voltak.Mindkét oldalra vannak érvek miért robanthatta fel.És mindkét oldal erősen érdekelt abban hogy a másik félre bizonyítsa!Lassan ennek a topiknak 90% Orosz vagy Ukrán propaganda nehéz kiszürni a releváns érdemi hírt tartalmazó információkat.
Az igazsághoz hozzátartozik:Az orosz kozhangulat meglehetosen jol alakul.