Akkor legalább, if you do something, do it well...Szerintem simán lehetett orosz rakéta is. És akkor mi lesz, a lengyelek megtámadják az oroszokat?
De ebben mind benne leszünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor legalább, if you do something, do it well...Szerintem simán lehetett orosz rakéta is. És akkor mi lesz, a lengyelek megtámadják az oroszokat?
Mindegy, mivel ukránok az orosz rákétaroncsokból mostanra már hegyeket építhetnek - minden típusból van nekik roncs kivétel nélkul.False flag csak nekem jutott eszembe? Jó lenne tudni, hogy mi esett le, lehetett-e olyan az ukránoknak is.
USA-t tuti.Nem-e? Kit visznek még?
A fogyatékos stoltenberg már telefonálgat, már csinálja a feszkót.most minden telis-teli a lengyelekre esett két rakétával. természetesen már mindenki is tudja, hogy ezek oroszok (egyébként eléggé valószínű)
Orosz Hírek
⏺A Bloomberg már le is hozta, hogy az USA szerint orosz rakéták repültek át Lengyelországbat.meOrosz Hírek
Jaroslaw Wolski lengyel katonai szakértő közzétett egy fotót egy Lengyelországban landoló rakétáról. Azt írta, hogy ez egy orosz cirkálórakéta vagy egy ukrán légvédelmi rakéta lehetett, és sürgette, hogy várják meg a hivatalos tájékoztatást a hatóságoktól.t.me
van aki másnak látja
Orosz Hírek
⚡️⚠️A robbanás helyszínén talált roncsok az Ukrán Fegyveres Erők által használt Sz-300-as rakétavédelmi rendszer részeire hasonlítanak.t.me
na most derül ki van-e tőke a "nato vezérkarnak". 5. cikkely, meg ilyenek. vagy csak nekik is a szájuk jár?
ha csak a pofa jár, lehet is kilépni, mert bizonyos, hogy soha, senkit nem fognak megvédeni
ukránok meg egyék csak meg, amit főztek. nem érdemelnek mást.
Mivel ma rakétaeső volt Ukrajna felett, benne van mind az orosz, mind az ukrán rakéta is.Nem, amint olvastam, hogy lengyel határőr meghalt az oroszok rádióállomás elleni támadásánál, nekem is eszembe jutott ez is. Ha lesz 5. cikkely, eszkaláció, akkor false flag volt szerintem.
Egy orosz Tu-141-es esett a rádióállomásra?
Ezeket annyira jól figyelték és látták és követték az ukránok, hogy fejjel, arccal meg herékkel fel is fogták az összes ütést meg rugást amit az oroszok küldtek feléjük.Mindegy, mivel ukránok az orosz rákétaroncsokból mostanra már hegyeket építhetnek - minden típusból van nekik roncs kivétel nélkul.
Viszont ezeket a rakétákat kilovésuk óta figyelte a NATO. Ukránok a támadás alatt éloben tájekoztattak, hogy mikor pont honnan hány rakéta van kilove és kb mikorra érkezhetnek a célterulet felé ...
Ma mentek?Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy sok szerencsét kívánjak Kijevben a Momentumos fiúknak (?)! Életre szóló lesz az élmény!
Nem túl kicsi az a kráter egy támadó fegyverhez? Meg a traktor is eléggé egyben van.
Ironizálni akartam a kommenttel egyébként, csak azt hittem átmegyEnnyi miatt nem fognak hadat üzenni az oroszoknak.
Az más kérdés hogy Lengyelország védelme okán azt mondjak, hogy a nyugat felé tartó rqketaket ukrán beleegyezésével lelövik egy bizonyos vonal után... Azt nem tartom kizártnak.
Én drukkolok, hogy ukrán legyen, mert kben nagy xarban vágyunk. Mondjuk a Barátság leállása miatt amúgyis....Nem túl kicsi az a kráter egy támadó fegyverhez? Meg a traktor is eléggé egyben van.
nekem nem tűnik kicsinekNem túl kicsi az a kráter egy támadó fegyverhez? Meg a traktor is eléggé egyben van.
Az amerikai hírszerzés szerint orosz rakéták voltak, mindenkinek azt ajánlom, hogy figyelje mi lesz erre a Kreml reakciója, mivel ez nagyban befolyásolni fogja a nyugati reakciókat....most minden telis-teli a lengyelekre esett két rakétával. természetesen már mindenki is tudja, hogy ezek oroszok (egyébként eléggé valószínű)
Orosz Hírek
⏺A Bloomberg már le is hozta, hogy az USA szerint orosz rakéták repültek át Lengyelországbat.meOrosz Hírek
Jaroslaw Wolski lengyel katonai szakértő közzétett egy fotót egy Lengyelországban landoló rakétáról. Azt írta, hogy ez egy orosz cirkálórakéta vagy egy ukrán légvédelmi rakéta lehetett, és sürgette, hogy várják meg a hivatalos tájékoztatást a hatóságoktól.t.me
van aki másnak látja
Orosz Hírek
⚡️⚠️A robbanás helyszínén talált roncsok az Ukrán Fegyveres Erők által használt Sz-300-as rakétavédelmi rendszer részeire hasonlítanak.t.me
na most derül ki van-e tőke a "nato vezérkarnak". 5. cikkely, meg ilyenek. vagy csak nekik is a szájuk jár?
ha csak a pofa jár, lehet is kilépni, mert bizonyos, hogy soha, senkit nem fognak megvédeni
ukránok meg egyék csak meg, amit főztek. nem érdemelnek mást.