Erről már ment itt elég infó, hogy valamiért a 750 kV -os részt az oroszok nem basztatják.Látszik, hogy nem vagy képben és leragadtál valamelyik pár hónappal ezelőtti orosz rakétatámadás által okozott károk ideiglenes hatásainál, azt javaslom frissítsd az információid ezen a téren.Mondjuk látva ezt és a többi hozzászólásodat erre nem sok esélyt látok...
Ezen a megjegyzéseden pedig csak mosolyogni tudok mivel te vagy az egyik olyan ember a fórumon aki nem csinál mást csak azt, hogy egy neki tetsző részletet kiválasztva az alapján a végtelenbe extrapolál.
ja és nem vagyok Wili ha én megtisztellek azzal, hogy nem Snipinek hívlak akkor szerintem te is képes vagy arra, hogy kiírod a nick nevemet..
Tehát akkor még egyszer közlöm a tényeket a mai napi állapotok (2023.04.20.) szerint az október óta tartó orosz rakétázások ellenére az ukri energetikai infrastruktúra bár komoly károkat szenvedett de nem omlott össze annyira nem, hogy kapja az áramot az ukri lakosság és mint írtam újra áramot kezdenek exportálni az ukri vasút működik és nagyon fontos szerepe van az ukri hadsereg logisztikájában.
Szét tudnák csapni? Simán. Aki nem hiszi az menjen a fonóba diskurálni, mert ide fölöslegesen jár.
Miért nem teszik? Nem tudjuk, nem kötötték senki orrára. Igen, ez nem illik bele a fekete-fehér, ördögputyin-szentzselé világképbe, de attól még így van.