[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

laci74

Well-Known Member
2015. december 26.
1 334
12 994
113
Ukrán részről teljes hírzárlat van mint ahogy azt korábban is tapasztalhattuk.

Szeptember 1. állapot: https://liveuamap.com/en/time/01.09.2022

November 1. állapot: https://liveuamap.com/en/time/01.11.2022

Északon jelentős területet foglaltak vissza az ukránok és már akkor ment a tapsikolás orosz részről hogy milyen hatalmas veszteségeket szenvednek az ukránok, de mégis áttörtek.
De azt azért te is látod,hogy az ember,haditechnika,és az európai emberek türelme is véges.Az oroszok ki fognak tartani,mert önellátóak.Még itt van egy példa,hogy fordul a világ blinkent ,és Amerikát semmibe nézik a Szaudiak.Nincs az USA zászló kirakva.
 

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 376
8 984
113
Azért várjuk meg, hogy tényleg minden alapot nélkülöznek-e ezek vádak.
Ez így, nagyon homályos.
Mire gondolsz, ki, kit és mivel vádol?
Ismét rám jött az agymenés... Hallgatva a híreket....
Mi van akkor, ha az Unió vezetése szeretne valami módon kijjebb lépni a háborúból.... Van bűnbak, van esemény.... Az egyébként is nemszeretem LENGYELEK az okai az Északi Áramlat felrobbantásának! Az Uniót félrevezették! Majd a LENGYELEK kifizetik az újjáépítést! Lám, milyen böcsületesek vagyunk, hogy ezt MOST, az ukrán ellentámadás kudarca láttán kijelentjük. Ez gesztus Oroszország felé a háttérben.
Lehet, hogy a történelem ismétli önmagát? A németek és az oroszok LENGYELORSZÁGOT teszik meg fő felelőssé a Molotov-Ribbentrop....pardon Scholz-Putyin paktumban...
Tudom, tudom, fantazmagória...... és ha mégsem....?
Nem érzem, hogy megállna a párhuzam. Akkoriban Németország egy erős, önálló nemzetállam volt, most pedig egy műltjától megfosztott tömegkatyvasz, az usa alattvalója.
Önálló döntésekre és cselekvésre mentálisan és fizikailag is képtelenek jelenleg.
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 378
45 773
113
Xi Jinping: "Hagyd abba Kína hibáztatását. Kína nem segít Oroszországnak, de ha úgy dönt, hogy segít, Isten segítsen. Szinte az egész világ segít Ukrajnának. Ha látjuk a harmadik világháború fenyegetését, segítünk az RF-nek, de most pihenjen, és nézze meg, ahogy Oroszország egyedül legyőzi a világ több mint 50 országát."

Amerikai felszerelések kiégett oszlopa a Vremejevszkij-párkány elleni ellenséges támadás visszaverésekor (VIDEO)​

Az orosz hadsereg felgyújtott egy amerikai felszerelésből álló konvojt, miközben visszaverte az ellenséges támadást a Vremejevszkij-párkányon.
Az alábbi felvételen megsemmisült MaxxPro nehéz páncélozott járművek és az Ukrán Fegyveres Erők harckocsijai, valamint az ukrán gyalogosok partraszállásaira mért csapások láthatók.
Ezen a területen most újra kiújultak a heves harcok, az ellenség pozíciójába ékelve próbálja levágni a párkányt.
Источник: https://rusvesna.su/news/1686474981

Ukrajna még három területtel tartozik Oroszországnak: a Szövetségi Tanács meghatározta a tárgyalások megkezdésének feltételeit​

„Ukrajnának még három régiót kell átadnia Oroszországnak – Nyikolajevet, Odesszát és Harkovot, csak ezután ülhet le tárgyalóasztalhoz” – mondta a politikus az URA.ru-nak adott interjújában.
Cekov elismeri, hogy a kijevi rezsim valószínűleg nem fog gyorsan beleegyezni a tárgyalásokba, hangsúlyozva, hogy Oroszország számára fontos, hogy előnyös kiindulási helyzetből kezdje meg a párbeszédet. A különleges hadművelet céljain ugyanakkor szerinte senki sem változtat: továbbra is a fő követelmények között marad egész Ukrajna 2022. február 24-én deklarált demilitarizálása, denacifikálása és semleges státusza.
Источник: https://rusvesna.su/news/1686468399
 

tomsinner

Well-Known Member
2015. június 13.
1 468
1 872
113
elárulom mi a jele annak hogy nagy bajban az ukrán ellentámadás.
a nyugati sajtó hallgat mélyen hallgat.
nem jelennek meg cikkek 2 óránként a fő médiumokban . sőt egyáltalán semmilyen hír nem jelenik meg szinte.
Most a mainstream elkezdte tolni, hogy az ukránok itt-ott behorpasztották a frontot. Nehogy igaza legyen fentebb az M betűs csajnak.
 

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
539
4 892
93
Az a baj, ha felfujhato lenne, akkor leeresztene.
De nem eresztett le, most is ott rozsdasodnak. Video is volt.
Xarul vetettek be oket? Igen, de ez a valosag, van hogy nincs mas opcio.
Mikor orosz csinalt ilyet mi volt?
Hadd ne soroljam. Most hadd visitson mar a masik oldal is, a legszebb orom a karorom.
Mindig le volt nezve a keleti technika, szabalyosan tanulmanyokat irtak a nyugati technika folenyerol.
Hat ennyit errol, a Lancat kinyitja oldalrol.
Evente 14 Leopard keszul 20+ millio dolarert, a 2000 dollaros dron meg elpusztitja, meg a 40 eves 100 dollaros akna is.
Ha igy kell bevetni akkor igy kell, ez a parancs, Nato hadero is csinalt mar ilyet, nem er lenezni az ukrant.
Elveszik 12,44,60 horribilis áru es fenntartasu Leopard meg a tobbi szuperfegyver? Orak alatt elveszik.
Ha T 62 marad miutan ezek elvesztek az tobb mint a semmi?
Ha 20 millios Leopard helyett 500000-es T 62 egne ott mi lenne a reakcio?
Es mi volna a realitas?
Ilyen bevetesek is vannak, es voltak maskor is mindenkinel. Meg lesznek is. Egy 80 eve haboruban reszt nem vett honved sereg se csinalna jobban.
Igy lehet elveszteni a 20 milkas tankot a valosagban. Fogyoeszkoz. Egy rendes haboruban minden fogyoeszkoz, a loszerek, a baka, a tank, a helikopter, az alkatresz, a benzin, a kaja, minden.
Addig jo nekunk amig csak huszarkodnia kell a seregunknek meg nagyszabasu 5 jarmuves gyakorlatokat vegrehajtani, fenykepekhez pozorkodni. A valosagban jo esetben egy delelottot, vagy rosszabb esetben egy Matyas templomban egy vasarnapi miset birnanak kitartani, robotkutya ide, Leopard 2 A7 oda.

Kivontuk, minek ez nekunk...

Nato drongyujtemeny Zaporozsje tersegebol. Kisse megzavarodtak es lepotyogtak. Mehetnek is tanulmanyozasra azokhoz is akkikkel az oroszok megosszak.

Kalinyingradi lovesszazad a Nato harcjarmuvek ellen.

FPV dronok meszaroljak a Leopardokat. Osszeallitas a talalatokrol.
"Xarul vetettek be oket? Igen, de ez a valosag, van hogy nincs mas opcio.
Mikor orosz csinalt ilyet mi volt?
Hadd ne soroljam. Most hadd visitson mar a masik oldal is, a legszebb orom a karorom.
Mindig le volt nezve a keleti technika, szabalyosan tanulmanyokat irtak a nyugati technika folenyerol.
Hat ennyit errol, a Lancat kinyitja oldalrol."

Teljesen jogos amit leírsz. De, hozzástólásomban feltételesen elfogadtam, hogy az elmaradott orosz technológia és a még elmaradottabb orosz tudás áll szemben a "MAGASAN" fejlett technológiával és a még "MAGSABBAN" fejlett tudással és ez a feltételezett fejlettség át tudja verni a "buta" oroszokat.

Ugyanis mindig azt propagálják, hogy a szellemi és technika fölény a nyugat oldalán áll. Hogy merjem én megkérdőjelezni, hogy az a sok team, sok brainstormingon nevelkedett fotel rambós csapat nem tud megoldani ilyen egyszerű dolgokat, hogy átverje az oroszokat? Hát ki vagyok én, hogy ilyen fölényt megkérdőjelezzek???

Azt meg véletlenül sem mertem megkérdőjelezni, hogy akkora felkészülés után az ukránok (akiket támogat az egész világ, a haditippeket a legjobb stratégák adják, állítólag real time) ilyen nevetséges hibákat kövessenek el. Mertem feltételezni, hogy sikerült jó kijátszani az oroszokat, de úgy tűnik nem sikerült.
Ez van. Sajnos messze van ennek a felesleges öldöklésnek a vége, senki nem tudja hogyan fog végződni. Én úgy látom, mi magyarok fogjuk a legjobban megszívni.

Nagyon köszönöm laiki, Sunlight56 és kétkedő teljesen részletekbe menő helyzetelemzését. Igen, valahogy ilyennek kellene lenni a topiknak. Köszönöm

Ursula napi jelentéseit is.​

 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 879
91 424
113
elárulom mi a jele annak hogy nagy bajban az ukrán ellentámadás.
a nyugati sajtó hallgat mélyen hallgat.
nem jelennek meg cikkek 2 óránként a fő médiumokban . sőt egyáltalán semmilyen hír nem jelenik meg szinte.
Az összevont 10-12 ukrán dandárnak a tizede ha megindult és az ilyen lyukakat keresik Délen.

Rybar, tehát elég megbízható.

A milbloggerek értesülései szerint az orosz csapatok feladtak két kisebb falut Donyeck-megyében, a harcok pedig pillanatnyilag Novodonyeck környékén folynak.

AMENNYIBEN AZ OROSZ MILBLOGGEREK ÉRTESÜLÉSEI IGAZNAK BIZONYULNAK, ÚGY AZ UKRÁN CSAPATOK EGY MEGKÖZELÍTŐLEG 4 KILOMÉTER MÉLY ÉS 10 KILOMÉTER SZÉLES SZAKASZON „NYOMTÁK BE” A FRONTVONALAT.

Szal nagyok az ukrán veszteségek, de a meccs délen sem lefutott.

f609e6b2ff5e499c50ee6e3804c42acc.jpg


Bakhmutnàl annyival nehezebb az oroszok dolga, ott nincsenek jól kiépített védelmi vonalak, de sztem ott fáradtabb ukrán erők támadnak friss orosz csapatokra, a Wagner váltó csecsenekre és az orosz regularis haderőre.
 

Mark1993

Well-Known Member
2010. augusztus 23.
4 527
13 478
113
Szeptember 1. állapot: https://liveuamap.com/en/time/01.09.2022

November 1. állapot: https://liveuamap.com/en/time/01.11.2022

Északon jelentős területet foglaltak vissza az ukránok és már akkor ment a tapsikolás orosz részről hogy milyen hatalmas veszteségeket szenvednek az ukránok, de mégis áttörtek.

2022. augusztus 22-én újabb ukrán rakétatámadás érte az Antonovszkij-hidat, aminek következtében a hídszerkezet egy szakasza megsemmisült, a híd használhatatlanná vált. Az ukrán rakétatámadás idején éppen lőszert szállító orosz teherautók haladtak át a hídon.

Az oroszok fogytak a munícióból, nem tudták tartani az állásaikat, a folyópart túloldalán.

Itt Zaporozsjénél nincsenek ilyen környezeti tényezők.
 

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
1 800
14 361
113
elárulom mi a jele annak hogy nagy bajban az ukrán ellentámadás.
a nyugati sajtó hallgat mélyen hallgat.
nem jelennek meg cikkek 2 óránként a fő médiumokban . sőt egyáltalán semmilyen hír nem jelenik meg szinte.
Lefagyott a M.I vezérelt, nemzetközi F.O.S média hírferdítő - kifordító hír-degenerátor központi servere?

Reboot...

Csak attól félek, hogy mivel "szorulása" van, akkor az eddigi "dugulás" termékeit egyben tolja ki a nyakunkba..
 
T

Törölt tag 1711

Guest
Az összevont 10-12 ukrán dandárnak a tizede ha megindult és az ilyen lyukakat keresik Délen.

Rybar, tehát elég megbízható.

A milbloggerek értesülései szerint az orosz csapatok feladtak két kisebb falut Donyeck-megyében, a harcok pedig pillanatnyilag Novodonyeck környékén folynak.

AMENNYIBEN AZ OROSZ MILBLOGGEREK ÉRTESÜLÉSEI IGAZNAK BIZONYULNAK, ÚGY AZ UKRÁN CSAPATOK EGY MEGKÖZELÍTŐLEG 4 KILOMÉTER MÉLY ÉS 10 KILOMÉTER SZÉLES SZAKASZON „NYOMTÁK BE” A FRONTVONALAT.

Szal nagyok az ukrán veszteségek, de a meccs délen sem lefutott.

f609e6b2ff5e499c50ee6e3804c42acc.jpg


Bakhmutnàl annyival nehezebb az oroszok dolga, ott nincsenek jól kiépített védelmi vonalak, de sztem ott fáradtabb ukrán erők támadnak friss orosz csapatokra, a Wagner váltó csecsenekre és az orosz regularis haderőre.


Még pár kilométer és elérik az első vonalat.
kkXsHZq.jpg



Lassan de biztosan feláll a sakktábla.
YSnBD1w.jpg
 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 090
13 495
113

mberger

Well-Known Member
2020. szeptember 1.
106
295
63
Az összevont 10-12 ukrán dandárnak a tizede ha megindult és az ilyen lyukakat keresik Délen.

Rybar, tehát elég megbízható.

A milbloggerek értesülései szerint az orosz csapatok feladtak két kisebb falut Donyeck-megyében, a harcok pedig pillanatnyilag Novodonyeck környékén folynak.

AMENNYIBEN AZ OROSZ MILBLOGGEREK ÉRTESÜLÉSEI IGAZNAK BIZONYULNAK, ÚGY AZ UKRÁN CSAPATOK EGY MEGKÖZELÍTŐLEG 4 KILOMÉTER MÉLY ÉS 10 KILOMÉTER SZÉLES SZAKASZON „NYOMTÁK BE” A FRONTVONALAT.

Szal nagyok az ukrán veszteségek, de a meccs délen sem lefutott.

f609e6b2ff5e499c50ee6e3804c42acc.jpg


Bakhmutnàl annyival nehezebb az oroszok dolga, ott nincsenek jól kiépített védelmi vonalak, de sztem ott fáradtabb ukrán erők támadnak friss orosz csapatokra, a Wagner váltó csecsenekre és az orosz regularis haderőre.
Gyanítom a leltárból hiányzó néhány dandár bánatosan nézegeti a Mikolaiv-be vezető elárasztott utakat... Mert ennek a faszkodásnak így nemigen van értelme, hacsak nem a kollektív öngyilkosság a kitűzött cél.
 

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 010
23 274
113
Rég nem látott ukrán ismerősökkel találkoztam ma, hála Istennek mindannyian jól vannak (Kárpátaljai lakosok, jelenleg az a béke szigete...) beszélgettünk erről-arról, telefonon mutattam nekik pár VK-s és Telegramos videót,csatornát kár, hogy nem láttátok azokat a ledöbbent arcokat, kikerekedett szemeket, és hitetlenkedő tekinteteket ...

totál párhuzamos univerzumban vannak tartva teljesen más "híreket" kapnak az állami csatornáktól, amik szöges ellentétben állnak a valósággal!!

A beszélgetés után nem tudom ki volt szomorúbb ők, vagy én?

Szerencsétlenek borzalmasan meg vannak vezetve :( :(
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 233
33 705
113
Gyanítom a leltárból hiányzó néhány dandár bánatosan nézegeti a Mikolaiv-be vezető elárasztott utakat... Mert ennek a faszkodásnak így nemigen van értelme, hacsak nem a kollektív öngyilkosság a kitűzött cél.
Ez már az ellentámadás.
Gondoljatok vissza. (tudom annyi hír van hogy hamar elfelejtődik)
de megmondták az ukránok hogy nem egy nagy ellentámadás lessz hanem több kisebb van tervezve.
Persze nem teljes erővel mentek bele. Ezek az akciók nem felderítő vállalkozások. azok már rég lementek. (és nem leopárdokkal pláne nem A6 ossal csinálnák ezt.) Támpontokat akartak foglalni nem mindenhol jött össze ahol elakadt a támadás ott elakadt. ha nem akadt vólna el ment volna a 2. majd a 3. lépcső. és így tovább...
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 378
45 773
113

A haditengerészeti drónok megpróbálták megtámadni a Fekete-tengeri Flotta hajóját, - a Honvédelmi Minisztérium​

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma tengeri drónok megtámadására tett kísérletről számolt be a Fekete-tengeri Flotta "Priazovye" hajóján. Minden drón megsemmisült, a hajó nem szenvedett kárt.
Ma, moszkvai idő szerint 01:30 körül Ukrajna fegyveres erői sikertelenül kísérelték meg megtámadni a Fekete-tengeri Flotta Priazovye hajóját, amely a Török Áramlat és a Kék Áramlat útvonalain a helyzetfigyelés és a biztonság szavatolása feladatait látja el. gázvezetékek a Fekete-tenger délkeleti részén.
A támadás visszaverése során a Szevasztopoltól 300 kilométerre délkeletre lévő orosz hajó szabványos fegyvereiből származó tűzben minden hajó megsemmisült. Nem volt áldozat. A hajó nem szenvedett kárt.
Ebben az időszakban a korábbi hasonló támadásokhoz hasonlóan az amerikai légierő RQ-4B „Global Hawk” stratégiai felderítő pilóta nélküli légijárműve végzett felderítést a Fekete-tenger központi részének légterében.
A Fekete-tengeri Flotta "Priazovie" hajója továbbra is ellátja feladatait.

Segítség RV​

"Priazovye" - az Orosz Föderáció Fekete-tengeri Flotta közepes felderítő hajója, Szevasztopol otthoni kikötője, 220 fős legénység.
Vízkiszorítás: 3800 tonna
Felderítő felszerelés: "Profil-M", "Rotor-S", "Cool", "Vizir", "Konus", rádiós iránykereső "Zarya-1" (Iránykereső), OGAS MG-349 "Uzh", MGP- 303
Fegyverzet: 2x6 AK-630M 30mm-es fegyvertartó, 2x4 Igla MANPADS kilövő.
Источник: https://rusvesna.su/news/1686483044

Az ellenség offenzívája a Vremejevszkij-párkányon: az ukrán fegyveres erők behatoltak Blagodatnojébe (MAP)​

Folytatódik az ellenséges offenzíva a Vremejevszkij-párkányon: a hírek szerint az Ukrán Fegyveres Erők 68. Jaeger-dandárjának fegyveresei Dél-Donyeck irányában behatoltak Blagodatnojébe.
Blagodatnoje Neszkucsnoje közelében található, amelyet, amint azt a Russzkaja Veszna közölte , csapataink tegnap elhagyták az ellenség beékelődő szárnya és a bekerítés veszélye miatt. Az Ukrán Fegyveres Erők felvételeket tettek közzé Blagodatnij legdélibb külvárosában egy romos épületről.
A falu még mindig a szürke zónában van, és itt újra kezdődhet a "manyinovkai esküvő", ahogy az már az átcsoportosítás utáni ellentámadásunknál is megtörtént Neszkucsnijnál. Amíg az ellenség meg nem erősödik, újra ki lehet ütni.
Általában világos, hogy Neskuchnoye után az ellenség továbbmegy, és az egységeink erőhiányban lejjebb kerülhetnek egy megerősített védelmi vonal felé az ellenséges egységek oldalirányú támadásai miatt.
Figyeld meg, hogy lent egy erős vonal aknamezőkkel és egyéb páncéltörő erődítményekkel
Helyi jelentések szerint erősítésre van szükség a helyzet kiegyenlítéséhez.
Ezenkívül egyes elemzők azt írják, hogy a taktikai visszavonulás az ukrán fegyveres erők előrehaladó felszereléseinek és katonáinak cseréjévé válik a stratégiailag jelentéktelen falvakhoz, amelyek gyakran alföldön találhatók.
Источник: https://rusvesna.su/news/1686480519

Sürgős
Neskuchnoe a Velikonovoselovsky irányban a mi irányításunk alá került. Katonáink ismét elfoglalták a falut. Blagodatnoe. Csapataink ellentámadást indítottak, és most kaprot kaszálnak.
Az orosz katonaság kiűzte a nácikat Neskuchnoye faluból, és visszaszerezte az irányítást.
Az ellenség próbálja evakuálni a sebesültjeit, gépeink dolgoznak.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 845
65 544
113
Kiképzési foglalkozás, a járműoszlop teljesen elhagyatott.


"Mészárolják" ja. Háromból talán a másodiknak volt esélye a találatra.

Ebben van jópár valódi találat is, szenzációhajhászat nélkül:

Nem volt elhagyott, az egyik járműnel volt mozgas a bal oldalan.

Ukrajna elutasitja a nemzetkozi vizsgalatot a gatrobbantas ugyeben.

Na csak elokerultek vegre az ukran Arma 3 jatekvideok is. Mar napok ota vartam.

Lancat vs Masztiff.

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma jelentése szerint az ukrán fegyveres erők hat pilóta nélküli kamikaze csónak segítségével próbálták megtámadni a „Priazovye” felderítőhajót.

Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a támadás visszaverése során a Szevasztopoltól 300 kilométerre délkeletre lévő orosz hajó szabványos fegyvereiből származó tűzben minden hajó megsemmisült. A támadás során személyi sérülés vagy sérülés nem történt a hajóban.

Budanovnal is vannak gondok az emeleten, vajon mikori video?

Itt van a deli szektor legmelyebb ukran elorehaladasa.
 

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
2 962
5 899
113
ez aztán a Wartech Porn…
(végre látni auto lock-ot célon

…na meg ez is