Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor előzőekben írom és most is úgy látom, az egész világon kifagyott a F.O.S médiahír degenerátor, mert agyára ment az elmúlt napi hírtermés, ha a megawattórák százait is elfogyasztotta, nem tudott értelmes magyarázatot adni a tényekre, ami következtében hogy az egész nyugati világ rájött, az utóbbi években csillagászati áron megvásároltatott hiperszuper nyugati katonai technika legfeljebb a sivatagi tevehajcsárok ellen mutat kivédhetetlen erőfölényt.Várják a felsőbb utasításokat.
.NATO kiképzés
webm.red - Untitled
Webm.red is a simple service for uploading, hosting, and sharing webm videoswebm.red
ukránok által frissen felszabadított fa... mindegy.
Erdoğan offers dam crisis mediation in calls to Putin, Zelenskyy
Turkish President Recep Tayyip Erdoğan on Wednesday proposed an international commission to probe the destruction of Ukraine's Khakhovka dam, his...www.dailysabah.com
Állítólag Erdogan egy üzenetet is átadott a drogosnak:
Mikolajev, Odessza, Harkov. Utána tárgyalhatunk a többiről.
Ukrainian anon reporting in
What has happened in my country today?
The (((official))) media are telling us that:
Sírok
A QR-kód nem értem mi célt szolgál a magasban.A történelem legnagyobb tévedése!
Remélem megszűnik létezni ez a valami amit ukrajnának neveznek
Jajj te Pavol, hat milyen felszabaditas az hogy par ora alatt kikergettek a hohol terroristakat abbol a ket deli falubol amik a szurke zonaban voltak?
Tiszta belgorodi feelingem van, gyors foto aztan futas ukran reszrol.
két eset lehetségesNem véletlenül támadnak ebbe az irányban az ukrik....
En nem tudom, te mit es hol olvasol, de itt a hivatalos szöveg, hátha segít ezt a sok zöldséget helyretenni, ti. NATO sosem volt egy diktatórikus szervezet, alapvetően az európaiak akarták az amerikai erőket a védelmükben elkotelezni a szovjet blokk ellen. Ezt az amerikaiak kötelező módon nem vették magukra sosem, ezért nem "kötelező" semmi sem, hanem arányos választ és részvételt várnak el.Kérlek olvassátok át ezt az 5. cikkelyt vagy magyarázzárok el nekem mit értek félre.
A NATO hivatalos oldaláról:
--------
With the invocation of Article 5, Allies can provide any form of assistance they deem necessary to respond to a situation. This is an individual obligation on each Ally and each Ally is responsible for determining what it deems necessary in the particular circumstances.
...
It is not necessarily military and depends on the material resources of each country.
--------
Nem "allies must" vagy "allies shall" vagy bármilyen erős elvárás hanem "can", "any" és "deem necessary".
Mindegyik szövetséges saját hatáskörben "individually" dönt.
A nem feltétlenül katonait már talán nem kell tovább ragozni.
Lehet, hogy én vagyok nagyon rossz angolból, de nekem ez az 5. cikkely nagyon azt mondja, hogy "majd csak lesz valahogy" (vagy csak nem olvastam el az apróbetűs részt, és oda van leírva, hogy ha az orosz átdob egy papírrepülőt, akkor rögtön atomot neki).
Mondok egy példát: a lengyelek engednek repülőtér használatot az ukránoknak. Az oroszok odavágnak egy rakétát. A finnek pedig azt mondják, hogy ejnye no, az lesz a reakciónk, hogy még több jó kemény szankciót vezetünk be az oroszok ellen.
Mi a retkes picsa ez a szar? Fordítást kérhetek?A történelem legnagyobb tévedése!
Remélem megszűnik létezni ez a valami amit ukrajnának neveznek
Rá van írva magyarul is kis betűkkel.Mi a retkes picsa ez a szar? Fordítást kérhetek?
Kevesebb mellébeszéléssel is leírhattad volna.En nem tudom, te mit es hol olvasol, de itt a hivatalos szöveg, hátha segít ezt a sok zöldséget helyretenni, ti. NATO sosem volt egy diktatórikus szervezet, alapvetően az európaiak akarták az amerikai erőket a védelmükben elkotelezni a szovjet blokk ellen. Ezt az amerikaiak kötelező módon nem vették magukra sosem, ezért nem "kötelező" semmi sem, hanem arányos választ és részvételt várnak el.
Én tudom, hogy a diktaturakon nevelkedett szovjet-kelet-europai mentalitas nehezen érti ezt meg, de nyugati üzletben és interakciókban általában a szívesség és a kölcsönösség (elonyok es hátrányok is) az alapja minden partneri viszonynak, nem a kényszerítés. Nem kényszerítenek, de ha örökké parazitaskodsz, ráadásul látványosan, akkor a végén kitesznek, és majd kolthetsz 6-8-10% GDPt fegyverkezesre.