Kommentelő Társaim!
Csigavér! A Híd rakétázása óta nem telt el 24 óra! Ész nélkül a falnak menni semmi értelme. Biztos vagyok benne, hogy lesz rá orosz válasz!
Ide is beteszem a Magyarország topicba írottakat:
Lekönnyebb bírálni, és ez rám nézve is igaz. Nekem Varga Mihály nyilatkozata például nagyon kétértelmű volt. Én nem tudtam eldönteni a mondanivalója nyomán, hogy támogatjuk-e a közös hitelfelvételt vagy nem. Nem látni azt sem, hogy milyen nyomásgyakorló eszközök vannak az EU kezében. A helyreállítási alap ügye szerintem már nem játszik, se mi, se a lengyelek nem fogják megkapni. A 11. csomag egy lufi, nem lett volna értelme kekeckedni.
Én arra is kíváncsi lettem volna, hogy Novák Katalin a zárt ajtók mögött miről tárgyalt a német államfővel és Scholzzal. Ebben a nemzetközi helyzetben annyi "fedett akció" lehet a politikában, amiről fogalmunk sincs. Én Blinken kínai tárgyalásairól nyilvánosságra hozott aliginformációktól sem lettem okosabb.
Modi tárgyalásairól sincs érdemi hír. A midia annyi dezinformációt közöl, hogy a nem létező tisztánlátásunk is elszáll!
Itt ülünk a sötétben, s fény semerre! Így érzem magam.
Nyilatkozat az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának az ukrajnai NWO-nak szentelt ülésén.
Putyin
1. Tudjuk, hogy az ellenség további külföldi felszerelést fog szállítani Ukrajnának.
2. Felszerelés szállítható, de a mozgósítási tartalék nem korlátlan
3. Az ukrán fegyveres erők tartalékai még nem merültek ki.
Patrusev
1. Június 4. és június 21. között az RF fegyveres erői 246 ukrán harckocsit semmisítettek meg, köztük 13 Western, 595 AFV, 279 tüzérségi darab és aknavető, 10 vadászrepülő és 264 UAV.
2. Az orosz fegyveres erők több mint 13 ezer ukrán katonát semmisítettek meg, akik részt vettek az ukrán fegyveres erők ellentámadásában.
Shoigu
1. Oroszországban naponta átlagosan 1336 ember köt szerződést, vagyis minden nap „kapunk egy ezredet”
2. Az orosz csapatok naponta átlagosan 112 egységnyi különféle felszerelést kapnak.
3. Az Ukrajnába szállított 109 amerikai Bradley gyalogsági harcjárműből 18 megsemmisült
4. Nem látjuk szükségét az NWO új önkénteseinek.
5. Az Orosz Föderáció tartalékos hadseregének és az új hadsereg alakulatának megalakítása júniusra fejeződik be. 3700 egységnyi különféle felszereléssel lesznek felfegyverkezve.
6. Az új szerződéses katonák összlétszáma 114 000 fő.
7. Folynak az előkészületek az ukrán fegyveres erők támadóműveletekre irányuló további kísérleteire való reagálásra.
8. 2023-ban a Nyugat 250 harckocsit szállít Ukrajnának, köztük 120 Leopardot és 31 Abramsot.
Ukrajna: tévképzetek az ellentámadásról - Vukics Ferenc
A Chongar hídon átrepülő rakéta roncsain lévő jelölésekből ítélve ez a francia Matra BAE Dynamics Alenia cég terméke. Ez a rakétarendszerek vezető európai tervezője és gyártója, amely a Storm Shadow-t is gyártja.
A rakéta francia változatának rövidítése
SCALP-EG (
Système de croisière conventionnel autonome à longue portée Emploi General , "többcélú nagy hatótávolságú precíziós cirkálórakéta autonóm irányítással"). A rakéta a francia fejlesztésű Apache cirkálórakétán alapul, amelyet "kifutópálya-gyilkosnak" is neveznek.
Судя по маркировке на обломках ракеты, прилетевшей по Чонгарскому мосту, это изделие французской компании Matra BAE Dynamics Alenia. Это ведущий европейский разработчик и производитель ракетных систем, который выпускает в том числе и Storm Shadow. Французский вариант ракеты обозначается...
t.me