Igen, nem tagadjátok, csak kicsit valahogy, folyton úgy van csavarva a valóság, hogy nem jön ki a matek.
Ez a szekta álláspontja:
Jelenleg kisebbek az orosz veszteségek, mert az ukránok támadnak és az oroszok védekeznek (ez egy valid mondás egyébként). Ellenben amikor az oroszok támadtak és az ukránok védekeztek, akkor is oroszoknak voltak kisebbek a veszteségeik ráadásul nagyságrendekkel kisebb, mert ők, és itt szoktak jönni a hülyébbnél hülyébb magyarázatok...
olyan kapitális marhaságokat hordasz itt össze ,hogy nem hogy katona nem vagy,hanem még a Call Of Duty-ban is maximum csak hadtápos lehetsz !!
hülyébbnél hülyébb magyarázatok ? te magad állsz elő a 3:1-hez aránnyal (vagy nem tudom) ,mert ezt hallottad a tv-ben,de olyan nyilvánvaló tényeket figyelembe sem veszel,mint a ruszkik tüzérségi és légifölénye , az ellőtt tüzérségi lövedékek száma napi szinten,ami szintén az oroszok oldalála billenti a mérleget vagy a TOS-1,ezek közül és csak három dolgot említettem most meg , mind a három bőven felülírja a te NATO elképzeléseidet,vagy a sekélyes tudásodat ..
és még mielött elfejeteném,a kommentjeid kb 99%-a nélkülöz minden alapvető logikát,(mert erről már többször is tanúbizonyságot tettél) a maradék 1%-ot meg kimásolod valahonnan,és előadod magad mint NATO katona . gigalol
ui: az egyébként miért nem zavar,hogy ha csak itt a topicban visszakeresel, a nyugati "hiteles" források,meg a nagy NATO elemzők szinte minimálisra becsülték az ukrán áldozatok számát,és amikor az orosz híroldalak írtak egy teljesen más számot,akkor a "ruszki dezinfó", a "szokásos orosz hazugság" dumával takaroztatok,most meg mit ad Isten,hát nem a ruszki számokat kezdik el igazolni a hiteles nyugati hírforrások ?
pedig anno már tavaly UVD arról írt értekezést ( a biztos Putyin által pénzelt) EU Bizottság honlapján hogy 20000 és 100000 közöttire tehető az ukrán veszteségek száma, na akkor hogy jön ki a matek "okoska"? UVD is a Kreml ügynöke ? ja nem mellesleg Mark Milley (hát Ő sem a Frunzén végzett tábornok ,csak jelzem ) is bizonyára az oroszoknak dolgozik,mert Ő is teljesen más számokat mondott .. na így jön ki a matek "okoska"
de a lehetőség egyébként adott,miért nem teszel be videókat a nyilvánvaló orosz veszteségekről ? biztosan vannak,mert én sem tagadtam . szóval hajrá dudi,ne fogd vissza magad .
egyébként ha a ruszki oldal tagjait szektásnak minősíted,akkor te vajon mi vagy vallási fanatikus ?