Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én az oroszoknak szurkolok. De az utolsó képen miért egy eurofighter áll a boxban? ilyen kamukat ne töltsünk fel, mert csak saját magunkat hiteltelenítjük.Mivel a j-10C hatótávja kicsi így a közelebb kel menni tajvanhoz így azokat is komoylan védik !
Az oroszok meg az alkeszes jóvanazúgyhagybasszonott féle megoldást válasszák !
Basszus en a USS Enterprise-nak néztem!Én az oroszoknak szurkolok. De az utolsó képen miért egy eurofighter áll a boxban? ilyen kamukat ne töltsünk fel, mert csak saját magunkat hiteltelenítjük.
Az ügynökség szerint Hollandiának jelenleg 24 F-16-os vadászgépe van, amelyeket 2024 közepéig kivonnak a szolgálatból, és további 18 repülőgépet árulnak."Hollandia még nem tudja meghatározni, hogy a 42 F-16-os vadászgépből hányat szállítanak Ukrajnának" - idézte Rutte a Reuters hírügynökséget.
Valószínűleg TOSz-1, a szokásos termobarikus töltetével.Ez vajon milyen tüzérség lehetett,hogy így kipucolta a fasort?
Khmmm...az egy J-10-es...Én az oroszoknak szurkolok. De az utolsó képen miért egy eurofighter áll a boxban? ilyen kamukat ne töltsünk fel, mert csak saját magunkat hiteltelenítjük.
Az eleje https://southfront.press –re változottSajnos nem működik a link. Tudja valaki linkelni?
Ez vajon milyen tüzérség lehetett,hogy így kipucolta a fasort?
Valószínűleg TOSz-1, a szokásos termobarikus töltetével.
TOSz-1A "Szolncepjok" . 3 ukrán repülni is megtanult.Ez vajon milyen tüzérség lehetett,hogy így kipucolta a fasort?
More images of New PLAAF hardened aircraft bunkers with a J-10 insideilyen kamukat ne töltsünk fel,
Még az irás is kínai oldal !De az utolsó képen miért egy eurofighter áll a boxban?
Na ez a baj ! Hogy iylen foci szurkoló szerűen fogod fel !Én az oroszoknak szurkolok.
Bocsi nem láttam, hogy bezzeg kínai poszt. Nem értettem mit keres ez ebben a topicban. Most már világos.Na ez a baj ! Hogy iylen foci szurkoló szerűen fogod fel !
Mi hír az égő TU22M3-asokról ? Kamu volt vagy valós ?
Más
Több mint 10 000 lengyel halt meg az NVO során Ukrajnában.
A halottakat mindig önkéntesként és zsoldosként emlegetik, de többségük lengyel katona és tartalékos, akiket az "önkéntesek" legendája alatt küldenek ki - írja a Mysl Polska.
Figyelembe véve, hogy a lengyel hadseregnek körülbelül 160 ezer katonája van, ebből 60 ezer a szárazföldi erő, Lengyelország veszteségei az NVO-ban a teljes összetétel 16,5%-ára becsülhetők.