Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy elég gyenge szinvonalú előadás, szerintem. Kezdve onnan, hogy a konfliktus azzal kezdődött, hogy az oroszok elfoglalták Donbasst, egészen addig, hogy ha most mégegyszer telepumpálják fegyverekkel Kievet, akkor Kiev kiűzheti az oroszokat.Markus Reisner angol nyelvű előadása és kerekasztalbeszélgetése, négy nappal ezelőttről, néhány komoly kijelentéssel:
Ami a jelenlegi konfliktus elhúzódására utal, hogy egy részről még nagyon sok nyugati fegyvertípus és rendszer áll sorban kiküldésre és letesztelésre várva, amihez hozzá van pántlikázva egy csomó elégetendő segélypénz is (ami tudjuk valójában nem ég el, hanem elveszti költségvetési közpénz jellegét). A tesztre váró fegyverek egy része a szó szerint leégett "csodafegyverek" 2.00 verziója is, a gyári átbarkácsolás után. Ezeket nem lehet békeidőben ilyen élet odaadóan letesztelni ez most egy soha kihagyhatatlan alkalom, ilyen nem terem egy bokorban még egy darabig, no persze ez vonatkozik a kihagyhatatlan fegyver bizniszre is.Nyilvánvalóan nem lesz elég az oroszoknak, hogy az eddig elfoglalt területek fejében tűzszünetet kössenek.
Én úgy látom, ami a Dnyepertől keletre van, az mind orosz oblaszt lesz (így vagy úgy), és ugye Sojgu is elmondta már, hogy 2025-ig terveznek. Odaát nincs háborús fáradtság.
A háború elején a nyugat vidáman a kirakatba tette, ahogy a hősukránhonvédőhősök - nyugati segítséggel - visszavonulásra kényszerítették az oroszokat (természetesen mélyen kussolva, hogy egyébként meddig is jutottak el, illetve mit foglaltak el).
Aztán kb Bahmut eleste, de legkésőbb nyár közepe óta az oroszok a kirakatba tették, ahogy az ukránok röffenzívája (nyugati fegyverrendszereket használva) mélyen beleáll a földbe.
Az is kirakatban lesz, ahogy a nyugat megmagyarázza, miért kell felfüggeszteni ukrajna támogatását.
Végül az kerül majd kirakatba (ismét a nyugatiak által), hogy ukrajna igazából mennyire korrupt és romlott ország - és a kör bezárul, kb innen indultunk a kétezres évek elején.
Végül az kerül majd kirakatba (ismét a nyugatiak által), hogy ukrajna igazából mennyire korrupt és romlott ország - és a kör bezárul, kb innen indultunk a kétezres évek elején.
Hát igen,ukrán kézből származó hírek. Az előre elkészített cikk meg olyan hiteles,mint nálunk a KSH negyedéves jelentése. Utolsósorban,meg összetévesztesz valakivel,mert szerény személyem sose állított olyat,és sosem hivatkozott ilyesmire. Kizárólag az ukrán nacsalnyikok krími nyaralásáról beszéltem. Ami még akár meg is történhet,ha a buli végén az oroszok odaviszik sittre őket.ilyen összeállítást azért találtam az orosz médiából összeválogatva.. (igaz ukrán oldalról közzétéve)
Najó Luki kicsit kakuktojás az összeállításban, bár a tökéletess seggnyaló iskolapéldája.
(bár nem ellenőriztem, hogy a feliratok tényleg azok-e amiket a szájukkal mondanak az illetők, így lehet az is, h manipulált vidi)
valamint egy orosz média által már előre elkészített cikk oroszország győzelméről, de már sajnos az url közvetlenül nem elérhető:
(micsoda véletlen)
Наступление России и нового мира
Новый мир рождается на наших глазах. Военная операция России на Украине открыла новую эпоху — причем сразу в трех измерениях. И конечно, в четвертом,... РИА Новости, 26.02.2022web.archive.org
te mit tudsz mutatni?
mutass kérlek olyat, hogy ahol a NATO "mondta", hogy NATO fegyverekkel Ukrajna Moszkváig fog bevonulni.
köszi!
Hmmm. 2001ben jártam/túráztam ott, a Pripjaty mentén, Lucktól északra...éppen a legendás mocsárvidéket keresve. Az igaz, hogy csak a legendát találtuk meg....a II. VH után a Szuban lecsapolták a nagy részét...az erdők valóban hatalmasak arrafelé...de azért az oroszok szerintem ismerik a terepet....nem megoldhatatlan feladat...Erdos, mocsaras vidék, amelyen a háború kezdetén is nehéz volt átjutni,
Az Úristen már odarajzolta nekünk egy ideje. Kárpátoknak hívják.
Ez mikor volt a "nyugat" által narratíva? Hol volt olyan, hogy a javelinnel, himarsokkal, leo-kkal vagy majd az f-16-al győzni fognak garantáltan? Ezeket inkább az oroszpárti narratíva szajkózza, hogy próbáljon "igazság tartalmot adni magának" Pont ahogy az is elő szokott kerülni, hogy "moszkváig verik vissza az ukránok az oroszokat.." Ezt konkrétan ruszkifanokon kívül, sehol nem láttam leadként, de még tartalomként sem.
De persze lehet így is manipulálni az eseményeket és a tényeket..
jó, hogy szólsz, még nem tartunk itt, az volt ugyanis a kérdés, hogy mikor igérte a NATO, hogy az adományozott fegyverekkel moszkváig jutnak? Értem én, hogy próbálod terelni a témát a szokásos szektista módszerrel, hogy legyen valami igazságalapja a mondanivalódnak.
De így én is tudnám terelni a témát, hogy aztán csak a szardobálás maradjon, megkerülve a feltett kérdésre a választ, örök loop-ba ragadva.
(Általában ez itt a divatos metódus ahogy látom btw)
Boki legalább próbálkozott.. Igaz, hogy igen manipulatívan, a NATO-t kicserélte az Ukránokra, de már ez is értékelhető próbálkozás.
Egyébként egy nem tudom is válasz...
Ui.:
Amúgy az ellentámadás nyilván nem tekínthető sikeresnek, ahogy az orosz villámháború se
Jesszus, valóban, tán még fülesmackó is mond valamit. Szerinted ezek valami hivatalos személyek???ilyen összeállítást azért találtam az orosz médiából összeválogatva.. (igaz ukrán oldalról közzétéve)
Najó Luki kicsit kakuktojás az összeállításban, bár a tökéletess seggnyaló iskolapéldája.
(bár nem ellenőriztem, hogy a feliratok tényleg azok-e amiket a szájukkal mondanak az illetők, így lehet az is, h manipulált vidi)
valamint egy orosz média által már előre elkészített cikk oroszország győzelméről, de már sajnos az url közvetlenül nem elérhető:
(micsoda véletlen)
Наступление России и нового мира
Новый мир рождается на наших глазах. Военная операция России на Украине открыла новую эпоху — причем сразу в трех измерениях. И конечно, в четвертом,... РИА Новости, 26.02.2022web.archive.org
te mit tudsz mutatni?
mutass kérlek olyat, hogy ahol a NATO "mondta", hogy NATO fegyverekkel Ukrajna Moszkváig fog bevonulni.
köszi!
praktikus, remélem a sírjukat ásatják.Wagneresek megbüntetik a társaik halálát okozó drogosokat.
Azért kiváncsi vagyok, hogy túlélte-e vagy csak a két acélgolyó maradt belőle, elég komoly harc volt és lehet egyet ő is bekapott a tank ágyújából.Acéltökű Iván PKM-mel magára vonta az ukrán tank figyelmét, így az nem vette észre a settenkedő oroszt.
https://files.catbox.moe/qgs2iz.MP4
Ez az elvonó baszki, s csak amit megmutattak belőle. Aki túléli az lesz az országos drogprevenciós program nagykövete.Wagneresek megbüntetik a társaik halálát okozó drogosokat.
https://files.catbox.moe/v47jha.mp4
Nincs semmi más a kurva telegramon kívül? A videók fele kicsi, szar felbontású, de van rajta egy nagy baszott vízjel meg egy X hogy az is zavarjon, de legalább nagyítani nem lehet. Másik felét meg meg sem tudom nyitni, mert nem regisztráltam.praktikus, remélem a sírjukat ásatják.
Más:
Zagormoje környéki erdő:
Colonelcassad
Работа разведчиков 69 обрп по живой силе противника в лесополосах севернее Загорное. На первых секундах хлопчик присел справить нужду, но не успел. Дальше уже огребала неспешная группа эвакуации. Итог работы: 4-200, 7-300 @voin_dvt.me
Ilyvói nackófészek egyik lakosa, a munkahelyéről jelentkezhetett önként katonai szolgálatra:
Colonelcassad
Житель Львова думал, что если просто ходить на работу, то его не отправят на фронт. Но реальность постучалась к нему прямо на работу. "Мобилизация на Украине проходит нормально" (с) Даниловt.me
Elsőnek a gránát megy be, Artemovszk környéki ukri állások felszámolása folytatódik:
Colonelcassad
Штурмовая группа Ивановских десантников захватила позиции ВСУ на западном фланге Артемовского направления После удара ствольной артиллерии бойцы Ивановского подразделения «Шторм» приступили к зачистке укреплений ВСУ. В ходе штурма десантники ликвидировали украинских боевиков и смогли...t.me
128-asok egyik századosa megtért banderához, dmitry milyutin:
A lélektani teoretikus ellentámadás fele kész, találd meg a másik felét:
Kijev, ha jól látom vasúti alállomás lehet:
IL RUSSO
A heavy fire is reported in Kiev The reasons are not known, no arrivals have been reportedt.me
-2 ukri t80bv
Újabb tűzijáték az ukrik fölött:
IL RUSSO
⚡️⚡️⚡️These are the “fireworks” that fall on the heads of the Ukrainian occupiers in Avdiivka every night. Keep it up! The Nazis must all be well toasted⚡️⚡️⚡️t.me
Valami ukri drg lehetett:
IL RUSSO
t.me
Milyen harcjármű dobhatta el így a fejét? bradley? videó legvége:
IL RUSSO
⚡️⚡️⚡️They're smelly assholes, they purposely shoot a video of their Humvee in such a way... that you can't tell if it's a Lancet or a mine... they're completely confused...⚡️⚡️⚡️t.me
Nincs mert a demokratikus nyugat "orosz propaganda" felkiáltással blokkol mindnet.Nincs semmi más a kurva telegramon kívül? A videók fele kicsi, szar felbontású, de van rajta egy nagy baszott vízjel meg egy X hogy az is zavarjon, de legalább nagyítani nem lehet. Másik felét meg meg sem tudom nyitni, mert nem regisztráltam.
Bármilyen sokkoló ez a dresszírt (vagy mit) látni, felkészítheti a harcost (jelöltet) a front körülményekre. Ezzel együtt a kiképzők is látják, hogy mit lehet várni tőle terhelés alatt. Ezektől mondjuk a látottak alapján semmit, de ez is információ.Wagneresek megbüntetik a társaik halálát okozó drogosokat.
A háborús fegyver és segélyezési marketinget akkor is tolni kell ha nem sok igazság alapja van. Ennek oka hogy ez marad meg a médiaterméket fogyasztó világpolgár tudatába rögzülve, ha ezt eléggé sokszor ismételgetik "Fizessetek, mert az oroszok már a spájzban vannak" szlogennel karöltve.Már az első képkockán szó szerint az állt, hogy “Leopárd 2 - a német csodafegyver”, sokak megjegyezték ezt a túlzott elbizakodottságot, és cserélték a Thumbnail-képet ...
De nem csak ők követték el ezt, hanem mások is. A Die Welt, és a New York Times is megírták, hogy egyetlen Leopárd 2-es az felér 10 - 11 T-72-essel, és át tudják, sőt át fogják törni a frontot az ukránok.
És maga a Brit Hadsereg is arrogáns hangnemben hirdette a Challenger-jeit ...