Engedélyt megadom!Értettem,kérek engedélyt meghunyászkodni!
Ps. Remélem átment, hogy az előző hsz élcelődés szerű valami akart lenni és nem a te voltál a célpontja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engedélyt megadom!Értettem,kérek engedélyt meghunyászkodni!
Nanehogymár egy inkompetens és nulla infóval bíró Rasperger mondja meg mi van a számokkal, amikor dudi megmagyarázta világosan, hogy a térképen a millimétereket kell figyelni! Azonnal szégyelld össze magad, hogy ezt itt linkelted, te szektás szomorodás!
Ez olyan lassan, mint az ukrán történelem azon szakasza, mikor a kozákok, amikor pénzért vagy a lengyelekkel, vagy a tatárokkal harcoltak, néha a törökökkel, aztán következő hadjáratban meg fordítva, mert a másik többet ajánlott.
![]()
Ukrán miniszterelnök: Ukrajna 24 órán belül az Egyesült Királyság védelmére kel, ha azt támadás éri - Mandiner
„Ez egy fair deal” – mondta Denisz Smihal.mandiner.hu
Az ukran altarnativ valosagban ez az, ahogy onkent jelentkezoket kerestek a feladatra, magas a harci moral, szinte mindenki kilepett, es onkent jelentkezettAz Ukrán Fegyveres Erők Negyedik Harckocsizódandár I. Gyalogzászlóalj parancsnoka felolvasta a napi parancsot,amely a harci pozíciókba való telepítést tüzte ki célul , majd mekérdezte kik azok akik megtagadták a parancs végrehajtást, 90%-uk kilépett.
VK | VK
vk.com
Legalább ne hazudnál te szerencsétlen. Keresd szépen vissza, hogy én hány főt becsültem ukrán halottaknak...Nanehogymár egy inkompetens és nulla infóval bíró Rasperger mondja meg mi van a számokkal, amikor dudi megmagyarázta világosan, hogy a térképen a millimétereket kell figyelni! Azonnal szégyelld össze magad, hogy ezt itt linkelted, te szektás szomorodás!
már bocsánat,de az oroszoknak akarod bemutatni a telet ?? tél van előfordul az ilyen máshol isNyugat-Oroszországban a hírek szerint elég gáz van a fűtéssel. Hasonlóról már múlt télen is voltak negatív hírek.
![]()
Hazudnál? Szerencsétlen? Hmmm, nem túl kedves szavak egy tudásának és intelligenciájának felsőbbrendűségében tévedhetetlenül hívő katona szájából. Szerettem volna erre reagálni, de inkább elengedem. Túl komolyan veszitek itt páran magatokat, meg túl sokat gondoltok magatokról és a tudásotokról.Legalább ne hazudnál te szerencsétlen. Keresd szépen vissza, hogy én hány főt becsültem ukrán halottaknak...
már bocsánat,de az oroszoknak akarod bemutatni a telet ?? tél van előfordul az ilyen máshol is![]()
A háború legelején készült. Azok a járművek már az Oryx-on vannak...Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket:
Egy jurko (юрко) nevű ukrán oldalra visz, ahol egy kereszteződést figyelő kamera felvételei vannak fent. 22. 2. 24.-től. Az egyiken (pontosabban kettőn, mert két részletben van fent) például 24.-én 9 óra után egy komplett gépesített lövész zászlóalj halad át. Az általad hiányolt típusok közül többet is kiszúrtam a felvételeken.
Állitólag saját légvédelem téves azonosítás(A50 topickban van).Mondjk elég "durva" benézés lenne mert Ukránoknak nincs hasonló radarreflexiójú gépük(nyilván teherszállító gépeik nem repülnek arra) Nato felderítőnek akár azonosíthatták de ennyire mélyen nem valószínű beküldték.Ukránok már saját "különleges" műveletnek állítják be.Még ha esetleg lenne is már F16-osuk se tudna észrevétlenül még mélyrepülésbe se közelébe menni hogy ne szedjék ls a kisérő vadászok(ha igen nagyon-nagy baj van az Oroszoknál.Egyedül USA raptornak,F35 nek ven erre esélye.Ha valóban "hivatalosan" Ukránok voltak és nem baleser,saját lelövés könnyen lehetséges ez(bizonyítani nagyon nehéz).Aztán persze ki is derülhet hogy nem zuhant le semmilyen A50-es.Az A-50 és az Il-22M leszedéséről mit tudtok? Egyre több helyen megerősítésről írnak.
![]()
Hm? Egy hírt raktam be arról, hogy egyre több gond van Oo-ban a fűtéssel és hogy ez a te általad berakott lokális, egyedi esetekkel ellentétben kezd rendszerszintű lenni. Például már nincs elég ember a karbantartásra meg ilyesmi.
Az A-50 és az Il-22M leszedéséről mit tudtok? Egyre több helyen megerősítésről írnak.
mai FB bejegyzés:Castel interjú:
![]()
Ami Ukrajnában van, az „butikháború”, vagyis olyan luxus, amit a Nyugat megengedhetett magának – Robert C. Castel a Mandinernek - Mandiner
Az oroszok szárazföldi tigrisek, az amerikaiak tengeri cápák; egy közel-keleti konfliktus Kínára nézve életveszélyes lehet. A tét az USA által kontrollált világrend fenntartása, ám minél több a háború, annál jobban kicsúszik a kezéből az irányítás. Évindító geopolitikai helyzetértékelés Robert...mandiner.hu
Szóval kiderült, hogy marhaságot beszélsz...Hazudnál? Szerencsétlen? Hmmm, nem túl kedves szavak egy tudásának és intelligenciájának felsőbbrendűségében tévedhetetlenül hívő katona szájából. Szerettem volna erre reagálni, de inkább elengedem. Túl komolyan veszitek itt páran magatokat, meg túl sokat gondoltok magatokról és a tudásotokról.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..