Tudom, hogy az f35,stealth, 5gen gamechanger vallás hívei felhördülnek ezeken az unortodox gondolaton.. de azért azt se felejtsétek el, hogy ha maradunk a realitások és a tények talaján:
Az f35 valós harci képességeit itt még mindig színes amerikai prospektusokból vizionáljátok egy OF szintű ellenfél ellen. És tudjuk , hogy ezek a szép prospektusok csak az árban múlták felül a várakozásokat.
Viszont egy valami tény. Egy országnak volt választása, hogy 4+ vagy 5 gent választ... de inkább a 4+ és s400 rendszer potenciálját választották.
És őszintén szólva szerintem szultánék behatóbban ismerték a fegyverrendszerek képességeit, mint egy horizontális síkon, hobbisták által visszamodellezett szimulált rcs grafikon maximum értékeiből végső konklúziót levonó fotelgenerálisok.
Nyilván, szigorúan álszakmailag bele lehet állni a véleményembe és ez is csak egy vélemény. De hogy a színes prospektusok és hobbisták szimulációi alapján az 5 gen megjelenése igazi gamechanger lenne, azért ez egy erős kinyilatkoztatás..
Én nem vagyok meggyőzve... de elhiszem, hogy valakinek ez a VÉLEMÉNYE (nem tényeken, hanem feltételezésen alapuló), mármint hogy az usa ezzel dámai előnyre tenne szert.
Ezt lehet hosszasan bizonygatni, akár youtube csatornán, magunkat országok usa, Törökország légierejeinél komolyabb szakértőnek gondolva, csak mert elolvastunk egy könyvet a légvédelmi rendszerek működéséről..
Félreértés elkerülése végett.. nem becsülöm alá az 5 gen gépességeket.
de szerintem az ukrajnai esetet látva a nyugatnak a hátrány ledolgozására kell ez a VÉLT képesség (az eddigi valós képességeket és elérhető mennyiségeket látva).. nem az előny megtartásához, mitöbb növeléséhez.
szerk:
No és igen, az oroszok egy évtized alatt ledolgozták aprópénzből azt a hátrányt, ahol volt, amihez országok költségvetése és évtizedek kellettek nyugaton. Elgondolkoztató.
Blabla off.
Khersoni támadás eredménye:
Direction Kherson, Krynki settlement As a result of a short battle, an enemy landing attempt was stopped. The video shows a disappointing result for the opponent.
t.me