Azzal szerencséd is lett volna, mert az ukránok grátisz még szét is verték volna az arcodat, ha oroszul okoskodtál volna nekik.Nekem elkepesztoen megerte: mar teljesen elfelejtettem oroszul, nem tudtam volna szot erteni a megszallokkal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azzal szerencséd is lett volna, mert az ukránok grátisz még szét is verték volna az arcodat, ha oroszul okoskodtál volna nekik.Nekem elkepesztoen megerte: mar teljesen elfelejtettem oroszul, nem tudtam volna szot erteni a megszallokkal.
Zelenszkij a háború előtt egy komédiás volt. Megválasztották elnöknek, de attól még változott valami, egyik napról a másikra beletanult, sőt tudja is irányítani ?
Eleg keves politikus mondhatja el magáról h sikeresen megállított egy 4x akkora lakosságú, 10x akkora gazdaságú atomhatalmat, úgyhogy valamit bizonyára tud.
Az "ukránok" egyötöde beszél egyáltalán valahogy ukránul.Azzal szerencséd is lett volna, mert az ukránok grátisz még szét is verték volna az arcodat, ha oroszul okoskodtál volna nekik.
Jugoszláviát, Líbiát nem gondolta annak, Szíriának is csak megszállva tartja bizonyos keleti és északkeleti területeit; Afganisztán és Irak kapcsán pedig a helyes válasz: 51. és 52. ideiglenes tagállam./A számozás változhat DC, és a 326 indián rezervátum figyelembevételével./Válaszolj nyugodtan, hányadik tagállamnak gondolta az USA Irakot, Jugoszláviát, Afganisztánt, Líbiát vagy Szíriát.
A helyes válasz, hogy egyiket sem. Nem azért háborúzik az USA, mert kevesli a területét. Nyersanyagokért háborúzik. Az USA-nak nincs egyik olyan állammal szemben sem területik követelése akikkel háborúzott vagy háborúzik (a hideg háború óta, ugye ez a tárgyalt időszak) szemben az oroszokkal, akiknek vannak területi követeléseik az ukránokkal szemben.Jugoszláviát, Líbiát nem gondolta annak, Szíriának is csak megszállva tartja bizonyos keleti és északkeleti területeit; Afganisztán és Irak kapcsán pedig a helyes válasz: 51. és 52. ideiglenes tagállam./A számozás változhat DC, és a 326 indián rezervátum figyelembevételével./![]()
Teljes az őrület…Úgy néz ki az EU beszall egy Ukrajna feletti legtertilalmi övezetbe.
Gondolom a három balti tuti benne van, pedig legierejuk sincs.
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Szijjártó: az EU pozitívan tárgyalja a NATO-országok Ukrajna feletti égbolt lezárását Szijjártó Péter magyar külügyminiszter szerint az uniós külügyminiszterek tanácsa világháborúval fenyegető ötleteket javasolt. "Pozitívan tárgyalták itt azt a kezdeményezést, hogy a NATO-országok lőjék le az...t.me
Balhé a tanacsulesen Ukrajna miatt.
![]()
Üvöltözésbe fulladt a Külügyi Tanács ülése
Szijjártó Péter: Most be akarják sorozni az európai fiatalokat a háborúba.www.vadhajtasok.hu
Sztem csak spekuláció....nem hinném hogy vadászgépekkel le mernék zárni ukrajnát...ha igen, hajrá...jöjjön a buli...azt mind elégünk a g..be....Teljes az őrület…
ugyan már. ez de facto azt jelenti, hogy harcoló féllé válnak. nagy a pofájuk, de azért ezt nem valószínű, hogy bevállalják.Úgy néz ki az EU beszall egy Ukrajna feletti legtertilalmi övezetbe.
Gondolom a három balti tuti benne van, pedig legierejuk sincs.
helyes.Balhé a tanacsulesen Ukrajna miatt.
.![]()
Üvöltözésbe fulladt a Külügyi Tanács ülése
Szijjártó Péter: Most be akarják sorozni az európai fiatalokat a háborúba.www.vadhajtasok.hu
úgy látom neked az usa háborúk jó háborúk.A helyes válasz, hogy egyiket sem. Nem azért háborúzik az USA, mert kevesli a területét. Nyersanyagokért háborúzik. Az USA-nak nincs egyik olyan állammal szemben sem területik követelése akikkel háborúzott vagy háborúzik (a hideg háború óta, ugye ez a tárgyalt időszak) szemben az oroszokkal, akiknek vannak területi követeléseik az ukránokkal szemben.
Legalàbb beismeri màr, hogy az US nyersanyagokért háborúzik, nem pedig a "nyugati értékek, az emberi jogok és a demokráciáért. "ugyan már. ez de facto azt jelenti, hogy harcoló féllé válnak. nagy a pofájuk, de azért ezt nem valószínű, hogy bevállalják.
amelyik kutya ugat, az ritkán harap
helyes.
egyébként családon belül megvan az egyetértés, ha ezt meg merik szavazni, akkor annak minden törvényes, törvénytelen eszközzel ellenállunk (van a családban még jó pár "érintett" fiatal).
úgy látom neked az usa háborúk jó háborúk.
az első vonalban a helyed, nem is értem miért vagy még itthon ...
Legalàbb beismeri màr, hogy az US nyersanyagokért háborúzik, nem pedig a "nyugati értékek, az emberi jogok és a demokráciáért. "
Szia,akkor azonnal megállni, és a maradék Ukrajnát megtartani. Bár ez a maradék Ukrajna is relatív, mert az oroszok területi követelései bővültek ...
Szia,
Szerintem ez a lenyeg: addig mennek az oroszok, amig lehet.
Ha Berlinig, akkor addig, ha csak Sopronig, akkor addig.
Szia,Egyszer az a narratíva, hogy az Orosz Hadsereg már a T-54-eseket veszi elő más híján a raktárakból, a szibériai népek is lázadnak, meg a gazdasági összeomlás felé tart, és megszűnik végérvényesen államnak lenni Oroszország.
Most meg az a narratíva, hogy az Orosz Hadsereget csak az Atlanti-óceán fogja megállítani.
Nekem van olyan érzésem, hogy ez mesterségesen gerjesztett retteghetnék. Csak mire jó az ilyen rémképek festése ?
Szia,
En ebben nem latok ellentmondast: addig mennek, amig meg nem allitjak oket.
2022-ben durvan megallitottak oket, egy jo darabig annyira nem mentek semmire se, hogy meg a T-62-eseket is eloszedtek.
Ettol meg ha tudnanak, akkor mentek volna ok tovabb 2023-ban is, csak nem tudtak.
Remeljuk ez az allapot fennmarad sokaig, annyira sokaig, hogy egyszer csak megunjak, es abbahadjak a tamadast (mint 1989-ben Afganisztanban).
Óóóó, én nem vagyok olyan primitív, hogy eszembe jusson, hogy lehet egy haború jó...ugyan már. ez de facto azt jelenti, hogy harcoló féllé válnak. nagy a pofájuk, de azért ezt nem valószínű, hogy bevállalják.
amelyik kutya ugat, az ritkán harap
helyes.
egyébként családon belül megvan az egyetértés, ha ezt meg merik szavazni, akkor annak minden törvényes, törvénytelen eszközzel ellenállunk (van a családban még jó pár "érintett" fiatal).
úgy látom neked az usa háborúk jó háborúk.
az első vonalban a helyed, nem is értem miért vagy még itthon ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..