Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zelenszkij lopta szét az Orosz Hadsereget ?
Zelenszkij gyártott letárolhatatlan és karbantarthatatlan mennyiségű fegyót az Orosz Hadsereg részére ?
Zelenszkij tartott pisztolyt az Orosz Hadsereg fejéhez, hogy február 24.-én, a sártengeres időszak kellős közepén induljon meg, ne pedig május 24.-én ?
![]()
Az népe mészárosa! Bár ezt is vitatják sokan szerintem jogosan, hogy az ukrán az az ő népe, vagy inkább csak egy oroszul beszélő zsidó Ukrajnában, aki egy gyökértelen cezaromán haszonleső?!Eleg keves politikus mondhatja el magáról h sikeresen megállított egy 4x akkora lakosságú, 10x akkora gazdaságú atomhatalmat, úgyhogy valamit bizonyára tud.
Azt állítod hogy az oroszok dilettánsok?Zelenszkij lopta szét az Orosz Hadsereget ?
Zelenszkij gyártott letárolhatatlan és karbantarthatatlan mennyiségű fegyót az Orosz Hadsereg részére ?
Zelenszkij tartott pisztolyt az Orosz Hadsereg fejéhez, hogy február 24.-én, a sártengeres időszak kellős közepén induljon meg, ne pedig május 24.-én ?
![]()
szvsz néhány kivétellel itt ez mindenkire elmondható. persze azon lehet vitatkozni, hogy a "szürke" mennyi árnyalatát látja valaki. na meg azon, hogy a világosabb, vagy sötétebb oldal felé irányul-e.Óóóó, én nem vagyok olyan primitív, hogy eszembe jusson, hogy lehet egy haború jó...
Ami pedig úgy általában is igaz rám, hogy alapvetően annál kicsit bonyolultabb dolgokat s képes befogadni az agyam, mint a fekete fehér vilagkép.
Korrupció és inkompetencia, a világ minden országában/hadseregében előfordulhat, még akár az ukránoknál is.![]()
Azt állítod hogy az oroszok dilettánsok?
A helyes válasz, hogy egyiket sem. Nem azért háborúzik az USA, mert kevesli a területét. Nyersanyagokért háborúzik. Az USA-nak nincs egyik olyan állammal szemben sem területik követelése akikkel háborúzott vagy háborúzik (a hideg háború óta, ugye ez a tárgyalt időszak) szemben az oroszokkal, akiknek vannak területi követeléseik az ukránokkal szemben.
Óóóó, én nem vagyok olyan primitív, hogy eszembe jusson, hogy lehet egy haború jó...
Ami pedig úgy általában is igaz rám, hogy alapvetően annál kicsit bonyolultabb dolgokat s képes befogadni az agyam, mint a fekete fehér vilagkép.
Dél-Amerika!Sztem csak spekuláció....nem hinném hogy vadászgépekkel le mernék zárni ukrajnát...ha igen, hajrá...jöjjön a buli...azt mind elégünk a g..be....Gondolkozom hova lehetne disszidálni...ha veszek most fel kölcsönt autóra, de mondjuk 3 hónap múlva nem lesz bank se...akkor ki kell fizetnem???
Azért ez nem fekete-fehér.Az népe mészárosa! Bár ezt is vitatják sokan szerintem jogosan, hogy az ukrán az az ő népe, vagy inkább csak egy oroszul beszélő zsidó Ukrajnában, aki egy gyökértelen cezaromán haszonleső?!
Sztálin: nem az számít hogy az emberek kire szavaznak,az a lényeg hogy az én embereim számolják meg őket.Azért ez nem fekete-fehér.
Ahogy Putyint az oroszok, úgy Zelenszkijt az ukránok is támogatják a háborúban, Sőt a háború kezdetén az ukrajnai orosz anyanyelvűek többsége is ellenségnek kezelte az oroszokat és Zelenszkijt támogatta.
Ez nem csoda, az elnökválasztáson az orosz területeken nyerte a legnagyobbat.
![]()
De tény többszázezer ukrán meghalt a háborúban.
De kábé ugyanannyi orosz is. Főleg ha figyelembe vesszük orosz területeken zajlik a háború most már másfél éve ezért a civilek közt is nagyon magas az oroszok száma. Putyin is ezeknek az oroszoknak a mészárosa??? Orosz városokat rombol a porig, ha hasonlóan sarkitva nézem.
Mondom mindezt két lépés távolságból, annak ellenére, hogy örülnék ha Zselé bukna, veszítenének. De ahhoz hogy megértsd és reálisabb képet kapj, ezeket az érzelmeket el kell nyomni.
Szia,Az "ukránok" egyötöde beszél egyáltalán valahogy ukránul.
Nyert Zselé a választáson, mert békéről beszélt. Nálam ez nem azt jelenti hogy a háborúban támogatják. Szimplán csak hazudott a hatalomért, hogy kiárulhassa amit a gazdái kértek, a neonáci képződmények meg elkenték a száját annak aki kérdőre vonhatta volna.Azért ez nem fekete-fehér.
Ahogy Putyint az oroszok, úgy Zelenszkijt az ukránok is támogatják a háborúban, Sőt a háború kezdetén az ukrajnai orosz anyanyelvűek többsége is ellenségnek kezelte az oroszokat és Zelenszkijt támogatta.
![]()
De kábé ugyanannyi orosz is. Főleg ha figyelembe vesszük orosz területeken zajlik a háború most már másfél éve ezért a civilek közt is nagyon magas az oroszok száma. Putyin is ezeknek az oroszoknak a mészárosa??? Orosz városokat rombol a porig, ha hasonlóan sarkitva nézem.
Mondom mindezt két lépés távolságból, annak ellenére, hogy örülnék ha Zselé bukna, veszítenének. De ahhoz hogy megértsd és reálisabb képet kapj, ezeket az érzelmeket el kell nyomni.
2014 előtt ez így volt.Az "ukránok" egyötöde beszél egyáltalán valahogy ukránul.
Attól még nem kezdenek ukránul beszélni.2014 előtt ez így volt.
2014-től betiltottak minden orosz nyelvü iskolát. Sőt az orosz nyelvet sem tanítják már mint idegen nyelvet .
Mindenki nem , de sokan áttértek mert félnek a büntetéstlől meg a veréstől.Attól még nem kezdenek ukránul beszélni.
Ne. Ezt nekem NE! Azzal a választási ígérettel nyert, hogy Poroschenkoval szemben sokkal békülékenyebbnek mutatta magát az oroszokkal szemben! Kurvára ezért volt szimpi az oroszabb ukrán területenek, nem azért amit csinált helyette!Azért ez nem fekete-fehér.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..