Szia,
Igen, meg a NATO egy reszet, leginkabb a Balti allamokat. Medvegyev Lengyelolrszagot is. Egy reszuk Magyarorszagot is, hiszen igen sokaig megszallva tartottak.
Es akkor ennek tapsolgassunk?
Magyarország, és Ukrajna helyzete teljesen más.
Lengyelország, és Ukrajna helyzete is teljesen más, sőt meg fogsz lepődni, de Ukrajna az még lengyel területeket is bitorol. Lwów vagy Lemberg vagy Lvov vagy Lviv az lengyel vagy orosz, vagy ukrán város ?
Lengyelország államterülete úgy változott több száz éven keresztül, mint a tangóharmonika, hogy szolgáltatnál igazságot az ő ügyükben ? Volt olyan, hogy Szmolenszk környéke is lengyel uralom alatt állt.
És a Baltikum helyzete is megint más.
Magyarország a teljesen rossz II. világháborús döntései eredményeképp orosz megszállás alá. 1941. június 22.-én / 26.-án történtek miatt.
Ukrajna az meg 1654 óta Oroszország része. Sőt továbbmegyek. 1654-ben volt olyan egyáltalán, hogy Ukrajna ?
Mióta van Ukrajna orosz megszállás alatt ? Én már láttam olyan ukrán nacionalistát, aki szerint 370 éve. Ugye nem ezt akarod mondani ?
Jelenleg szerinted Mit kellene csinálni ?
És mi a szitu ?
Az összes nyugati politikus a falig menően sőt azon túlmenően folyamatosan arról beszél, hogy mindent megér Ukrajna támogatása annak érdekében, hogy Ukrajna létezzen, és ennek a ragozásai.
Ennek az elképzelésnek az a szépséghibája, hogy oda ígértek nekik egy rakás fegyvert, aztán a valóságban mindenből kapnak mindössze 10 - 20 példányt. Minél kevesebbet, minél lassabban, minél később.
Most akkor mire számítanak ? A csodára ?
Le kéne ülni, és akkor megbeszélni, hogy most valójában mi van. Szeretné komolyan az EU, a NATO, és az USA Ukrajna győzelmét, és akkor tolni a fegyvereket több tucat vagy akár több százas mennyiségben, - vagy különböző okokból, de nem érdekeltek semmilyen fokú ukrán győzelemben a Nyugatiak, és akkor azonnal megállni, és a maradék Ukrajnát megtartani. Bár ez a maradék Ukrajna is relatív, mert az oroszok területi követelései bővültek ...