Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Világháború felé rohan a NATO új nyilatkozatával
Olyan nyilatkozatot készül kiadni a NATO, melyben „visszafordíthatatlannak” nevezik Ukrajna tagságát a szövetségben – tudta meg a CNN. Oroszország számtalanszor hangsúlyozta, hogy csak akkor hajl...www.vadhajtasok.hu
Tehát a Nato innéttol hivatalosan is atveszi Ukrajna maradék területének a légvédelmet. Meglatjuk hogy megy nekik élesben és immár hivatalosan.
Az agresszió legitimálása,mondjuk Szíria esetében,ahova a lőtéri puli kutya nem hívta a jenkiket,de azért ott eszi a fene őket,és arcátlanul kijelentették pár napja,hogy nincs szándékukban kivonulni. Tehát Krisztike a pofa súlyba addig amíg az USA néhány ilyen helyről nem tűnik el,és utána telesírhatod a HTKA-t a bánatoddal. Amennyiben már ilyen érzékeny a kis lelked az agressziók iránt.Orbán Viktor békéje nem más mint hogy a háborús területhódítások elismerése az agresszor javára.
Az agresszió legitimálása pedig további agressziókhoz fog vezetni. Ukrajna Putyin Csehszlovákiája, vagy itt véget vetünk ennek vagy pedig egy olyan holnapban fogunk ébredni ahol a háborús területhódítás lesz a norma. Az előbbinek van sokkal kisebb ára.
Kilóg a lóláb basszátok meg, ótvar szar ez ez a forgatókönyv, egyre szarabbak ezek a cicás agytrösztök!ami bajom van már megint ezzel az egésszel
az időzítés
véletlenül PONT AKKOR ér találat egy gyermek kórházat, amikor összeülnek a NATO vezetők.
pont jó időpontban
az a fránya összeesküvés elmélet gyártás, az ....
Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora bullshitet pont egy magyar? ember tollából fogok olvasni.Orbán Viktor békéje nem más mint hogy a háborús területhódítások elismerése az agresszor javára.
Az agresszió legitimálása pedig további agressziókhoz fog vezetni. Ukrajna Putyin Csehszlovákiája, vagy itt véget vetünk ennek vagy pedig egy olyan holnapban fogunk ébredni ahol a háborús területhódítás lesz a norma. Az előbbinek van sokkal kisebb ára.
Ezt már olvastam néhányszor, aztán valahogy sosem állt még elő senki egy névsorral. Sebaj az oroszok nyomorán biztos segít a mellébeszélés.Sebaj, kövessük a NATO tisztek halálozási híreit, és megoldódik a probléma!
Én meg azt nem gondoltam volna hogy Magyarországon moszkoviták kerülnek majd újra hatalomra a rendszerváltás után.Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora bullshitet pont egy magyar? ember tollából fogok olvasni.
Nyertél.Én meg azt nem gondoltam volna hogy Magyarországon moszkoviták kerülnek majd újra hatalomra a rendszerváltás után.
A cikk leírja csak nem olvastad el. A t72-esek modernizálása nehézkes vagy egyáltalán nem megy. Ezért vagy régebbi tankokat modernizálnak amiknek nem automata a töltőberendezése vagy pedig újabbakat gyártanak ami sokkal drágább és lassabb.
Orbán Viktor békéje nem más mint hogy a háborús területhódítások elismerése az agresszor javára.
Én meg azt nem gondoltam volna hogy Magyarországon moszkoviták kerülnek majd újra hatalomra a rendszerváltás után.
Orbán Viktor békéje nem más mint hogy a háborús területhódítások elismerése az agresszor javára.
Ukrajna Putyin Csehszlovákiája
itt véget vetünk ennek vagy pedig egy olyan holnapban fogunk ébredni ahol a háborús területhódítás lesz a norma.
itt véget vetünk ennek vagy pedig egy olyan holnapban fogunk ébredni ahol a háborús területhódítás lesz a norma.
Én meg azt nem gondoltam volna hogy Magyarországon moszkoviták kerülnek majd újra hatalomra a rendszerváltás után.
Hát sz@r média alapanyagból a F.O.S média hírferdítő-kifordító MI számítógépei is csak ennyit tudtak kihozni.Kilóg a lóláb basszátok meg, ótvar szar ez ez a forgatókönyv, egyre szarabbak ezek a cicás agytrösztök!
Tudod kisfiam, ezt úgy hívják: történelem. Írtam már korábban, hogy amit te itt nagy melldöngetéssel a "demokrácia" nevében követelsz az nem más, mint a jelenlegi hanyatló angolszász világuralmi rendszer kétségbeesett bebetonozási kísérlete. A területhódítás addig lehetett "norma" amíg a kedvenc atlantistáid csinálták, amikor a világ másik fele visszakézből szájbavágja őket, akkor jön a "nemzetközi jog" meg a "határok megváltoztathatatlansága" című süketelés. Miért is kellene a határoknak kőbe vésve lennie? És miért pont a mostani határoknak? Ne röhögtess. A határok a történelem folyamán dinamikusan változtak és változni is fognak mindörökké. Egy terület akkor az enyém, ha el tudom foglalni és hosszú távon meg is tudom tartani. Ebbe természetesen beletartozik az is, hogy különösebb belső ellenállás nélkül. Lásd a Krímet, Donbasszt, ahol oroszok élnek és semmi kifogásuk az orosz fennhatóság ellen. Ugyanez Lembergnél már nem működne, de láthatóan nincs is szándék annak annektálására. Szóval ez a "demokrácia" nevében való felháborodásod erősen álságos, ráadásul szelektív, mert ha hasonló dolgokat a "baráti" jenkik csinálnak az természetesen jogos... De hát mit is várhatnánk attól, aki nem lát ki a tömlöc falai közül...Orbán Viktor békéje nem más mint hogy a háborús területhódítások elismerése az agresszor javára.
Dudika, nyomorod itt egyedül neked van (meg talán a Meszesnek), amikor vért izzadsz az oroszok lenézésében. Ne erőlködj, mert könnyen aranyered lesz, aztán fuccs a kapuőri karrierednek! Szégyen, hogy ennyire beszűkült gondolkodással bármi közöd lehet a hadsereghez...Ezt már olvastam néhányszor, aztán valahogy sosem állt még elő senki egy névsorral. Sebaj az oroszok nyomorán biztos segít a mellébeszélés.
Hát persze öcsike, moszkoviták... Én magamat ugyan valóban annak tartom, de el kell, hogy keserítselek, semmi közöm a hatalomhoz. Az pedig, hogy valaki józanul próbálja értékelni a nemzetközi porondon történteket és nem hasal be kritika nélkül az atlantista narratíva alá, nem hiszem, hogy "moszkovitaság" lenne. Realistának inkább nevezném.Én meg azt nem gondoltam volna hogy Magyarországon moszkoviták kerülnek majd újra hatalomra a rendszerváltás után.