Aki van olyan hülye, hogy civilként partizánt játszik, csinálja. Amúgy, telibeszarom ezt az egész népet, vagy mi. Úgy qurják el az életüket, ahogy akarják. Ha nekik egy bohóc kellett, legyen. Örülnék neki, ha más népeket nem kevernének bele, de sajnos az Eu tagjaként el kell viselnünk, hogy elmebeteg idióták vezetik az EUt és kb. az egész nyugatot. Úgyhogy felőlem mindenki azt csinál amit akar, de akkor nem sírni ám, nem beállni áldozatpózba, hogy bántsák a szegény ártatlan Mikolákat, hanem tessék elfogadni, ha egyszer nem Putyin lesz, vagy ha Putyin agyában felmegy a gőz, akkor annak milyen következményei lesznek.
A kezdetekkor írtam: ha olyan területet bántasz, ami után már minden mindegy a másik országnak, akkor a másik ország, ha nagyobb és erősebb nálad, le fog törölni a térképről, hívjanak ukránnak, lengyelnek vagy britnek. Ezek a vadbarmok Oroszországtól nyugatra ezt nem fogják fel. Fico és Orbán kivételével kb. senki se fogja fel az EUban, úgyhogy ha meglesz érte a jutalom, hát meglesz.
Medvegyev is előkerült:
A Kurszki területen elkövetett terrorcselekmény után nem lesz tárgyalás Kijevvel az ellenség teljes legyőzéséig – jelentette ki Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Teleg...
www.vadhajtasok.hu
Most képzeljük el ezt a tagot Putyin helyén! Ugye, hogy amit leírtam, sima valósággá válhat egy Megyó formájú rossz zsaru irányítása alatt? És sokkal durvább figurák vannak még ott, ahonnan Megyó merít ...
Én azt mondom, hogy van egy ablak arra, hogy mikor lehet Ukrajnában átfogó harci tevékenységet folytatni. Ez az ablak kb. október elejéig áll, utána jön a szar idő. Úgyhogy, most így augusztus végén kijelenthetem, hogy ez az egész véget fog érni idén decemberig. Vagy úgy, hogy elzavarja a népe Zselést, mert nincs áram, fűtés, vagy azért, mert behúzza a muszka amit akar.
Nos, ez az ukrán támadás tényleg arra ment ki, hogy majd tárgyalnak és jó lapjaik vannak, mert ha nem tárgyalnak, az egész szarkupac összeomlik télen. De mivel nem tudták megismételni azt, amit 2022 őszén, kb. mindenből szarul állnak, főleg embertől és technikából, leszámítva a drónokat, szarból nem lesz itt várépítés a mocsárban, mégha Kanalas Maris is lesz az elnök.
Egy utolsó kisérletet látunk, hogy zsarolhassák a muszkát, de csak elpazarolják a technikát és az emberanyag legképzettebb részét. Amit tettek, abban volt logika, de egyszer volt Kijevben macskavásár, és az orosz se hülye. Cserébe nem a kiépített állásaikban kell kicsinálniuk az ukránokat, hanem azok mozdultak ki, és öletik le magukat.
Ha én lennék Zselés, és tényleg zsarolni akarnék, akkor Belarust támadnám meg, kockáztatva azt, hogy akkor meg Ukrajna lesz az agresszor. Ezzel lehetne a legtöbbet nyerni RÖVIDtávon. Legalábbis, ha a muszkával való tárgyalásra sóvárognék, vagy bukta lesz. Viszont itt kéremszépen az van, ami a második világháborúban: nem lesz itt semmiféle tárgyalás. Az már volt. Minszk I-II.-nek hívták. Láttuk mi lett belőle. De ezt ahogy Hitler 1944-45-ben, Zselés és a nyugat se érti meg 2024-ben.
Úgyhogy, bár a próbálkozások nemesek, legalábbis ukrán logika alapján, egyébként meg undorítóak, itt kérem szépen vagy teljes ukrán vereség lesz még idén, vagy ukrán forradalom, főleg ha tényleg elpusztul minden elit ukrán alakulat és nem lesz fűtés és áram év végén.
Egyébként, elképesztő amit a mélyFOS, a magyar és a nemzetközi tol. Konkrétan az M1 híradó és a retek, szinte nulla kérdőjellel tolja az ukrán győzelmi híreket, és olyan magabiztossággal, mintha már Moszkvában lennének. De már a vadhajtások is elképesztő ökörségekkel pumpálja a nagyérdeműt ...