Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mégis miről maradtam le? Hogy újabban meg tudja védeni a HM az országot? Kivel szemben? Mert úgy látom most már válogatunk, hogy ha egy darab bantu néger jön akkor oké, csak ne családostól jöjjenek.zotyek78
kaktusz
sok mindenről lemaradtál és itt mindenki.Szerinted az ország katonai és politikai vezetői nem néznek híreket?Nem látják,hogy mi folyik egy szomszédos országban?
GrGLy te most direkt,mindig megelőzöl?
Azért ez a dolog egy laza "bocsi"-t megérne. Neked nem fáj, ingyen van, ráadásul a megbecsülésedet is helyre tenné valamelyest. De ez csak egy javaslat.Megpróbálok lenyugodni, főleg, hogy dudi, és a többi "egyszerű" honvéd nem szolgált rá arra amit írtam (márciusi hókotró például).
Döntően ismét igazad van, amiben mégsincs, az a következő:De azért valahol felháborító az ami ebben az országban zajlik. És itt nem csak az aktuális állapotokra gondolok, hanem arra a passzivitásra és közönyre, ahogy más magyarok iránt érzünk.
Én nem akarom elfoglalni Kárpát-alját, lesz@rom a trianoni határokat, engem csak az érdekel, hogy ne gyilkolják le azokat a nemzettársainkat akik eddig is szenvedtek már eleget! Ha egy ilyen bekövetkezik, és semmit nem teszünk azért, hogy megakadályozzuk, akkor egy hitvány sz@r nemzet vagyunk. Egy etnikai szégyen... Én ezt gondolom.
Aztán takarózhat mindenki az Ukrán hadsereg vélt/valós erejével meg a magyar/nemzetközi törvényekkel...