Babajról azt olvastam, hogy hazament.
Szóval akkor: Letészem a lantomat lett a vége. Nagy karakter ő is, az orosz média szuper fegyvere
<blockquote rel="Unio"><blockquote rel="aquarell">Tökös gyerek ez a Zaharcsenko. Az egyik videón, ahol a riporterrel beszél Uglegorszkban, a háttérben hirtelen lövöldözés hallható. A testörök mögötte szorosabbra zárják sorukat, de főnök össze sem rezzen.
Ez hatalmas
És én elsiklottam felette (2:49-től):
https://www.youtube.com/watch?v=ubP5552M_lk
Nem semmi figura, nagyon badassbe küldi. A többiek "összerezzenek" mint a nyárfalevél, sőt még az egyikőjük mondja is, hogy sznájper, ő meg rezzenéstelen arccal kicsit megakadva folytatja tovább a mondandóját
. Zaharcsenko for president!
Elképzelem, hogy mit gondolhatott, pl:
- Gyerekek de beszariak vagytok, hisz a tag még lőni se tud.
Vagy:
- Mit paráztok?! Hátul is van szemem
.
Már csak a: gyertek a tűzhöz jelenet hiányzik és tökéletesen végződik a fagyos napom
.
Egy kérdés: Az univerzum másik szuperhősével, Babajjal mi van? Szabadságra ment, letette a lantját vagy talán meghalt?
</blockquote>
Meg is lötték az egyik testőrét. Kiviszik mögötte. Szerencséje volt. Lehet nem fogta mi történt észre, ahogy beszélt. Megszokta a lövések hangját.
Jobban is vigyázhatna, mint vezető felelötlenség...</blockquote>
Elsőnek azt hittem, hogy csak leguggolt mögötte a srác, most már jobban megnézve, igen eltalálták. Persze csak poénkodtam ezzel, lehet látni, hogy nagyon rossz helyen forgatnak, ezt hívják tökéletes célpontnak. Igen, az se jó ha valaki már annyira megszokta a háborút és az azzal járó környezeti zajokat, hogy érdemben nem is reagál rájuk. Szóval egyetértek, de nem mindennap látunk ilyet és bizonyos szemszögből nézve vicces is lehet.