Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Naggyon jó ez az Orosz zászló !
<blockquote rel="emel"><blockquote rel="ulippo"><blockquote>Nem tudom és nem is akarom megérteni, miért pont Oroszország elismerése kellene
<blockquote rel="szegcsab">Naggyon jó ez az Orosz zászló !
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="szegcsab">Naggyon jó ez az Orosz zászló !
Szpartak:
Teljes album:
http://vk.com/album-74318800_215864210
<blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="karpatalja">Mi az, h koolajgyar??? Gyartjak a koolajat??? Margiiit!!!
<blockquote rel="szegcsab">Az előttem nem sokkal megszólalóknak :
Ha a klf.(elsősorban fősodratú) médiákban elhangzó dolgokat kész tényként kezelnénk, akkor az Oroszbarát szakadárok maguk lennének a Sátán katonái.
Bár tudjuk (én tudom), hogy ez nem így van, a mellettük megszólaló hírforrásokat sem kell azért szóról -szóra komolyan venni. Így aztán szükségtelen tényként kezelni, s arra hivatkozni, így a BalRad által közölteket is.
Amibe bele kellene gondolni, hogy a szakadárok szabadon engedtek egy ukrán parancsnokot, ami az ellenfél oldaláról nem igazán hiszem, hogy megtörtént volna.
Többek között számomra ez is csak azt mutatja, hogy melyik is a jó (vagy legalábbis jobb) oldal.
Az ukrán parancsnok pedig azért kapta a pofont, tudomásom szerint- mert az Ő emberei lőtték a VÁROSt (válogatás nélkül) a reptér területéről. Szerintem örülhet, hogy ennyivel megúszta, és nem áll Hágában a törvényszék előtt, mint háborús bűnös.
<blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="szegcsab">Naggyon jó ez az Orosz zászló !
<blockquote rel="Python">Szpartak:
Teljes album:
http://vk.com/album-74318800_215864210
Harkov:
https://www.youtube.com/watch?v=3YHut_ZDYbE
antigonosz
Ezerhatos, es ha jol latom export valtozat. Mondhatnam deluxe
Azért megmosolyogtató hogy van aki egy kólagyárért aggódik míg a másik oldalon öreg néniket bombáznak ki.
Míg az egyik oldalon elcsattan pár pofon a foglyok felé (Orbán-Juncker után ez már semmiség, köszönési forma)addig a másik oldalon terhes nőket akasztanak fel a férjükkel, és még örülhet a fogoly ha csak a két mutatóujját vágják le (tüzérnek még jó lesz)
Nem értem miért hagyjátok hogy Norbi provokáljon benneteket....ez a dolga Jó látni titeket régi arcok akik kitartotok Donbassz mellett Engem nevezhet részrehajlónak, és nem érdekelnek a nagypolitikai érdekek sem, csak az ottani emberek szabadságvágyát, szenvedését, és hősies erőfeszítéseit nézem akik minden nap szembe néznek a halállal...a civilek is. Méltán szolgáltak rá a megbecsülésre! (most ezt is törölni fogják???)