[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

csokibacsi

Member
2015. június 19.
201
0
16
Ulippo nénje valamiért van egy olyan érzésem , mivel hogy össze vesztél amazonnal hogy eszedbe jutott felnyomni a paliját valamelyik szolgálatnál !!! Nem szép dolog árulkodni , remélem úrihölgy vagy ha nem akkor elátkozlak és sosem lesz férjed !!!
És egy talicska majom lesz a sorsod Juli:)
 
T

Törölt tag 1526

Guest
a napokban Merkel elismerte, hogy a Krim már Oroszország része, nem olvasol híreket???

Ezt legfeljebb valamelyik Kacsa Magazinban olvashattad. Ezért nem vagytok ti képben, mert az orosz propaganda teljesen félrevezet titeket a hazugságaival. Soha nem mondott ilyet Merkel, sőt számtalanszor elmondta, hogy nem ismeri el a Krím illegális annexióját. Miért is ismerné el, hisz Ukrajna az EU társult tagja, nincs semmi oka elismerni, hogy egy EU társult tagtól egy idegen ország elcsatolja a területét.

A világ egyetlen országa sem ismerte el Oroszország részének a Krímet. Erőből megtarthatják ha azt akarják, hogy a Krím legyen az ék Európa és Oroszország között. Megtarthatják bármeddig, de több kárt fog hozni nekik mint hasznot.
 

csokibacsi

Member
2015. június 19.
201
0
16
Tudod kinek társult tagja ukrajna???:) Max a f...nak:D Ekkora adóssággal anyám sem venné fel őket...tönkre fog menni:D:D:D:D
Csak azért támogatják, hitegetik hogy ahogy írják is sok helyen teljesen felvásárolhassák....nagyrészt "isten kiválasztott népe"----ugye ezt szépen fogalmaztam és nem jelenthet fel Juli Slomcinál????? Pl h.....szt tagadásért, meg neue nácizmusért...ami eleve nem lehetek mert az orosz pártiak nem lehetnek:) De azért: "Becsületem a hűség!!!!!!!!!!!!"
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Dehogynem lehetnek sőt, a neonácik a legnagyobb orosz barátok. Te vagy rá az élő példa. Európában mindenhol csak a szélsőjobb putyinista, de ilyen retardált szövetségesekkel nem sokra megy Putyin, jobban járt volna ha normális mérsékelt jobb vagy baloldali erőkkel szövetkezik, mert a nácikkal nem sokra megy.

Merkel soha nem mondta, hogy elismeri a Krím illegális annexióját, Ukrajna az EU társult tagállama, az adósságuk nem nagyobb arányú mint a mienk, a háború sokkal nagyobb teher volt nekik mint a hiteltörlesztés, de lassan az is véget ér, a DNR és LNR gyakorlatilag csendben már meg is szűnt létezni, a háború után új pályára lehet állítani az ukrán gazdaságot, a neonácikkal lepaktáló oroszok meg bánhatják aztán, hogy miért marták el maguk mellől őket.
 

csokibacsi

Member
2015. június 19.
201
0
16
de...megszűnt létezni....álmaidban...a retardált kifejezést meg ne használd rám mert esetleg megkereslek(meg van rá a technikai bázisom) és szanaszéjjel baszom a fejed...lehet a hátad mögé nézegetni....tudod ki a retardált????????....
 

koppany

Well-Known Member
2010. július 16.
1 610
8 059
113
ulippo
Ez nagyon jó volt, rég nevettem reggel ekkorát. Nézd a szíriai topikot tényleg úgy látod, hogy az oroszok bármit is feladnának.
 

krova

Well-Known Member
2010. december 13.
243
759
93
ulippo
Te figyelsz híreket ,Ukrajna le van szarva,no figyelem-no pénz.
EU-nak van más nyűge ami zabálja a pénzt és a bürökráciát.
A szír eseményekre nem tudnak választ adni !
Krím ,figyelted az oroszok seperc alatt hidat építetek ,onnan atommal sem kergeted ki őket, max a hülyeség eidel,halálra kacagják magukat.
A lényeg nézd meg a grúz .oszét,egyéb orosz nyelvű kisebbséget,mind él és virul :)
Ha most szerzel ukrán állampolgárságot úgy jársz mint a jugo szomszédom,most hova menjek haza.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Németország és Ukrajna közös Német-Ukrán Kereskedelmi és Ipar Kamarát hoz létre. A szervezet célja, hogy befektetéseket hozzon Ukrajnába, munkahelyeket teremtsen és segítse az ukrán gazdaság modernizációját. A Kamara megalapítására október 23.-án kerülhet sor Berlinben. Németország ezen kívül kötött egy gazdasági és pénzügyi támogatásról szóló megállapodást Ukrajnával 500 millió euró értékben.
BannerWebEN.PNG

252.jpg

intership-program-of-german-business-for-ukraine-2016-2-638.jpg

intership-program-of-german-business-for-ukraine-2016-6-638.jpg
 

rumcajsz

Well-Known Member
2015. április 30.
703
1 034
93
És GYŐZELEM!!! Most jöttem meg a tanácsülésről ahová a JC képviseletében a kisbaloga (Ivan Baloga) is eljött "nyomatékot adni". Ráfázott, mert hiába próbálták megfúrni az útjaítási terveket. Végül ha keservesen is, de kitapostunk belőlük 400 ezer hrivnyát a szent célra. Ez nem sok, de sokkal fontosabbnak tartom, hogy ezúttal egy polgári engedetlenségi mozgalommal el tudta érni több érintett, 90 százalékban magyarlakta község a célját. Különben meg van egy nagy tanulsága a majd négynapos útblokádunknak. Az, hogy az emberek végül tudnak és mernek a sarkukra állni, a lakosság végre felfogta, hogy egyenként csak tehetetlen magánemberek halmaza vagyunk, de összefogva ERŐT tudunk szegezni a hatalom ellen. Lehet, hogy egyszer ezekre a tapasztalatokra még szükség lesz, de most megyek feloldjuk az útblokádot és az alkoholtilalmat, aztán a kondért áthelyezzük a közeli mezőre és csapunk egy össztiszaháti pikniket.
 

rumcajsz

Well-Known Member
2015. április 30.
703
1 034
93
Ja bocsánat, hogy a topic-ban kisded harcainkkal untatom az olvasókat, de a számunkra az ilyen kis akcióknak is van súlya és jelentőség. Számunkra ez is hozzátartozik az "ukrán helyzethez", és lehet, hogy valaki egyszer odaát is értékelni fogja, hogy párszáz nyakas paraszt rá mert mászni a méltóságos megyei és járási adminisztráció pirospozsgás orcájára.
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 194
10 727
113
Gratulálok!
Ne fogd vissza magad, magatokat, minden ilyen hír jól jön, felrázni ideát a népet, hogy együt LEHET! ! :)
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
Németország és Ukrajna közös Német-Ukrán Kereskedelmi és Ipar Kamarát hoz létre. A szervezet célja, hogy befektetéseket hozzon Ukrajnába, munkahelyeket teremtsen és segítse az ukrán gazdaság modernizációját. A Kamara megalapítására október 23.-án kerülhet sor Berlinben. Németország ezen kívül kötött egy gazdasági és pénzügyi támogatásról szóló megállapodást Ukrajnával 500 millió euró 2016-6-638.jpg?cb=1431587890" />

Gratulálok ulippo, lebuktál, szóval te Ukrajnából írogatsz valami jól védett irodából ahelyett, hogy a fronton harcolnál az állítólagos "igazságodért" (persze oda csak a csórókat szokás kiküldeni kockára tenni az életüket). Igaz, elég jól megtanultál magyarul, de ahhoz nem elég jól, hogy ne buktasd le magadat!
 
T

Törölt tag 1526

Guest
<blockquote rel="ulippo">Németország és Ukrajna közös Német-Ukrán Kereskedelmi és Ipar Kamarát hoz létre. A szervezet célja, hogy befektetéseket hozzon Ukrajnába, munkahelyeket teremtsen és segítse az ukrán gazdaság modernizációját. A Kamara megalapítására október 23.-án kerülhet sor Berlinben. Németország ezen kívül kötött egy gazdasági és pénzügyi támogatásról szóló megállapodást Ukrajnával 500 millió euró 2016-6-638.jpg?cb=1431587890" />

Gratulálok ulippo, lebuktál, szóval te Ukrajnából írogatsz valami jól védett irodából ahelyett, hogy a fronton harcolnál az állítólagos "igazságodért" (persze oda csak a csórókat szokás kiküldeni kockára tenni az életüket). Igaz, elég jól megtanultál magyarul, de ahhoz nem elég jól, hogy ne buktasd le magadat!
</blockquote>

Ha nem tűnt volna fel már nem harcolnak a fronton. Az oroszok a frontjukat áttették Szíriába, ott harcolhatnak beszarásig. Most hogy Ukrajnában leállt a harc a gazdaság megújítására fókuszálhatnak és ebben komoly segítséget nyújt Németország és a többi EU állam, 2016-tól életbe lép a szabad kereskedelmi egyezmény és jelentős befektetések érkeznek a gazdaság modernizációjához.

Egy stabil, gyarapodó, demokratikus Ukrajna a legjobb ellenszer az orosz agresszióval szemben.
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
Uli:
Tényleg Ukrajnában élsz? Nem basztatásból kérdezem, de azonnal érthetővé válsz számomra.

<i>"Egy stabil, gyarapodó, demokratikus Ukrajna a legjobb ellenszer az orosz agresszióval szemben." </i>
Tévedés, egy stabil és gyarapodó Ukrajnának az előfeltétele a kiegyensúlyozott és stabil viszony Oroszországgal. A stabil, gyarapodó és demokratikus Ukrajna a Jobb Szektor ellen hatékony gyógyszer.
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
<blockquote rel="emel"><blockquote rel="ulippo">Németország és Ukrajna közös Német-Ukrán Kereskedelmi és Ipar Kamarát hoz létre. A szervezet célja, hogy befektetéseket hozzon Ukrajnába, munkahelyeket teremtsen és segítse az ukrán gazdaság modernizációját. A Kamara megalapítására október 23.-án kerülhet sor Berlinben. Németország ezen kívül kötött egy gazdasági és pénzügyi támogatásról szóló megállapodást Ukrajnával 500 millió euró 2016-6-638.jpg?cb=1431587890" />

Gratulálok ulippo, lebuktál, szóval te Ukrajnából írogatsz valami jól védett irodából ahelyett, hogy a fronton harcolnál az állítólagos "igazságodért" (persze oda csak a csórókat szokás kiküldeni kockára tenni az életüket). Igaz, elég jól megtanultál magyarul, de ahhoz nem elég jól, hogy ne buktasd le magadat!
</blockquote>

Ha nem tűnt volna fel már nem harcolnak a fronton. Most hogy Ukrajnában leállt a harc a gazdaság megújítására fókuszálhatnak és ebben komoly segítséget nyújt Németország és a többi EU állam, 2016-tól életbe lép a szabad kereskedelmi egyezmény és jelentős befektetések érkeznek a gazdaság modernizációjához.

Egy stabil, gyarapodó, demokratikus Ukrajna a legjobb ellenszer az orosz agresszióval szemben.</blockquote>

Ki tiltotta meg neked mint hithű ukránnak egy évvel ezelőtt, hogy fegyverrel harcolj a fronton az "ukrán igazság"-ért?!

A német/EU "segítségben" meg pont annyira bízz, mint az amerikai őslakos indiánok bízhattak a hozzájuk érkező európaiak segítségében. Majd amikor egy kijevi ukrán-nyugati cégnél dolgozó szerencsés megkeresheti az EU-átlagbér 20%-át, az ukrán cégnél dolgozó a 10%-át akkor majd nagyon boldogok lehettek ezzel a "segítséggel", amikor Ukrajnában az EU-beli árak/megélhetési költségek 80%-ába fog kerülni az élet. Az EU-befektetőknek olcsó munkaerő és piac kell, nem benneteket támogatni mennek oda, hanem profitot csinálni maguknak.
Úgyhogy stabil, gyarapodó és demokratikus Ukrajnára (korrupt helyett) majd akkor számíthatsz, ha majd én leszek a római pápa, (ami elég nehézkes ügy, mivel nem vagyok római katolikus vallású).
 

Montezuma

Active Member
2010. április 23.
2 843
33
38
"Úgyhogy stabil, gyarapodó és demokratikus Ukrajnára (korrupt helyett) majd akkor számíthatsz, ha majd én leszek a római pápa, (ami elég nehézkes ügy, mivel nem vagyok római katolikus vallású)."

Ez nem akadály, elég, ha jezsuita vagy és tagja a P2 páholynak. :D
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
"Úgyhogy stabil, gyarapodó és demokratikus Ukrajnára (korrupt helyett) majd akkor számíthatsz, ha majd én leszek a római pápa, (ami elég nehézkes ügy, mivel nem vagyok római katolikus vallású)."

Ez nem akadály, elég, ha jezsuita vagy és tagja a P2 páholynak. :D

Nekem akadály, mert az se vagyok, a legnagyobb akadály meg az, hogy NEM IS VÁLLALNÁM! :)
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Uli:
Tényleg Ukrajnában élsz? Nem basztatásból kérdezem, de azonnal érthetővé válsz számomra.

<i>"Egy stabil, gyarapodó, demokratikus Ukrajna a legjobb ellenszer az orosz agresszióval szemben." </i>
Tévedés, egy stabil és gyarapodó Ukrajnának az előfeltétele a kiegyensúlyozott és stabil viszony Oroszországgal. A stabil, gyarapodó és demokratikus Ukrajna a Jobb Szektor ellen hatékony gyógyszer.

Persze Ukrajnának a legideálisabb az lenne ha jó lenne a viszonyuk Európával és Oroszországgal is, de amíg Oroszország konkrétan támadja őket, területeket rabol el tőlük és fegyvereket meg harcosokat dob át hozzájuk, akkor nincs értelme kiegyensúlyozott viszonyról beszélni Oroszországgal, akkor Oroszország nélkül kell stabil, gyarapodó, és demokratikus Ukrajnát csinálni.

A Szíriai front jól jön Ukrajnának ha ezzel náluk elcsitulnak a harcok. Az EU, az USA, és más nyugati országok képesek fejlődő pályára állítani az ukrán gazdaságot. Megvan a potenciáljuk, a nagy terület, nagy lakosság, termőföldek, ásványkincs, fejlett ipar (repülő, rakéta, gépipar).

Ha nem kell már a háborúra koncentrálniuk EU-s segítséggel jó pályára állítható Ukrajna. És az se lenne baj ha Oroszországgal rendezik a kapcsolatukat, persze ha Oroszország már nem támadja őket és kivonul a területükről.