[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

mig-25

Member
2010. november 15.
80
11
8
Igen, jelen vannak. És az most mit jelent? Hogy nem hagyták kiirtani az orosz többséget egy ukrán területen? Hogy nem hagyták, hogy erőszakkal ukránosítsanak, hogy megvédték a nemzetiségeket a nyíltan náci ukrán bandáktól?
Egy dolog biztos: EZ a náci ukrán banda nem fogja visszakapni Donbasszt. A Krímet meg semmilyen Ukrajna sem. Ennyi.
Lehet erőlködni, szankciózgatni (majd csak tönkremegy az a Putyingyerek), hőbörögni, de ennyi. A harag hatalom nélkül lóf@szt sem ér...

(Mindemellett megismételném a kérdést: ha a román államhatalom elkezdené erőszakkal ritkítani a székelyeket, ha betiltaná a magyar nyelv használatát a szinte színmagyar területeken, ha román náci bandák fegyveresen terrorizálnák a magyar kisebbséget és ezek után egy (a mainál természetesen erősebb és felkészültebb) magyar hadsereg beavatkozna, akkor is ennyi sivalkodás lenne a részetekről? )

Kiírtás? Saját terület?! Te hol élsz? Senki nem akart írtani, ez max az RT-s propagandisták agyszüleménye.

A két nép békében élt amíg a forradalmi káosz alatt fszb-s provokátorok egymás ellen nem fordították őket...Donyeckben oroszokat ütöttek agyon fszb-sek pl. Az országban kb. 50-50 az orosz ukrán nyelv aránya...

A kérdésedre válasz egy nagy what if fikció.. 1., A magyar hadsereg jelenleg képtelen lenne egy helyi pl. oroszcsicska jobbikos miliciát leverni, honvédelemre pedig totálisan alkalmatlan, nemhogy támadni. 2., A másik dolog hogy Románia is az EU felé húz, nem fognak túlkapásokat megengedni, ezzel helyzetbe hozva egy asszimetrikus hadviseléssel operáló orosz felet és annak hű csatlósát, azaz bennetek.

Szerintem jó volna gyorsan kijózanodni az oroszos trianoni álmaitokból és az EU-n belül kiállni a kisebbségekért, igazán megköszönnénk.
 

mig-25

Member
2010. november 15.
80
11
8
Nem szlovakozunk le. Mi maximum lehulyezunk. :) Persze mert nem vagy szlovak, attol meg nem biztos, hogy magyar vagy. Van ott tobb kisebbseg is. A "csicska" dumadat pedig megtarthatnad magadnak. Kikre is jellemzo ez?...
Nem veletlen dobtak korabban innen is ki. :mad:

Majd te eldöntöd én igazmagyar vagyok, vagy áruló, ugye jobbokos?:)) A csicska duma rád is érvényes NULLA érvű kommentelő.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
Majd te eldöntöd én igazmagyar vagyok, vagy áruló, ugye jobbokos?:)) A csicska duma rád is érvényes NULLA érvű kommentelő.
Nem tudsz elszakadni a csicskazastol, ugye? :oops:
Ti inkább magatokat etetitek egy alternatív valósággal, aki meg a régijó htka-s fórumot keresve rábukkan erre az oroszbarát agitprop homokozóra, próbál rátok hatni, mindhiába:)
Senki nem kert meg ra es soha semmi ujat nem mondtal. Minek erolkodsz?

Trollkodason kivul esetleg valami a temaban?
 

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Annyira buták,hogy nem látják át,hogy azzal ha feltolják itt a feszkót és Mac. lecsapja a villanyórát az egyetlen szalonképes és rendszeresen híreket is berakó társuktól veszik el a kenyeret.Nekem ugyanis édes mindegy ,hogy van e ez a topik vagy nincsen se ukrán se orosz nem vagyok.És nem én teperek,hogy bebizonyítsam a világnak,hogy megfelelek az EU. komfortnak.
Szóval kedves ötödik hadoszlop ha akarjátok csinálhatjuk ezt én benne vagyok és garantálom,hogy rajtam nem fog múlni ,hogy egy hónapig az utolsó hozzászóló a Mac. lesz ebben a topikban. .
 

mig-25

Member
2010. november 15.
80
11
8
id6290-13.jpg

a ,,felkelők" T-72B3-nak tornya... szokás szerint lerepült. Novohryhorivka mellett lőtték ki a ,,náci bandák".
 

mig-25

Member
2010. november 15.
80
11
8
id253-09.jpg

A ,,felkelők" beindítottak egy emlékművet is, ami épp egy Isz-3m volt. Későb ukrán zsákmánnyá lett a veterán. A póttartályon a LVOVba!!! csatakiáltás olvasható. Lvov nyugat ukrajna, más néven Lemberg.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 829
30 915
113
Ez egy 2. VH-s gép. Egy BTR-t kilő bármikor, de hogy honnan lesz hozza lőszer azt nem tudom.
 
  • Tetszik
Reactions: lgabo

mig-25

Member
2010. november 15.
80
11
8
Azért az odébb lesz, mikor Szlovákiát beveszik az eu magba....
Közvetlen előttünk kb.
Hú cseszdmeg,ezt megint odaraktad keményen.
:D

Bocs de tudom miről beszélek veled ellentétben. Dolgoztam nálatok, hazamenekültem inkább. 300euros fizetésekkel ti max a szovjetúnióhoz fogtok csatlakozni ha Putyin lesz kegyes bevenni titeket..:D
 

mig-25

Member
2010. november 15.
80
11
8
A macilaci gazdasága még mindig kisebb mint olaszországé, illetve az olajártól teljesen függő :) amíg ez a helyzet áll fent szerintem felesleges medvéről beszélni, max bocsról :)

Kíváncsi vagyok a zöld energiára váltás hogyan fogja befolyásolni ezt a törékeny állapotot.
 
  • Tetszik
Reactions: camee

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113