G
Unokatestvérem annyira nem bírt beletalálni a kulcslyukba, hogy egy idő után feladta és az udvarukban parkoló rozzant BARKAS-ban éjszakázott.Nekem egy khm. alkoholfogyasztásom volt emlékezetesebb számomra; nemigen voltam nagy duhaj.
Mentem haza hajnalban fiatalon a legendás helyi tomboló tanyáról; a Pokol Csárdából. Szó se róla; kevés volt az utca szélessége, pedig amúgy a városi busz járata is arra vezetett...
Hazaérve próbáltam bedugni a kulcsot a kulcslyukba, de sehogy nem sikerült, csak a nagy zörgés volt az eredmény.
A szüleimet nemigen szerettem volna, ha felébrednek, így gondosan a szám elé tettem az ujjam, s csitítottam magam.
Ebből a megmozdulásomból döbbentem rá, hogy be vagyok rúgva.![]()
Ilyet én már többször csináltam. A feleségem időnként jelzésértékkel benne hagyta a kulcsot a zárban...Unokatestvérem annyira nem bírt beletalálni a kulcslyukba, hogy egy idő után feladta és az udvarukban parkoló rozzant BARKAS-ban éjszakázott.
Belülről vagy kívülről?Ilyet én már többször csináltam. A feleségem időnként jelzésértékkel benne hagyta a kulcsot a zárban...
Még szerencse, hogy ezt nem tudom milyen.Unokatestvérem annyira nem bírt beletalálni a kulcslyukba, hogy egy idő után feladta és az udvarukban parkoló rozzant BARKAS-ban éjszakázott.
Alig háromnegyed órán át kísérleteztem egyszer a bringazáramba helyezni azt a szart, előrehajolva, dülöngélve, kitartóan ostoba mozdulatokkal. 
Unokatestvérem annyira nem bírt beletalálni a kulcslyukba, hogy egy idő után feladta és az udvarukban parkoló rozzant BARKAS-ban éjszakázott.
Ilyet én már többször csináltam. A feleségem időnként jelzésértékkel benne hagyta a kulcsot a zárban...
Igazából rossz szimbóleummal reagáltam; valójábn könnyesre röhögtem magam.Még szerencse, hogy ezt nem tudom milyen.Alig háromnegyed órán át kísérleteztem egyszer a bringazáramba helyezni azt a szart, előrehajolva, dülöngélve, kitartóan ostoba mozdulatokkal.
![]()

A kutya volt a legjobban felháborodva.Én egyszer a kutya házában aludtam, egyszer fejjel előre bemásztam a spejz ablakán is... Nem találtam a zsebemben a lakáskulcsot...![]()

És nem basztad ki?A kutya volt a legjobban felháborodva.![]()

Azon volt felháborodva!És nem basztad ki?![]()
Egy hovawart volt, akkora mint egy kuvasz! 
Persze, hogy kivágtam.Azon volt felháborodva!Egy hovawart volt, akkora mint egy kuvasz!
![]()
Én nem tusom milyen az! Még nem aludtam Csubakkával!Azon volt felháborodva!Egy hovawart volt, akkora mint egy kuvasz!
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..