Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Laikus

Well-Known Member
2021. szeptember 2.
131
592
93
Két székely ember áll a városa főterén. Odalép hozzájuk egy idegen román és udvariasan megkérdezi:

• Uraim, meg tudnák mondani, hol van itt a vasútállomás?
• Nem. Mondja mogorván az egyik székely. A román hátat fordít és elmegy.
• Ej, komám. Miért voltál ilyen udvariatlan egy idegennel.
• Állítólag itt laknak 2000 éve és még azt sem tudja, hogy hol van a vasút?

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 818
24 182
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Most már ezt is tudjuk

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 130
9 671
113
Jah! :cool:
Nem! :D:D:D
El ne hidd már! Kocatúrista.
Van 8 felszállásom Góbéval! Az számít?:rolleyes:

Redkívüli helyzetben az már elég hogy besorozzanak egy kamikáze küldetésre! Ancsa 2 tonna robbanóanyaggal megrakva... :D

Csak hogy az eredeti helyén ne legyen off-topic, de nekem erről ez ugrott be :)

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
e072607e5926db98cb4cf0fa4854f0d5_origi.jpg

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 256
33 775
113

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 974
33 414
113
Épp itt a téli olimpia, szóval aktuális:

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 683
26 949
113
Most már érdekel, hogy mi volt az a szám.
Csak puty-putyos számot ismerek:
Ahhhhhhhhhh. Hogy miért nem tudsz a s##eden ül, miért kell ilyeneket megtalálni? Én meg h@lye meghallgattam. :D :eek: :eek:

Ha ezt lejátszanák az ukránoknak, volna riadalom, tuti támadásnak vélnék! :D

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 695
13 217
113
Megy haza hajnalban a részeg a vadiúj lakótelepen, ahol még nincsenek kint sem az utcanevek, sem a házszámok.
Kb., mint ahogy elmondások szerint volt ez Miskolc legendás lakótelepén; az Avason, ahol eleinte még a mentősök is csak kóvályogtak..
Nyitná a bejárati ajtót, de sehogy nem sikerül, még a kulcsot sem tudja bedugni a lyukba.
A zörgésre felébred a házmester:
  • Takarodjon innen, itt dolgos munkásemberek pihennek!
  • Jól van na...Motyogja hősünk.

Eloldalog; tesz egy kört az épület körül, s megismétlődik a jelenet.

Ahogy az újabb útja is.

A harmadik próbálkozásnál újra elzavarja a házmester, mire szegény hősünk kifakad:
- Hát hogy lehet az, hogy maga mindenhol lakik, én meg sehol se!?

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 695
13 217
113
Megy haza hajnalban a részeg a vadiúj lakótelepen, ahol még nincsenek kint sem az utcanevek, sem a házszámok.
Kb., mint ahogy elmondások szerint volt ez Miskolc legendás lakótelepén; az Avason, ahol eleinte még a mentősök is csak kóvályogtak..
Nyitná a bejárati ajtót, de sehogy nem sikerül, még a kulcsot sem tudja bedugni a lyukba.
A zörgésre felébred a házmester:
  • Takarodjon innen, itt dolgos munkásemberek pihennek!
  • Jól van na...Motyogja hősünk.

Eloldalog; tesz egy kört az épület körül, s megismétlődik a jelenet.

Ahogy az újabb útja is.

A harmadik próbálkozásnál újra elzavarja a házmester, mire szegény hősünk kifakad:
- Hát hogy lehet az, hogy maga mindenhol lakik, én meg sehol se!?

Nekem egy khm. alkoholfogyasztásom volt emlékezetesebb számomra; nemigen voltam nagy duhaj.

Mentem haza hajnalban fiatalon a legendás helyi tomboló tanyáról; a Pokol Csárdából. Szó se róla; kevés volt az utca szélessége, pedig amúgy a városi busz járata is arra vezetett...
Hazaérve próbáltam bedugni a kulcsot a kulcslyukba, de sehogy nem sikerült, csak a nagy zörgés volt az eredmény.
A szüleimet nemigen szerettem volna, ha felébrednek, így gondosan a szám elé tettem az ujjam, s csitítottam magam.

Ebből a megmozdulásomból döbbentem rá, hogy be vagyok rúgva.:eek:

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 085
73 326
113
Csak hogy az eredeti helyén ne legyen off-topic, de nekem erről ez ugrott be :)

A nagyon buta kék miatt egyből az Avatar II. jutott az eszembe elnézést. Már a saját verzióm, realista. :D

5 év x(elfelejtettem és nem nézem meg)hónap az út Pandoráig a film szerint a Földtől. Szóval az első részt alapul véve az öt perces második rész nálam úgy alakul, hogy:

-Kibasszák az embereket a holdról.
-utaznak öt év x hónapot haza. Eddig egy perc.
-kettő perc játékidőt adok a bényakolónia vezetőjének a részvényesi gyűlésen beszédre.
-visszamennek a FÖLD nevében bányászni, bolygógyarmatosítási elképzeléssel, Eoke.oknak szeetetküldetéssel magyarázva...
-Negyedik perc, vissszaérnek...
Négy és ötödik perc, stratégiai nukleáris csapásmérés a törzsi szállásterületekre orbitális pályáról, speciális biológiai töltetek a helyi fauna és flóra kiemelten tanulményozott fajaival szemben
Ötödik perc vége, boldog bányxagépkezelők...

Sajnálom, ha elrontottam ladagrant vagy a barátai lelkivilágát...

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 085
73 326
113
Nekem egy khm. alkoholfogyasztásom volt emlékezetesebb számomra; nemigen voltam nagy duhaj.

Mentem haza hajnalban fiatalon a legendás helyi tomboló tanyáról; a Pokol Csárdából. Szó se róla; kevés volt az utca szélessége, pedig amúgy a városi busz járata is arra vezetett...
Hazaérve próbáltam bedugni a kulcsot a kulcslyukba, de sehogy nem sikerült, csak a nagy zörgés volt az eredmény.
A szüleimet nemigen szerettem volna, ha felébrednek, így gondosan a szám elé tettem az ujjam, s csitítottam magam.

Ebből a megmozdulásomból döbbentem rá, hogy be vagyok rúgva.:eek:
Hát igen, kilences erősségű földrengésben hazafelé nehéz... Mondták... :D