Humor

Két székely ember áll a városa főterén. Odalép hozzájuk egy idegen román és udvariasan megkérdezi:

• Uraim, meg tudnák mondani, hol van itt a vasútállomás?
• Nem. Mondja mogorván az egyik székely. A román hátat fordít és elmegy.
• Ej, komám. Miért voltál ilyen udvariatlan egy idegennel.
• Állítólag itt laknak 2000 éve és még azt sem tudja, hogy hol van a vasút?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Most már ezt is tudjuk

Jah! :cool:
Nem! :D:D:D
El ne hidd már! Kocatúrista.
Van 8 felszállásom Góbéval! Az számít?:rolleyes:

Redkívüli helyzetben az már elég hogy besorozzanak egy kamikáze küldetésre! Ancsa 2 tonna robbanóanyaggal megrakva... :D

Csak hogy az eredeti helyén ne legyen off-topic, de nekem erről ez ugrott be :)

e072607e5926db98cb4cf0fa4854f0d5_origi.jpg

Épp itt a téli olimpia, szóval aktuális:

Most már érdekel, hogy mi volt az a szám.
Csak puty-putyos számot ismerek:
Ahhhhhhhhhh. Hogy miért nem tudsz a s##eden ül, miért kell ilyeneket megtalálni? Én meg h@lye meghallgattam. :D :eek: :eek:

Ha ezt lejátszanák az ukránoknak, volna riadalom, tuti támadásnak vélnék! :D

Megy haza hajnalban a részeg a vadiúj lakótelepen, ahol még nincsenek kint sem az utcanevek, sem a házszámok.
Kb., mint ahogy elmondások szerint volt ez Miskolc legendás lakótelepén; az Avason, ahol eleinte még a mentősök is csak kóvályogtak..
Nyitná a bejárati ajtót, de sehogy nem sikerül, még a kulcsot sem tudja bedugni a lyukba.
A zörgésre felébred a házmester:
  • Takarodjon innen, itt dolgos munkásemberek pihennek!
  • Jól van na...Motyogja hősünk.

Eloldalog; tesz egy kört az épület körül, s megismétlődik a jelenet.

Ahogy az újabb útja is.

A harmadik próbálkozásnál újra elzavarja a házmester, mire szegény hősünk kifakad:
- Hát hogy lehet az, hogy maga mindenhol lakik, én meg sehol se!?

Megy haza hajnalban a részeg a vadiúj lakótelepen, ahol még nincsenek kint sem az utcanevek, sem a házszámok.
Kb., mint ahogy elmondások szerint volt ez Miskolc legendás lakótelepén; az Avason, ahol eleinte még a mentősök is csak kóvályogtak..
Nyitná a bejárati ajtót, de sehogy nem sikerül, még a kulcsot sem tudja bedugni a lyukba.
A zörgésre felébred a házmester:
  • Takarodjon innen, itt dolgos munkásemberek pihennek!
  • Jól van na...Motyogja hősünk.

Eloldalog; tesz egy kört az épület körül, s megismétlődik a jelenet.

Ahogy az újabb útja is.

A harmadik próbálkozásnál újra elzavarja a házmester, mire szegény hősünk kifakad:
- Hát hogy lehet az, hogy maga mindenhol lakik, én meg sehol se!?

Nekem egy khm. alkoholfogyasztásom volt emlékezetesebb számomra; nemigen voltam nagy duhaj.

Mentem haza hajnalban fiatalon a legendás helyi tomboló tanyáról; a Pokol Csárdából. Szó se róla; kevés volt az utca szélessége, pedig amúgy a városi busz járata is arra vezetett...
Hazaérve próbáltam bedugni a kulcsot a kulcslyukba, de sehogy nem sikerült, csak a nagy zörgés volt az eredmény.
A szüleimet nemigen szerettem volna, ha felébrednek, így gondosan a szám elé tettem az ujjam, s csitítottam magam.

Ebből a megmozdulásomból döbbentem rá, hogy be vagyok rúgva.:eek:

Csak hogy az eredeti helyén ne legyen off-topic, de nekem erről ez ugrott be :)

A nagyon buta kék miatt egyből az Avatar II. jutott az eszembe elnézést. Már a saját verzióm, realista. :D

5 év x(elfelejtettem és nem nézem meg)hónap az út Pandoráig a film szerint a Földtől. Szóval az első részt alapul véve az öt perces második rész nálam úgy alakul, hogy:

-Kibasszák az embereket a holdról.
-utaznak öt év x hónapot haza. Eddig egy perc.
-kettő perc játékidőt adok a bényakolónia vezetőjének a részvényesi gyűlésen beszédre.
-visszamennek a FÖLD nevében bányászni, bolygógyarmatosítási elképzeléssel, Eoke.oknak szeetetküldetéssel magyarázva...
-Negyedik perc, vissszaérnek...
Négy és ötödik perc, stratégiai nukleáris csapásmérés a törzsi szállásterületekre orbitális pályáról, speciális biológiai töltetek a helyi fauna és flóra kiemelten tanulményozott fajaival szemben
Ötödik perc vége, boldog bányxagépkezelők...

Sajnálom, ha elrontottam ladagrant vagy a barátai lelkivilágát...

Nekem egy khm. alkoholfogyasztásom volt emlékezetesebb számomra; nemigen voltam nagy duhaj.

Mentem haza hajnalban fiatalon a legendás helyi tomboló tanyáról; a Pokol Csárdából. Szó se róla; kevés volt az utca szélessége, pedig amúgy a városi busz járata is arra vezetett...
Hazaérve próbáltam bedugni a kulcsot a kulcslyukba, de sehogy nem sikerült, csak a nagy zörgés volt az eredmény.
A szüleimet nemigen szerettem volna, ha felébrednek, így gondosan a szám elé tettem az ujjam, s csitítottam magam.

Ebből a megmozdulásomból döbbentem rá, hogy be vagyok rúgva.:eek:
Hát igen, kilences erősségű földrengésben hazafelé nehéz... Mondták... :D