Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 936
86 493
113
273485525_1014971989454509_2849069310193790074_n.jpg

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 818
24 182
113
Pontosítsunk: a legelső női F-35C pilótája volt az, akivel most ez a baleset történt. Nem pedig az első repülésén zuhant le a világ első női F-35-ös pilótája.
Az első női F-35-ös pilóta egy USAF F-35A pilóta volt, Christine Mau alezredes még 2015-ben.
Az első női USAF F-35A berepülőpilóta Rachael Winiecki őrnagy volt 2018-ban.
Az első női F-35-ös pilóta, aki harci feladatra is került Emily Thompson százados volt, 2020-ban.
A Lockheed Martin első F-35-ös női pilótája Monessa “Siren” Balzhiser 2021-ben.
Az első F-35-ös női bemutatópilóta Kristin "Beo" Wolfe százados, aki 2020 óta jelenleg is az USAF F-35A bemutatópilótája.

Ha jól tudom összerakni a mozaikokat, az idézett cikkel ellentétben nem Christine Mau alezredes zuhant le most az F-35C-vel átképzése legelső leszállásánál, hanem Catherine Stark főhadnagy, aki a legelső női USMC F-35B pilóta volt, de most az USMC F-35C programjában vesz részt, ami a típus tengerészgyalogsági integrációjának részét képezte. És ez lett volna az első hajófedélzeti F-35C landolása.
Bocs, rettentő hímsoviniszta lesz, de erről azért akkor is ez jut eszembe:
-Mi volt az utolsó mondat, amit a NASA vett a Challenger katasztrófa előtt?
-Jól van fiúk, most hagyjuk kicsit vezetni a hölgyet!

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 712
27 036
113
A hallgatók gyakorlati munkáinak, beadványainak és a diplomamunkáinak elbírálásában szívesen részt veszek! :rolleyes:

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 479
58 965
113
A hallgatók gyakorlati munkáinak, beadványainak és a diplomamunkáinak elbírálásában szívesen részt veszek! :rolleyes:

Elvállalom a szakmai elnök séget, és a minoség ellenorzést! :rolleyes::D

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: jani22 and Nemerson

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113

Nagyfaterom egy pálinkafőző vállalatnál dolgozott. Mindig is éreztem, hogy értelmiségi családba születtem. :p

T

Törölt tag

Guest
Én egyszer a kutya házában aludtam, egyszer fejjel előre bemásztam a spejz ablakán is... Nem találtam a zsebemben a lakáskulcsot... :D
eh..az semmi, mindgya emelem a tetet...

reszegen mentem haza, es a kapukulcs vhogy elmaradt valahol, hat ne ebreszem mar fel a szuleimet (jo 20 eve volt ez) meg a fel utcat sem azzal hogy verem reszegen az ablakot...eldontottem hogy majd atugrok a kapun.

elegge magos vaskapu volt, voltak a tetejen azok a diszek is, en meg elfelejtettem hogy vannak.
a terv szerint, ugy ahogy katonasagba tanitottak atugorni az ilyesmit, neki szaladok majd es felugrok, atdobom magam, utana fejel majd lefele, es majd szepen mint egy rendes fiatalember a labomon landolok,nyugodtan besetalok a hazba es senki sem veszi eszre hogy mi volt velem. gyerekjatek lesz az egesz..

egy nagy lofasz lett az egeszbol. beleakadt a ruham abba szar disz tuskebe, es fejjel lefele logtam egy jo 2 ora hosszat.

ugy szabadultam hogy a hazbeliak eszrevettek hogy a kapu korul vmi cirkuszolas van, hogy ne lenne ott kinlodtam rajta hogy kiszabaduljak,

Laikus

Well-Known Member
2021. szeptember 2.
134
612
93
Mi a különbség egy vagon búza és egy vagon csecsemő között?

A vagon búzát nem lehet kirakni vasvillával.

G

Galthran

Guest
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: tarzaan

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 018
62 292
113
eh..az semmi, mindgya emelem a tetet...

reszegen mentem haza, es a kapukulcs vhogy elmaradt valahol, hat ne ebreszem mar fel a szuleimet (jo 20 eve volt ez) meg a fel utcat sem azzal hogy verem reszegen az ablakot...eldontottem hogy majd atugrok a kapun.

elegge magos vaskapu volt, voltak a tetejen azok a diszek is, en meg elfelejtettem hogy vannak.
a terv szerint, ugy ahogy katonasagba tanitottak atugorni az ilyesmit, neki szaladok majd es felugrok, atdobom magam, utana fejel majd lefele, es majd szepen mint egy rendes fiatalember a labomon landolok,nyugodtan besetalok a hazba es senki sem veszi eszre hogy mi volt velem. gyerekjatek lesz az egesz..

egy nagy lofasz lett az egeszbol. beleakadt a ruham abba szar disz tuskebe, es fejjel lefele logtam egy jo 2 ora hosszat.

ugy szabadultam hogy a hazbeliak eszrevettek hogy a kapu korul vmi cirkuszolas van, hogy ne lenne ott kinlodtam rajta hogy kiszabaduljak,
Szerencsére csak a ruhâd akadt be a tüskèkbe... :D

T

Törölt tag

Guest
Szerencsére csak a ruhâd akadt be a tüskèkbe... :D
hat a hasamat is atszurhatta volna...nyomtam is a hasizmaim rendesen egy parszor.

nagyon nagy mazlim volt. amugy ott volt a fal is a kapu utan, melette meg egy fa. soha sem ertetem kesobb hogy en kretenje miert nem ott probaltam meg.
de hat amikor bezabalsz, akor az logika az utolso amire szamithatsz :D

a szomszedgyerek anno, nem ivot, csak okos volt nagyon,hasonlo volt a kapu is, es ott a bajaratnal kinlodot, ralepet a kilincsre az egyik labaval, probalt atlepni a kapun, lecsuszot a laba a kilincsrol, es a honalja alat beleszurodot a tuske. ott ordibalt a kapun.

nem gyerekjatek az a disz a kapun, bar lehet betoroellenes funkcioja is lehet, a kreteneket siman elkapja, az mar bizonyitva van.

T

Törölt tag

Guest
Király, h ezt el kell magyarázni. Következő cikk: ne dugd a villát a konnektorba.
wazze, azok a 1970-80 genaraciok..mennyi hulyeseget csinaltunk, de akor is voltak dolgok amire tudtak hogy il;yet nem csinalunk, mert hulyeseg. vagy ezt igy meg ugy kell, mert ez a logikus..

a mostani uj generacioknak meg a legegyszerubb dolgokat es legalabb 10x kel elmagyarazni.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 879
32 280
113

Valahogy soha nem jött át, hogy mi kellene tetszedjen egy musical-ben, és ez most sincs másképp, pedig nagy SP rajongó vagyok.

• Tetszik
Reactions: Pogány