Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
NASA=Need Another Seven Astronaut (kell másik 7 űrhajós).Bocs, rettentő hímsoviniszta lesz, de erről azért akkor is ez jut eszembe:
-Mi volt az utolsó mondat, amit a NASA vett a Challenger katasztrófa előtt?
-Jól van fiúk, most hagyjuk kicsit vezetni a hölgyet!
A hallgatók gyakorlati munkáinak, beadványainak és a diplomamunkáinak elbírálásában szívesen részt veszek!
Az ország meg van mentve, jönnek a diplomás pálinkakészítők
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) és a Pálinka Nemzeti Tanács együttműködési megállapodást kötött a pálinkaszektor fejlesztése, valamint a kapcsolódó oktatási, kutatási és szakpolitikai tevékenységek erősítése érdekében. Az egyik legfőbb cél a hungarikumnak számító pálinkákhoz...piacesprofit.hu
Elvállalom a szakmai elnök séget, és a minoség ellenorzést!
Nagyfaterom egy pálinkafőző vállalatnál dolgozott. Mindig is éreztem, hogy értelmiségi családba születtem.A hallgatók gyakorlati munkáinak, beadványainak és a diplomamunkáinak elbírálásában szívesen részt veszek!
Az ország meg van mentve, jönnek a diplomás pálinkakészítők
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) és a Pálinka Nemzeti Tanács együttműködési megállapodást kötött a pálinkaszektor fejlesztése, valamint a kapcsolódó oktatási, kutatási és szakpolitikai tevékenységek erősítése érdekében. Az egyik legfőbb cél a hungarikumnak számító pálinkákhoz...piacesprofit.hu
eh..az semmi, mindgya emelem a tetet...Én egyszer a kutya házában aludtam, egyszer fejjel előre bemásztam a spejz ablakán is... Nem találtam a zsebemben a lakáskulcsot...
Jégbarlang.
A hajszárító és a kés veszélyes lehet: így olvaszd le a fagyasztót a legegyszerűbben
Van biztonságosabb módja is annak, hogy gyorsabban végezz a fagyasztó leolvasztásával.divany.hu
Szerencsére csak a ruhâd akadt be a tüskèkbe...eh..az semmi, mindgya emelem a tetet...
reszegen mentem haza, es a kapukulcs vhogy elmaradt valahol, hat ne ebreszem mar fel a szuleimet (jo 20 eve volt ez) meg a fel utcat sem azzal hogy verem reszegen az ablakot...eldontottem hogy majd atugrok a kapun.
elegge magos vaskapu volt, voltak a tetejen azok a diszek is, en meg elfelejtettem hogy vannak.
a terv szerint, ugy ahogy katonasagba tanitottak atugorni az ilyesmit, neki szaladok majd es felugrok, atdobom magam, utana fejel majd lefele, es majd szepen mint egy rendes fiatalember a labomon landolok,nyugodtan besetalok a hazba es senki sem veszi eszre hogy mi volt velem. gyerekjatek lesz az egesz..
egy nagy lofasz lett az egeszbol. beleakadt a ruham abba szar disz tuskebe, es fejjel lefele logtam egy jo 2 ora hosszat.
ugy szabadultam hogy a hazbeliak eszrevettek hogy a kapu korul vmi cirkuszolas van, hogy ne lenne ott kinlodtam rajta hogy kiszabaduljak,
hat a hasamat is atszurhatta volna...nyomtam is a hasizmaim rendesen egy parszor.Szerencsére csak a ruhâd akadt be a tüskèkbe...
wazze, azok a 1970-80 genaraciok..mennyi hulyeseget csinaltunk, de akor is voltak dolgok amire tudtak hogy il;yet nem csinalunk, mert hulyeseg. vagy ezt igy meg ugy kell, mert ez a logikus..Király, h ezt el kell magyarázni. Következő cikk: ne dugd a villát a konnektorba.
Valahogy soha nem jött át, hogy mi kellene tetszedjen egy musical-ben, és ez most sincs másképp, pedig nagy SP rajongó vagyok.