Humor

Pedig van...Martin sport dobbal :D Néha olyat visszadurrog, h volt, h megijedtem.
Na, a szembeszomszéd úgy képzeli a motorjának téli tárolásást, hogy be van tolva a garázsába és hétvégenként délután 1 és 3 között, rendszertelen időpontokban beindítja és járatja 20 - 30 percig...
Engem annyira nem zavar, de a Zasszonypajtit ki tudja kergetni vele a világból...
De ezt nem tőlem hallottad! :-)

• Tetszik
Reactions: fishbed
Na, a szembeszomszéd úgy képzeli a motorjának téli tárolásást, hogy be van tolva a garázsába és hétvégenként délután 1 és 3 között, rendszertelen időpontokban beindítja és járatja 20 - 30 percig...
Engem annyira nem zavar, de a Zasszonypajtit ki tudja kergetni vele a világból...
De ezt nem tőlem hallottad! :)
Igazából mindent jól csinál, én meg hülye vagyok és tavasszal veszek új aksit. Nők. Amúgy eladó a motor ;) (Ezt hivatalból beleírom, mióta látja a messenger üzijeimet). :D

• Vicces
Reactions: Árpicsek
vicces-polok-noi-polo-beszolt-elastam-pnx021-sotetszurke.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:cool:
Haverék jártak endurózni. Igazi gyökerek voltak (mindenen át). Menetben az első későn vette észre a meliorációs csatornát, de volt annyi lélekjelenléte, h gázt húzott, ahogy mögötte a cimbora is. A harmadik már semmit sem látott (2 moci, por) így hiába integettek neki, h húzza...ő már csak a hátsó kerekével intett ki az árokból.