Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ma hallottam:
Elmegy egy férj a római katolikus paphoz gyónni:
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, iszogattunk, az ágyban kötöttünk ki; megtörtént, ami ilyenkor szokott.
- Mit vétkeztél fiam?
- Elhívott egy nő, hogy szereljem össze az új szekrényét. Elment vele az idő, s jött egy nagy zápor.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, iszogattunk, az ágyban kötöttünk ki; vele is megtörtént, ami ilyenkor szokott.
- Ejnye fiam, ez nagyon nagy bűn, most milyen penitenciát szabjak ki rád!?
- ...de van más is...
- Mit követtél még el!?
- Elhívott egy nő, hogy szereljem fel az új csillárját. Elment vele az idő, s jött egy nagy zivatar.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, jól berúgtunk, megtörtént, aminek nem kellett volna megtörténnie...
- Ejnye fiam, ez így dupla akkora bűn, most milyen penitenciát szabjak ki rád!?
- ...de van más is...
- ...hát mit követtél még el!?
- Elhívott az egyik haverom, hogy segítsek szerelni a kocsiját. Elment vele az idő, nem is tudtuk befejezni s közben leszakadt az ég.
- Most menj haza, amíg le nem szakad az ég!
Citromot a gyógytornász barátnéim szoktak adogatni egymásnak a még fiatalkori pasizós korszakukban - ugyanezzel a felkiáltással.Gyón egy férfi a papnál:
- Vétkeztem atyám! Lefeküdtem három nővel egyszerre.
- Ez bizony súlyos vétek, fiam! Mondj el 5 Miatyánkat, 5 Üdvözlégyet és nyalj el egy citromot!
- Értem atyám. De a citromot miért kell elnyalnom?
- Hogy lemossa azt az önelégült vigyort az arcodról!
Notre sélection de champagnes sans aucun sucre ajouté pour les amateurs les plus exigeants
Le Figaro Vin dévoile sa sélection 2024 des champagnes «brut nature», autrement dit sans sucre ajouté. Des cuvées au plus près de l’expression du terroir champenois, destinées aux vrais amateurs de champagne.avis-vin.lefigaro.fr
Pezsgő szemle az ünnepek előtt.
"Made in France"
Teljes cikk.
Na erről tudnék mesélni! Kicsalogatja a vizeletet és székletet is egyben a gatyád garantáltan nem marad egyben! A mentős kollegák nagy kedvence, nesze neked igyál hát kedvedre!
Kannás -bor jellegű szeszes ital : „Tablettákkal telített üde élvezet, kisújeltartós idült alkoholistáknak”
Figaro Matyi értékelése: 95,6/100
Ár: 2099Ft/15 l
Szagában végtelenül összetett, csupa báj és intenzitás, döglenek rá a muslincák és az alkoholisták: megkülönböztethetünk különböző féle tabletták aromáit, fanyar mandulás és pirított jegyeket, melyek kellemesen emlékeztetnek a vezetékekről leégetett műanyag szigetelés aromáira; de szőlőtörkölyt, datolyát és néhány virágot ne keressen. Megmutatkozik benne az évszázados tradíció és a vegyipar újdonságainak kombinációja. Érezhetően, de nem tolakodóan előcsengenek a Tiszai Vegyikombinát déli fekvésű üzemcsarnokainak zamatai. Superbe.
Milyen alkalomhoz ajánljuk: Detoxikálón vagy árokparton fetrengés megalapozásához; kocsmapulti politizáláshoz és gazdasági megszakértéshez; UFO jelenségek megfigyeléshez; és mindenféle különleges családi alkalomhoz, ahol együtt ihat a család apraja-nagyja.
bor jellegű szeszesital jellemzése tapasztalt sommelier által.
Kannás -bor jellegű szeszes ital : „Tablettákkal telített üde élvezet, kisújeltartós idült alkoholistáknak”
Figaro Matyi értékelése: 95,6/100
Ár: 2099Ft/15 l
Szagában végtelenül összetett, csupa báj és intenzitás, döglenek rá a muslincák és az alkoholisták: megkülönböztethetünk különböző féle tabletták aromáit, fanyar mandulás és pirított jegyeket, melyek kellemesen emlékeztetnek a vezetékekről leégetett műanyag szigetelés aromáira; de szőlőtörkölyt, datolyát és néhány virágot ne keressen. Megmutatkozik benne az évszázados tradíció és a vegyipar újdonságainak kombinációja. Érezhetően, de nem tolakodóan előcsengenek a Tiszai Vegyikombinát déli fekvésű üzemcsarnokainak zamatai. Superbe.
Milyen alkalomhoz ajánljuk: Detoxikálón vagy árokparton fetrengés megalapozásához; kocsmapulti politizáláshoz és gazdasági megszakértéshez; UFO jelenségek megfigyeléshez; és mindenféle különleges családi alkalomhoz, ahol együtt ihat a család apraja-nagyja.
Kiegészitendő:nyomaiban nedves zokni érett aromája is érezhető.
Soha nem ittam pancsolt bort sem bor jellegű szeszes italt.bor jellegű szeszesital jellemzése tapasztalt sommelier által.
Ahogy egyik ismerősöm szokta volt mondani: aki nem tudja, az tanítja; aki még ezt sem tudja, az igazgatja (utóbbi lennék pl. én... )Soha nem ittam pancsolt bort sem bor jellegű szeszes italt.
Ilyet én sem ( legalább is nem tudok róla ), de pancsoltat már igen pl a "rendszerváltâs"környékén.Soha nem ittam pancsolt bort sem bor jellegű szeszes italt.
Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot” En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom