Humor

MC Isti -bal alsó sarok.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

bővebben
"Szemben Ibiza, ez meg itt a Balti tenger ... milyen Diósgyőr, megy Nyíregyháza"
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
https://www.youtube.com/watch?v=0qWazlZh3VA

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Venom85 and sixtus
Ma hallottam:

Elmegy egy férj a római katolikus paphoz gyónni:

• Mit vétkeztél fiam?
  • Elhívott egy nő, hogy szereljem össze az új szekrényét. Elment vele az idő, s jött egy nagy zápor.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, iszogattunk, az ágyban kötöttünk ki; megtörtént, ami ilyenkor szokott.
  • Ejnye fiam, ez nagyon nagy bűn, most milyen penitenciát szabjak ki rád!?
  • ...de van más is...
  • Mit követtél még el!?
  • Elhívott egy nő, hogy szereljem fel az új csillárját. Elment vele az idő, s jött egy nagy zivatar.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, iszogattunk, az ágyban kötöttünk ki; vele is megtörtént, ami ilyenkor szokott.
  • Ejnye fiam, ez így dupla akkora bűn, most milyen penitenciát szabjak ki rád!?
  • ...de van más is...
  • ...hát mit követtél még el!?
  • Elhívott az egyik haverom, hogy segítsek szerelni a kocsiját. Elment vele az idő, nem is tudtuk befejezni s közben leszakadt az ég.
Azt mondta, ne ázzak el, várjam meg amíg eláll. Beszélgettünk, jól berúgtunk, megtörtént, aminek nem kellett volna megtörténnie...

- Most menj haza, amíg le nem szakad az ég!

Gyón egy férfi a papnál:
  • Vétkeztem atyám! Lefeküdtem három nővel egyszerre.
  • Ez bizony súlyos vétek, fiam! Mondj el 5 Miatyánkat, 5 Üdvözlégyet és nyalj el egy citromot!
  • Értem atyám. De a citromot miért kell elnyalnom?
  • Hogy lemossa azt az önelégült vigyort az arcodról!

Gyón egy férfi a papnál:
  • Vétkeztem atyám! Lefeküdtem három nővel egyszerre.
  • Ez bizony súlyos vétek, fiam! Mondj el 5 Miatyánkat, 5 Üdvözlégyet és nyalj el egy citromot!
  • Értem atyám. De a citromot miért kell elnyalnom?
  • Hogy lemossa azt az önelégült vigyort az arcodról!
Citromot a gyógytornász barátnéim szoktak adogatni egymásnak a még fiatalkori pasizós korszakukban - ugyanezzel a felkiáltással.
:D

Pezsgő szemle az ünnepek előtt.
"Made in France"
Teljes cikk.
blog-kannas-bor-e1491419139716.png

Kannás -bor jellegű szeszes ital : „Tablettákkal telített üde élvezet, kisújeltartós idült alkoholistáknak”
Figaro Matyi értékelése: 95,6/100
Ár: 2099Ft/15 l

Szagában végtelenül összetett, csupa báj és intenzitás, döglenek rá a muslincák és az alkoholisták: megkülönböztethetünk különböző féle tabletták aromáit, fanyar mandulás és pirított jegyeket, melyek kellemesen emlékeztetnek a vezetékekről leégetett műanyag szigetelés aromáira; de szőlőtörkölyt, datolyát és néhány virágot ne keressen. Megmutatkozik benne az évszázados tradíció és a vegyipar újdonságainak kombinációja. Érezhetően, de nem tolakodóan előcsengenek a Tiszai Vegyikombinát déli fekvésű üzemcsarnokainak zamatai. Superbe.

Milyen alkalomhoz ajánljuk: Detoxikálón vagy árokparton fetrengés megalapozásához; kocsmapulti politizáláshoz és gazdasági megszakértéshez; UFO jelenségek megfigyeléshez; és mindenféle különleges családi alkalomhoz, ahol együtt ihat a család apraja-nagyja.

Kannás -bor jellegű szeszes ital : „Tablettákkal telített üde élvezet, kisújeltartós idült alkoholistáknak”

Szagában végtelenül összetett, csupa báj és intenzitás, döglenek rá a muslincák és az alkoholisták: megkülönböztethetünk különböző féle tabletták aromáit, fanyar mandulás és pirított jegyeket, melyek kellemesen emlékeztetnek a vezetékekről leégetett műanyag szigetelés aromáira; de szőlőtörkölyt, datolyát és néhány virágot ne keressen. Megmutatkozik benne az évszázados tradíció és a vegyipar újdonságainak kombinációja. Érezhetően, de nem tolakodóan előcsengenek a Tiszai Vegyikombinát déli fekvésű üzemcsarnokainak zamatai. Superbe.

Milyen alkalomhoz ajánljuk: Detoxikálón vagy árokparton fetrengés megalapozásához; kocsmapulti politizáláshoz és gazdasági megszakértéshez; UFO jelenségek megfigyeléshez; és mindenféle különleges családi alkalomhoz, ahol együtt ihat a család apraja-nagyja.
Na erről tudnék mesélni! Kicsalogatja a vizeletet és székletet is egyben a gatyád garantáltan nem marad egyben! A mentős kollegák nagy kedvence, nesze neked igyál hát kedvedre! :rolleyes:

bor jellegű szeszesital jellemzése tapasztalt sommelier által. :)
Kiegészitendő:nyomaiban nedves zokni érett aromája is érezhető.

Soha nem ittam pancsolt bort sem bor jellegű szeszes italt.
Ilyet én sem ( legalább is nem tudok róla :)), de pancsoltat már igen pl a "rendszerváltâs"környékén.
Sajnos a legtöbb házi bor minösége is kritikán aluli, amennyire különbözö borfesztiválokból és nyitott-pince-napokból tapasztalthattam. Szerintem.