Majd egyszer valamikor biztos de nem a NER 39 erkezésekorTovább erősödik a hadseregünk!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd egyszer valamikor biztos de nem a NER 39 erkezésekorTovább erősödik a hadseregünk!![]()
A magyar allam a sajat hadugyminiszterétől vesz gépet! Na ez a korrupcio. Es ne gyertek azzal a naiv mesével, hogy már kiszállt belole…Ebben majd elmondod, mi a korrupció? A magyar állam a saját cégétől vesz gépet.
Naiv mese vagy a valóság??A magyar allam a sajat hadugyminiszterétől vesz gépet! Na ez a korrupcio. Es ne gyertek azzal a naiv mesével, hogy már kiszállt belole…
Igazad van…. Ez a kormany es a NER pont errol hires; hogy segít masoknak….Naiv mese vagy a valóság??
Mi van ha a magyar állam strómanként használta a jövőbeli miniszterét, hogy megvegye a céget, kisegítve a cseh politikát, ne kelljen az ottani kampányidőszakban elmagyarázni, hogy egy cseh hadiipari cégre nem költ a cseh állam, inkább eladja más államnak.
Naiv mese vagy a valóság??
Mi van ha a magyar állam strómanként használta a jövőbeli miniszterét, hogy megvegye a céget, kisegítve a cseh politikát, ne kelljen az ottani kampányidőszakban elmagyarázni, hogy egy cseh hadiipari cégre nem költ a cseh állam, inkább eladja más államnak.
Zászló, zászló, szív!!Naiv mese vagy a valóság??
Osszeferhetetlenseg inkább ami után könnyen ki alakul a korrupciós beszerzés de maradjunk az elsőnél.Ebben majd elmondod, mi a korrupció? A magyar állam a saját cégétől vesz gépet.
Ebben majd elmondod, mi a korrupció? A magyar állam a saját cégétől vesz gépet.
De....Naiv mese vagy a valóság??
Akkor segítek nektek én mi lehet itt érdekes.Ebben majd elmondod, mi a korrupció? A magyar állam a saját cégétől vesz gépet.
Mondjuk első olvasásra nem igazán értem a tulajdonosi szerkezetben bekövetkezett változásokat, de anno eddig tudtam követni.Akkor segítek nektek én mi lehet itt érdekes.
Mégsem az államé az AV???
![]()
Habony Árpád már hadiiparban is utazik
A kormányfő korábbi nem hivatalos tanácsadója csöndben beszállt abba a katonai repülőgépeket gyártó cseh cégbe, amelytől a honvédség is rendelt már. Habony Árpád tulajdonrésze egykor Szalay-Bobrovniczky Kristófé volt.m.hvg.hu
Kicsit próbáltam megnézni a tulajdonviszonyokat, de nehéz....
Ez az ábra a tavaly nyári hivatalos AV pénzügyi jelentésben szerepel.
![]()
Zöld - magyar
Kék - cseh
Sárga - szlovák
The controlling entity controls the controlled entity
through the Hungarian company Vodochody Hol-
dings HU Kft., which owns 100% of the Company's
shares
1. Tehát a Vodochody Holdings HU az AV 100%-os tulajdonosa.
2. A Vodochody Holdings HU Kft. a HSC Aerojet Zrt. 100%-os leányvállalata.
3. A HSC Aerojet tulajdonosai: elvileg 80% (Magyar Aerojet Befektetési Zrt.) -20% (Omnipol csehek) megosztva. Amit találtam cégkivonat, ha százalékot nem is ír, de a Magyar Aerojet Befektetési Zrt-nek minősített többsége van a HSC Aerojetben.
![]()
4. Most már csak azt kell tudni, kik a tulajdonosai a Magyar Aerojet Befektetési Zrt.-nek.
2023.06-19-ig Bob
Miniszter lett, eladta SI 13 Aero Zrt-nek, ő Hernádi Zsolt.
2022.11.07-ig Hernádi Zsolt..
![]()
A változás bejelentés után a szeptember utolsó napi Magyar Közlöny alapján írta meg a napi.hu, hogy az államnak eladta. (Azóta a napi.hu-ból is economx lett)
![]()
A magyar állam megszerezte a cseh repülőgépgyáras céget és a Nemzeti Sportot
Magyar állami tulajdonba került a cseh katonai repülőgépgyártó megvásárlásához MFB-hitelt kapott HSC Aerojet Zrt., amelynek Szalay-Bobrovniczky Kristóf jelenlegi honvédelmi miniszter volt a többségi tulajdonosa. Az államé lett Orbán Viktor kormányfő kedvenc sportlapja, a Nemzeti Sport is - derül...www.economx.hu
Közlöny
![]()
Tehát a Gazdaságfejlesztési miniszter, Nagy Márton a N7 Holdingot nevezi a a HSC Aerojet tulajdonosi joggyakorlójának. Hogy ez milyen arány nincs benne....
Ez pedig az N7 idén márciusi beszámolója
![]()
Ami érdekes a N7 beszámolójában minden cég úgy fut, hogy tulajdonában álló gazdálkodó szervezetek.
Kivéve a HSC Aerojet.
Most ez a 15% mit jelent?
A.) Ennyi az állami tulajdonrész? Akkor kié a többi?
B. ) Ennyi az N7 része és a többi is az államé, de a teljes fölött gyakorolja a tulajdonosi jogokat?
Ami még érdekes. Anno amikor Bob eladta a részét Hernádinak, arról volt hivatalos Aero Vodochody közlemény. De a 2022 őszi változásról én most semmit sem találtam a cég részéről, csak a napi.hu közlöny alapján közölt hírét vette át mki. Legalábbis a gyors gugli ezt dobta...
Hogy mi van? Szégyenletes hogy nem egy allamkent vasaroltak meg, hanrm stróman meg mindenféle szokásos pénzlopo tolvaj beiktatasaval tudtak megvenni amit akartak. Mind anni a Gidranok es Szijj elvtars.. es had ne soroljam...Naiv mese vagy a valóság??
Bocs, de az ÉÁt pont egy stróman venné meg az USA számára...Hogy mi van? Szégyenletes hogy nem egy allamkent vasaroltak meg, hanrm stróman meg mindenféle szokásos pénzlopo tolvaj beiktatasaval tudtak megvenni amit akartak. Mind anni a Gidranok es Szijj elvtars.. es had ne soroljam...
ne, akkor keresheted az új magyarázatot, munkás napok ezekNaiv mese vagy a valóság??
Igen. O1G-t leírni tök nem bonyolult csak unalmas.ne, akkor keresheted az új magyarázatot, munkás napok ezek
Zászló, zászló, szív le ne maradjon!!!
Te szoktál követni cég adasvételeket, tulajdoni változásokat?Hogy mi van? Szégyenletes hogy nem egy allamkent vasaroltak meg, hanrm stróman meg mindenféle szokásos pénzlopo tolvaj beiktatasaval tudtak megvenni amit akartak. Mind anni a Gidranok es Szijj elvtars.. es had ne soroljam...
Tehát a HVG alapján 2022 végén így nézett ki a tulajdonosi struktúra. Továbbfejtve, ahol anno elakadtam.Kicsit próbáltam megnézni a tulajdonviszonyokat, de nehéz....
Ez az ábra a tavaly nyári hivatalos AV pénzügyi jelentésben szerepel.
![]()
Zöld - magyar
Kék - cseh
Sárga - szlovák
The controlling entity controls the controlled entity
through the Hungarian company Vodochody Hol-
dings HU Kft., which owns 100% of the Company's
shares
1. Tehát a Vodochody Holdings HU az AV 100%-os tulajdonosa.
2. A Vodochody Holdings HU Kft. a HSC Aerojet Zrt. 100%-os leányvállalata.
3. A HSC Aerojet tulajdonosai: elvileg 80% (Magyar Aerojet Befektetési Zrt.) -20% (Omnipol csehek) megosztva. Amit találtam cégkivonat, ha százalékot nem is ír, de a Magyar Aerojet Befektetési Zrt-nek minősített többsége van a HSC Aerojetben.
![]()
4. Most már csak azt kell tudni, kik a tulajdonosai a Magyar Aerojet Befektetési Zrt.-nek.
2023.06-19-ig Bob
Miniszter lett, eladta SI 13 Aero Zrt-nek, ő Hernádi Zsolt.
2022.11.07-ig Hernádi Zsolt..
![]()
A változás bejelentés után a szeptember utolsó napi Magyar Közlöny alapján írta meg a napi.hu, hogy az államnak eladta. (Azóta a napi.hu-ból is economx lett)
![]()
A magyar állam megszerezte a cseh repülőgépgyáras céget és a Nemzeti Sportot
Magyar állami tulajdonba került a cseh katonai repülőgépgyártó megvásárlásához MFB-hitelt kapott HSC Aerojet Zrt., amelynek Szalay-Bobrovniczky Kristóf jelenlegi honvédelmi miniszter volt a többségi tulajdonosa. Az államé lett Orbán Viktor kormányfő kedvenc sportlapja, a Nemzeti Sport is - derül...www.economx.hu
Közlöny
![]()
Tehát a Gazdaságfejlesztési miniszter, Nagy Márton a N7 Holdingot nevezi a a HSC Aerojet tulajdonosi joggyakorlójának. Hogy ez milyen arány nincs benne....
Ez pedig az N7 idén márciusi beszámolója
![]()
Ami érdekes a N7 beszámolójában minden cég úgy fut, hogy tulajdonában álló gazdálkodó szervezetek.
Kivéve a HSC Aerojet.
Most ez a 15% mit jelent?
A.) Ennyi az állami tulajdonrész? Akkor kié a többi?
B. ) Ennyi az N7 része és a többi is az államé, de a teljes fölött gyakorolja a tulajdonosi jogokat?
Ami még érdekes. Anno amikor Bob eladta a részét Hernádinak, arról volt hivatalos Aero Vodochody közlemény. De a 2022 őszi változásról én most semmit sem találtam a cég részéről, csak a napi.hu közlöny alapján közölt hírét vette át mki. Legalábbis a gyors gugli ezt dobta...
Vette volna meg inkább a BlackRock...akik fegyvernek gondolják azt amit a pisszoár fölé tartanak...időnként...Miert kell a magyar allamnak az aerojet alatt stromanikat foglalkotarni? Habony, Bacsa stb. egyik se a sajat pénzét tette bele. Mi koze a MOL-nak a hatobai repuleshez? Miert hem kehet siman a nagyar allame a ceg? Nekem ne hizz nemet peldat, mert ekeve hazugsag evszazadis fegyvergyártó cegeket családokat bejeverni, mikor hazankban a feksorolt faszuk kozul meg puskát se latott. Ezek nem tradicionális fegyvergyártók csak stromanok...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..