Vagy esetleg kütyükért? Monitorokért, infúziós pumpákért.Kint ragadt nyaralókért mehetett ki?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy esetleg kütyükért? Monitorokért, infúziós pumpákért.Kint ragadt nyaralókért mehetett ki?
Értem én, hogy parolázunk, meg smúzolunk, és teljes joggal örülünk annak, hogy a kapcsolatokon keresztül sikerült ilyen kurrens szállítmányt intézni, azonban szólhatna valaki Vityának, hogy vegyen egy maszkot, vagy legalább ne menjen a kínai személyzet 1-1,5m-es közelébe. Ez mindkét fél védelmét szolgálná, valamint a kínai abból is ért, ha mélyen meghajolnak neki. Talán abból még inkább!Ma reggel jött 70 tonnányi cucc megint.
Sencsenből Boeing 747
A teljesen megrakodott repülőgép egyebek mellett 86 lélegeztetőgépet, 100 ezer védőruhát, 100 ezer pár kesztyűt, 100 ezer tesztet és több mint 3 millió orvosi maszkot hozott Magyarországra.
https://m.origo.hu/itthon/20200324-...ntos-szallitmany-erkezeset-jelentette-be.html
Kint ragadt nyaralókért mehetett ki?
Svédország is tagja a SAC programnak...
![]()
"RM12 Engines on it's way to overhaul to Sweden from Thailand"
Thaiföld lett a végállomás. Nem tudom, mit visz-hoz.
Ma este jön egy újabb Cargolux gép Bakun keresztül Hong Kong-ból.Utána átrepült Dél-Korába is.
Úgy tűnik hogy a védőeszközbeszerzést inkább a civil légitársaságokkal oldják meg. Ezzel is reklámozva a keleti-nyitás sikerét és a ferihegyi cargo bázis fontosságát...
Úgy tűnik hogy a védőeszközbeszerzést inkább a civil légitársaságokkal oldják meg. Ezzel is reklámozva a keleti-nyitás sikerét és a ferihegyi cargo bázis fontosságát...
Ma este jön egy újabb Cargolux gép Bakun keresztül Hong Kong-ból.
Bakuban már leszállt.Az a szokásos Cargolux járat, de előfordul, hogy mégse jön, hiába van kiírva.
Amúgy a C17 a románoknak hoz eü felszerelést Koreából
Lehet, hogy a magyar gépek is csak rápihennek valamire.
Merre mentek?Egy hét szünet után ma már repülnek a magyar gépek is. (605, 607)
Nem ide?
Érdekes hogy a 3 WizzAir géppel együtt nem küldték ki legalább az itthonit Kínába.De igen. A 605-ös Szófiában járt, a 607-es meg országon belül gyakorolt.
Szerintem most fillérekért lehet Wizzair (meg mást is) gépet bérelni.Érdekes hogy a 3 WizzAir géppel együtt nem küldték ki legalább az itthonit Kínába.
Biztos jó előre be volt tervezve a Szófia, ma este lett volna az EB pótselejtezőDe igen. A 605-ös Szófiában járt, a 607-es meg országon belül gyakorolt.
Ha "fillérekért", akkor tehergépet kellet volna bérelni, mellyel nem csak 10 tonna orvosi eszközt tudunk elhozni...Szerintem most fillérekért lehet Wizzair (meg mást is) gépet bérelni.
Mivel a teherforgalom nem allt le, ertelemszeruen azokert nem fillereket kell fizetni!Ha "fillérekért", akkor tehergépet kellet volna bérelni, mellyel nem csak 10 tonna orvosi eszközt tudunk elhozni...![]()
Illetve mki azzal főz, amilye van.Mivel a teherforgalom nem allt le, ertelemszeruen azokert nem fillereket kell fizetni!
Akkor számolni kell, hogy mi éri meg jobban. - Pl. a Wizznek külföldön is vannak bázisai, de én még nem hallottam hogy mások is "lila"gépet bérelnének teherszállításra...Mivel a teherforgalom nem allt le, ertelemszeruen azokert nem fillereket kell fizetni!
A csehek részben hasonlóképpen oldották meg.Akkor számolni kell, hogy mi éri meg jobban. - Pl. a Wizznek külföldön is vannak bázisai, de én még nem hallottam hogy mások is "lila"gépet bérelnének teherszállításra...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..