Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az szerdán volt. Azóta nincs mozgás. De lehet karbantartás vagy bármi. Csak furcsa. Viszonylag ritkán van olyan, hogy minden gép Pápán van.
Kína? Ez is eü. cuccért megy?Mégis repülnek. Ma a 01-es gép elrepült távol-keletre.
Lehet, hogy a magyar gépek is csak rápihennek valamire.
Már csak oda tud, mert a törökök éppen államosítással fenyegetik az eü. beszállítókat, ha azok nem állítják át a termelésüket állami célra.Kína? Ez is eü. cuccért megy?
Már csak oda tud, mert a törökök éppen államosítással fenyegetik az eü. beszállítókat, ha azok nem állítják át a termelésüket állami célra.
Azt megnézném, hogy a NATO engedélyezné-e a C-17 kínai útját. - Szerintem NEM!A facebook tele van olyan kommentekkel, hogy azért nem az A319 ment kínába, mert Nato gép nem repülhet oda... Remélem a C-17 oda megy, megnézném a kommenteket ezek után...
Korea? Nem Észak.Azt megnézném, hogy a NATO engedélyezné-e a C-17 kínai útját. - Szerintem NEM!
Érdekes....esetleg a Csehek kiléptek a NATO ból?A facebook tele van olyan kommentekkel, hogy azért nem az A319 ment kínába, mert Nato gép nem repülhet oda...
Dél-Korea USA barát, így ott semmi akadálya. Olyannyira, hogy néhány éve az USA /és a Boeing/ megpróbálta rávenni a Távol-keleti szövetségeseit 1 közös C-17 flotta létrehozására, ami Közép-Európával ellentétben nem sikerült...Korea? Nem Észak.
Érdekes....esetleg a Csehek kiléptek a NATO ból?
Merthogy a Cseh Légierő A319 gépe ott járt.
A Cseh Légierő gépe nem számít NATO-nak,Azt mondják, az kormánygép, az nem számít Nato-nak... Pár kommentre próbáltam válaszolni, de aztán feladtam....
Ez csak csak arra bizonyíték, hogy a FB teli van idiótákkal.A facebook tele van olyan kommentekkel, hogy azért nem az A319 ment kínába, mert Nato gép nem repülhet oda... Remélem a C-17 oda megy, megnézném a kommenteket ezek után...
Lásd fent. Egyébként ki a "NATO"? Melyik szerve? Milyen alapon? Hogyan szankcionálná...?Azt megnézném, hogy a NATO engedélyezné-e a C-17 kínai útját. - Szerintem NEM!
Lószart volt tartalékolva. Te az egészségügyben dolgozol? A műtős maszk három óráig haszMiután eddig is volt elegendő védőfelszerelésünk, de azt eddig tartalékoltuk, ezért nem volt kiosztva, így most már lesz védőfelszerelése az egészségügyben harcolóknak! (irónia+szarkazmus)
A Facebook nem releváns. Önjelölt szakértők véleményére nem kell adni.A facebook tele van olyan kommentekkel, hogy azért nem az A319 ment kínába, mert Nato gép nem repülhet oda... Remélem a C-17 oda megy, megnézném a kommenteket ezek után...
Kína? Ez is eü. cuccért megy?
Én tegnap úgy olvastam egy kormány-bejegyzésben (ne kérdezd most kitől és hol, mert csak átfutottam rajta), hogy 10 (!) fordulóra való védőfelszerelés és teszt van megrendelve/lefoglalva Kinában nekünk...szóval lesznek utak még szép számmal...Mégis repülnek. Ma a 01-es gép elrepült távol-keletre.
Lehet, hogy a magyar gépek is csak rápihennek valamire.
Lószart volt tartalékolva. Te az egészségügyben dolgozol? A műtős maszk három óráig hasz
Ma reggel jött 70 tonnányi cucc megint.Én tegnap úgy olvastam egy kormány-bejegyzésben (ne kérdezd most kitől és hol, mert csak átfutottam rajta), hogy 10 (!) fordulóra való védőfelszerelés és teszt van megrendelve/lefoglalva Kinában nekünk...szóval lesznek utak még szép számmal...
Kint ragadt nyaralókért mehetett ki?Thaiföld lett a végállomás. Nem tudom, mit visz-hoz.