[HUN] Airbus A319

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Már csak oda tud, mert a törökök éppen államosítással fenyegetik az eü. beszállítókat, ha azok nem állítják át a termelésüket állami célra.

A facebook tele van olyan kommentekkel, hogy azért nem az A319 ment kínába, mert Nato gép nem repülhet oda... Remélem a C-17 oda megy, megnézném a kommenteket ezek után... :)

• Tetszik
Reactions: Gyurma and SilvioD
A facebook tele van olyan kommentekkel, hogy azért nem az A319 ment kínába, mert Nato gép nem repülhet oda... Remélem a C-17 oda megy, megnézném a kommenteket ezek után... :)
Ez csak csak arra bizonyíték, hogy a FB teli van idiótákkal.
Azt megnézném, hogy a NATO engedélyezné-e a C-17 kínai útját. - Szerintem NEM! :)
Lásd fent. Egyébként ki a "NATO"? Melyik szerve? Milyen alapon? Hogyan szankcionálná...?

Miután eddig is volt elegendő védőfelszerelésünk, de azt eddig tartalékoltuk, ezért nem volt kiosztva, így most már lesz védőfelszerelése az egészségügyben harcolóknak! (irónia+szarkazmus)
Lószart volt tartalékolva. Te az egészségügyben dolgozol? A műtős maszk három óráig hasz
A Facebook nem releváns. Önjelölt szakértők véleményére nem kell adni.

Mégis repülnek. Ma a 01-es gép elrepült távol-keletre.

Lehet, hogy a magyar gépek is csak rápihennek valamire.
Én tegnap úgy olvastam egy kormány-bejegyzésben (ne kérdezd most kitől és hol, mert csak átfutottam rajta), hogy 10 (!) fordulóra való védőfelszerelés és teszt van megrendelve/lefoglalva Kinában nekünk...szóval lesznek utak még szép számmal...

Én tegnap úgy olvastam egy kormány-bejegyzésben (ne kérdezd most kitől és hol, mert csak átfutottam rajta), hogy 10 (!) fordulóra való védőfelszerelés és teszt van megrendelve/lefoglalva Kinában nekünk...szóval lesznek utak még szép számmal...
Ma reggel jött 70 tonnányi cucc megint.
Sencsenből Boeing 747

A teljesen megrakodott repülőgép egyebek mellett 86 lélegeztetőgépet, 100 ezer védőruhát, 100 ezer pár kesztyűt, 100 ezer tesztet és több mint 3 millió orvosi maszkot hozott Magyarországra.

https://m.origo.hu/itthon/20200324-...ntos-szallitmany-erkezeset-jelentette-be.html