WZZ703/WZZ704 hívójellel leugrott ma reggel egy órára a HA-LHU Kecskemétre.
Most száll le Pesten.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
WZZ703/WZZ704 hívójellel leugrott ma reggel egy órára a HA-LHU Kecskemétre.
Most száll le Pesten.
Oltásokkal.Most indul Ghánába.
Úgy látszik találtak neki útvonalat a WizzAir-l .@formosa, nem jössz röhögni?
Másfél évig ácsorgott. Ha mától 10 évig naponta repülne, akkor hasznot hajtana. De ráfizetéses marad, mert hetente sajnos csak 3-szor fogják használni...!@formosa, nem jössz röhögni?
@pöcshuszár szerintem formosa nem röhögöttMásfél évig ácsorgott. Ha mától 10 évig naponta repülne, akkor hasznot hajtana. De ráfizetéses marad, mert hetente sajnos csak 3-szor fogják használni...!
A ráfizetést meg mi adófizetők álljuk, a szarházi NER-es tolvajok helyett...!!!
De, nézd meg @Terminator posztjára a reakciókat@pöcshuszár szerintem formosa nem röhögött
Láttam, formosa már csak egy ilyen vidám srácDe, nézd meg @Terminator posztjára a reakciókat
Amúgy az biztos, volt, hogy a WizzAir-l találnak valamilyen járatot a gépnek, az persze más kérdés, hogy ez mennyire éri meg a cégnek abban biztos vagyok, hogy nem fizetnek rá, mivel az állam is benne van a "buliban"....Láttam, formosa már csak egy ilyen vidám srác
Igen vidám és viccesLáttam, formosa már csak egy ilyen vidám srác
Én szeretem, ha az adómát ilyenre költik fasza nagy gép és szép is mégha a földön áll is. lWizz nem fizet rá, mert a veszteséget - miként az elmúlt másfél évben is - mi, adófizetők álljuk...
Ezen már csak sírni és röhögni lehet. Sajnos még sok az olyan agyalágyult, aki lelkesen támogatja a NER-esek pénzszórását: Milliárdos szállítógép, meccsre járó gépek, luxusyachtok raktárakban rohadó lélegeztetőgépek, kidobált lejárt szavatosságú Covid tesztek és vakcinák etc...