Az hangzott el, hogy ár/érték arányban a Mi-8/17 családnál nincs jobb a világpiacon, és igen, NEKÜNK nem lehet ilyet venni, viszont pl. Kanada vehetett... Érdekes dolgokat hallottam, de lényegében az van, amit írsz, s ezt el is fogadták azok akikkel beszéltem, várják a H-225M-et.Ha jól értem ruszki vast akartak szakmailag?? Ahhoz el kell hagyni a NATOt.
A H-145M-et is szereti mindenki, ültem benne én is, ég és föld a műszerezettség, de megint csak általános vélemény, hogy kicsi, gyenge, felderítésen kívül igazából még nem nagyon tudta megmondani nekem senki, hogy mire lehet majd valójában szerintük használni. Az hogy van egy könnyű helikopterünk nagyon jó műszerezettséggel, szuper, csak kéne némi tűzerő is mellé. Na annak van jelenleg híján, viszont a méretei, terhelhetősége, elég komolyan behatárol mindent.
A MiHu köpködőknek mondanám, hogy a vele dolgozó műszakiak, pilóták SZERETIK a típust, és elég komoly történeteket hallottam arról a családról (Mi-35-ről is), Irakból, Afganisztánból, etc...