... drótkötél pálya kábelnek : Zipline ŠibenikDe attol még a repülésirányitás utasitásait figyelmen kivűl hagyva nekirepült egy térképen jelzett függőhidnak.......
... drótkötél pálya kábelnek : Zipline ŠibenikDe attol még a repülésirányitás utasitásait figyelmen kivűl hagyva nekirepült egy térképen jelzett függőhidnak.......
Igen, rosszul írtam.... drótkötél pálya kábelnek : Zipline Šibenik
Nem teljesen: drótkötelet nehéz észre venni, míg egy híd elég jól látható.Igen, rosszul írtam.
De a baleset szempontjából egy kutya.
1. - nem függőhíd hanem 3gy kb láthatatlan kötél.Elég egyértelmű volt.
Könyörgöm,nekirepültek egy térképen jelzett függőhidnak......
Bevetés elötti felkészülésként át kellett volna nézni a terület térképét.....
De igaz,azt nem tudtuk,hogy ráadásul nagyokos vagányságbol xart is a repülésirányitásra.
Talán nem kellett volna semmibe venni a repülés irányítást....1. - nem függőhíd hanem 3gy kb láthatatlan kötél.
2. - Ezzel azért el helyezted magadat egy polcon... gratulálok
3. - Lol...
Ha ennyire laikus vagy, ennyire fogalmad nincs a repülésről, hogy jössz te ahhoz hogy bárkit is minősíts? Fúúú b+
Ui: az nem lehet hogy esetleg hibázott a pilóta és elnézte vagy elszámolta azokat a kibaszott köteleket...?
A jó képességű emberek sohasem hibázhatnak?
A függőhidat honnan állapítottad meg már megint?térképen jelzett függőhidnak.......
Elírtam.A függőhidat honnan állapítottad meg már megint?
Kötélpálya csúszódrótról van szó
EGy kötél meg egy híd azért kurvára nem egykutya.Igen, rosszul írtam.
De a baleset szempontjából egy kutya.
Abból a szempontból,hogy nem készült fel rendesen, és még a repülésiranyitasnak sem engedelmeskedett,EGy kötél meg egy híd azért kurvára nem egykutya.
a repülésiranyitasnak sem engedelmeskedett,
Itt írtatok,hogy a horvát vizsgálat írja.Ezt a kijelentést mire alapozva teszed?
Itt írtatok,hogy a horvát vizsgálat írja.
a helikopter legénysége az előre jóváhagyott repülési útvonaltól eltért, ami azt eredményezte, hogy a helikopter egy kötélpálya kábelének ütközött, és lezuhant.1. - nem függőhíd hanem 3gy kb láthatatlan kötél.
2. - Ezzel azért el helyezted magadat egy polcon... gratulálok
3. - Lol...
Ha ennyire laikus vagy, ennyire fogalmad nincs a repülésről, hogy jössz te ahhoz hogy bárkit is minősíts? Fúúú b+
Ui: az nem lehet hogy esetleg hibázott a pilóta és elnézte vagy elszámolta azokat a kibaszott köteleket...?
A jó képességű emberek sohasem hibázhatnak?

Ez milyen èrv???Ha ennyire laikus vagy, ennyire fogalmad nincs a repülésről, hogy jössz te ahhoz hogy bárkit is minősíts? Fúúú b+
De.jó képességű emberek sohasem hibázhatnak?
Én viszont igen.Elitèlem?
Esküszöm nem!
Elitélheted... az esemény megtörtént, és mindenki ember, mindenki hibázhat. A probléma, ha a tanulságokat nem terjesszük.Én viszont igen.
Magánemberként,magántulajdonával,mást nem veszélyeztetve annyi adrenalint hajszolhat,amennyit csak akar.
De katonatisztként feladatvégrehajtás közben a Honvédség tulajdonával NEM.
Civilben valaki ilyet tesz,családja nem kárpótlást kap,hanem kár igényt.
És vegyük már észre,hogy a seregben ez nem egyedi eset.Mintha vitézi nemesi előjoguk lenne az idióta felelőtlenkedésre-amiért még jutalmat is kapnak (oké,ez most morbid,mivel meghalt a gyerek). @Allesmor Obranna hány olyan esetet mesélt itt a fórumon,hogy ez meg az a pilóta vagánykodott-és közben tacsravágta a gépet......
Véget kell egyszer ennek vetni.
Olvass vissza.A mundéros brigád rögtön összezár-hogy milyen csúnya dolgokat mondok......Elitélheted... az esemény megtörtént, és mindenki ember, mindenki hibázhat. A probléma, ha a tanulságokat nem terjesszük.
A-a katona ugyan olyan munkavállaló,mint bárki más.Nem kötelező katonának lenni.....Megfizették a legnagyobb árat, amit lehetett. Hogy a családja kapott pénzt, egy kamionosnál, másnál nem biztos hogy járna, hát ennyi előnye lehet, hogy a Honvédséget választották.
Nekem már nagyon visszás, hogy ezen megy a pörgés. Ha megzúzza felelőtlenségből a gépet, aztán tisztára mosnák, kineveznék, akkor értem az indulatokat, itt nem.
A gép odalett oké, de ezen a gépen nem múlik semmi.
Tanulságok???
Biztos sokan átgondolták, melyik előírás, miért fontos. A parancsnoktól a pilótán át a karbantartókig. Ha folyamatosan hullanának a gépek érteném az indulatokat, így nem.
Valaki csak akkor lessz pilóta, ha szereti az extrèm adrenalint.Én viszont igen.
Magánemberként,magántulajdonával,mást nem veszélyeztetve annyi adrenalint hajszolhat,amennyit csak akar.
De katonatisztként feladatvégrehajtás közben a Honvédség tulajdonával NEM.
Civilben valaki ilyet tesz,családja nem kárpótlást kap,hanem kár igényt.
És vegyük már észre,hogy a seregben ez nem egyedi eset.Mintha vitézi nemesi előjoguk lenne az idióta felelőtlenkedésre-amiért még jutalmat is kapnak (oké,ez most morbid,mivel meghalt a gyerek). @Allesmor Obranna hány olyan esetet mesélt itt a fórumon,hogy ez meg az a pilóta vagánykodott-és közben tacsravágta a gépet......
Véget kell egyszer ennek vetni.
Nahálisten.Tanulságok???
Biztos sokan átgondolták, melyik előírás, miért fontos.
Nálam az a kèrdès merült fel indulat nèlkül, hogy a záróvonalon át előző sofőr jogi következmènyei mièrt jutalmazás, míg az útviszonyokat figyelembe nem vevőè mièrt büntetès.A parancsnoktól a pilótán át a karbantartókig. Ha folyamatosan hullanának a gépek érteném az indulatokat, így nem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..