Ezt tudom, de szerintem eddig az volt a terv, hogy maga a Gestamen mint önálló fegyvermárka elinduljon. Erre utal, hogy a Maróthék komplett fegyvercsalád kifejlesztésére adtak megbízást. Úgy lehet jó üzleteket kötni, ha full spektrumot tudsz szállítani a fegyvereket a Gov. szektornak. Erre törekszik a CZ, az FN, de a HK is.A Gestamen fegyvereket sosem akarták saját üzemben gyártani az előszériákon kívül, mindig is Kiskunfélegyházára voltak tervezve.
Ha jól sejtem, egyszerűen a felgyorsult események nem teszik lehetővé, hogy a MH a Gestamenre várjon. Innentől meg megmarad az a Gestamennek a technológiai cég legyen. Aztán egy lassultabb fejlesztés végén majd kiderül mi lesz belőle.
Ez nektek jó hír, mert olyan kiforrott típust kaphattok amire vágytok. Valami átfogó FN üzletről én annak idején itt a fórumon regényeket írtam!
Aztán volt róla hír, hogy az Arzenalnál gyártatja az FN a Ballistát (leánykori nevén UA TPG-3), és hogy lesz majd MH komplex beszerzés. Végül szépen beszivárogtak a járművekkel az MAG-ok, meg az M2HB-k, de a nagy csinnadrattás bejelentés elmaradt. Pedig ugye a PKM-et is cserélni kell....