Az arzenál nem a cseheké, csak bérgyártás megy...Skandallum , ki hallott mar olyat hogy egy cseh fegyvergyarba csehfegyvereket gyartanak , én értem , azt nem értem hogy az újság ezt mért tálalja meglepetésként
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az arzenál nem a cseheké, csak bérgyártás megy...Skandallum , ki hallott mar olyat hogy egy cseh fegyvergyarba csehfegyvereket gyartanak , én értem , azt nem értem hogy az újság ezt mért tálalja meglepetésként
Mit terveznek még nálunk?5-6 éve szenvednek vele. A Beretta egyenlőre nálunk kezdett el beruházni, állítólag a lőszer gyártáson túl mást is terveznek. Persze ez nem zárja ki a románok projektjét.
Erről nem tudok biztos információt megosztani. Csak annyit, hogy többet, mint az eddig nyílvánosságra hozott kis kaliberű lőszerek gyártása.Mit terveznek még nálunk?
Tipp: nemcsak a lőszerek, hanem a kézifegyverek iránt is jelentősen megnőtt az igény. A Beretta szempontjából egyszerűbb, gyorsabb és főleg olcsóbb lehet a bérgyártás pld Kiskunfélegyházán mint beruházás új gyártósorba vagy új üzembe. Az Arzenálnak is előnyös lehet egy együttműködés mivel a kapacitás jobb kihasználását tenné lehetővé, a know-how-ról már nem is beszélve.Mit terveznek még nálunk?
Hát szerintem Romániába megy a gyártás mivel ők vesznek is belőle majd egyszerTipp: nemcsak a lőszerek, hanem a kézifegyverek iránt is jelentősen megnőtt az igény. A Beretta szempontjából egyszerűbb, gyorsabb és főleg olcsóbb lehet a bérgyártás pld Kiskunfélegyházán mint beruházás új gyártósorba vagy új üzembe. Az Arzenálnak is előnyös lehet egy együttműködés mivel a kapacitás jobb kihasználását tenné lehetővé, a know-how-ról már nem is beszélve.
Most szinte semmi nem történik az Arsenalnál. Rohadtul kellene nekik a munka.Tipp: nemcsak a lőszerek, hanem a kézifegyverek iránt is jelentősen megnőtt az igény. A Beretta szempontjából egyszerűbb, gyorsabb és főleg olcsóbb lehet a bérgyártás pld Kiskunfélegyházán mint beruházás új gyártósorba vagy új üzembe. Az Arzenálnak is előnyös lehet egy együttműködés mivel a kapacitás jobb kihasználását tenné lehetővé, a know-how-ról már nem is beszélve.
Kaptak most év végénMost szinte semmi nem történik az Arsenalnál. Rohadtul kellene nekik a munka.
Lehet tőlünk is kapnakKaptak most év végén
Ha géppisztolyt vesztek féláron odaadom az MH teljes készletét.Lehet tőlünk is kapnak
Az marad a g36c és h416 na meg az mp7Ha géppisztolyt vesztek féláron odaadom az MH teljes készletét.
Hadi lehet nem , de Hiltinek bedolgozik rendesenMost szinte semmi nem történik az Arsenalnál. Rohadtul kellene nekik a munka.
Usp vagy sfp9 van most nálatok?Az marad a g36c és h416 na meg az mp7
Maroklofegyver csere esedékes
beállsz re is NAV-osnak?Usp vagy sfp9 van most nálatok?
Könnyen lehet, hogy '24-ben összefutunk.
Az HK P30S nem?beállsz re is NAV-osnak?
Nem megyek én sehova.beállsz re is NAV-osnak?
Az elmúlt 5-6 évben már a Beretta is rájöhetett, hogy mennyire megbízhatóak a románok és mekkora az esélye, hogy lesz valami a román gyártásból.Hát szerintem Romániába megy a gyártás mivel ők vesznek is belőle majd egyszer