Remélem nem, mert volt ilyen hozzáállás de azért sokat változott azon a szinten ahol MG mozog.Remélem, ezt Maróth Gáspár is olvasta...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem nem, mert volt ilyen hozzáállás de azért sokat változott azon a szinten ahol MG mozog.Remélem, ezt Maróth Gáspár is olvasta...
Nem hiszem, hogy ne tudnák, ahogy azt Szittya írja. Egyszerűen csak ők mossák kezeiket, hiszen hivatalos úton nem jut el hozzájuk a hiányosság.Remélem, ezt Maróth Gáspár is olvasta...
elégedettnek nem elégedett senki de ha hivatalosan nincs probléma azt hivatalosan nem lehet megoldani mert nem tudod pontosan mi is az...amit meg kéne oldani (olyankor szoktak menni a fölösleges dolgok megoldásként de lent meg úgvyanak hogy ezek hülyék nem ez a fő probléma hanem az de fent csak találgatnak mi lehet.)Nem hiszem, hogy ne tudnák, ahogy azt Szittya írja. Egyszerűen csak ők mossák kezeiket, hiszen hivatalos úton nem jut el hozzájuk a hiányosság.
Szokás szerint fejétől bűzlik a hal. Egy normális tábornoki kar gyorsan rendbe tehetne sok mindent, pláne, ha le is ellenőrizné az utasításai végrehajtását, és nem csak látványpékséget szerveznének nekik.
Sok éve mindenki cinkos ebben. Az altiszt fél a tisztektől, a tisztek a főtisztektől, azok pedig a tánornoki kartól. Mindegyik tapos lefelé, fölfele nyal, a legénységi állományhoz meg olyan parancsok érkeznek, hogy "oldd meg valahogy"!
Végül marad a látványpékség, amiről mindenki tudja, hogy hazugság, és mindenki elégedett ezzel a hazugsággal, mert mindenki cinkos a színjátékban.
Egy szóval: idiotizmus.hozok egy példát. konditerem. bérlet kell mert nem tudják átmozgatni X helyen a helyörséget (mert nincs mivel). megkapják a bérletet rá pár honapra kapnak eszközöket. DE NINCS HELY. de nem jelzik elfoglalnak egy müködésből kivont oblyektum egy szobáját. ki van vonva se fűtés se fürdési lehetőség sok a hiányosság. csinálnak pár beállított képet hogy minden szuper... aztán szidják hogy olyan épületbe ell edzeni ami le van pukkanva és nem tudnak pénzt kérni rá mert ki van vonva. persze szemlén megmutatják és nem említik a fürdő hiányát (ami van csak üzembe kellene helyezni meg felújítani) mert akkor kiderül hogy üzemen kívüli az objektum... Fent azthiszik megoldották a problémát már nem kell a bérlet... közbe a probléma csak részben lett megoldva... azzal hogy küldtek le eszközöket... ent is részben megoldották (ahogy tudták...)
én azt vettem észre hogy mivel nincs valódi objektum üzemeltetésért felelős személy a helyörségekbe. a vonuló erők pk ja egyben a helyörség pk is...Most komolyan. Konfliktushelyzetben is hamis jelentéseket adnának? Mit lehet várni tőlik, ha egy konditermet nem tudnak megugrani???
igazából nem hamis a jelentés mert meg van oldva... csak vért izzadva vagy ideiglenesen... felszerelés pl. ki van osztva csak hogy ne menjen tönkre vissza is van véve... ugyhogy nem hamis a jelentés csak arra nincs kitérve hogy nem állandóan fenntartható állapot. nem tartós. csak átmeneti. de nem igényelhetnek új felszerelést arra hivatkozva hogy tönkrement ami ki van osztva mert az lenne hamis jelentés mert szemmel láthatóan jó állapotba van...
a nagy megfelelési végy ördögi köre. nincs hamis jelentés igazából... csak nem tér ki mindenre.
akkor mit ért emberi hozzáállás alatt?
Már nincs bennük kutya?A Btr-eket sokszor honvédségi gyorstalpalós jogsival vezetik.ezzel még nem is lenne baj.A lövészeknél ha jol tudom,a harcjármű vezetőknél el is érik hogy értsenek a gépükhöz.De mégis mindig van 1-2 aki vagy szakmailag idióta,vagy emberileg annyira bele szarik,hogy többet árt mint használ.Megprobálom elmagyarázni,hogy értsd hogy mire gondolok.
Adott egy hirközpont btr,nem lövész alakulatnál.Az eredeti vezetője egy képzés alkalmával szabin volt,igy más vitte ki a gépet oktatásra.Azt tudni kell hogy ahhoz hogy huzamosabb ideig adjon,mennie kell a motornak.Ilyenkor ugye nem lehet lezárva a szellőzés.Ezt az eredeti sofőr el is mondta előző nap telefonon,mikor felhivták előző nap.Erre a srác másnap megfőzte a motort,mert a szellőzők nem voltak felnyitva.Na kb ez van ha olyanok nyulnak dolgokhoz,akik nem értenek hozzá vagy beleszarnak.Hozzá teszem az egyetlen normális állapotú btr volt,mert az eredeti sofőr már régi harcjármű vezető és mindig foglalkozott a gépével és ismerte is a teknikát ami rá volt bizva.
Öszinte leszek,én nem értek a Btr-ekhez-nem tudom mire gondolsz.Már nincs bennük kutya?
Lövész alakulatnál is előfordult.A Btr-eket sokszor honvédségi gyorstalpalós jogsival vezetik.ezzel még nem is lenne baj.A lövészeknél ha jol tudom,a harcjármű vezetőknél el is érik hogy értsenek a gépükhöz.De mégis mindig van 1-2 aki vagy szakmailag idióta,vagy emberileg annyira bele szarik,hogy többet árt mint használ.Megprobálom elmagyarázni,hogy értsd hogy mire gondolok.
Adott egy hirközpont btr,nem lövész alakulatnál.Az eredeti vezetője egy képzés alkalmával szabin volt,igy más vitte ki a gépet oktatásra.Azt tudni kell hogy ahhoz hogy huzamosabb ideig adjon,mennie kell a motornak.Ilyenkor ugye nem lehet lezárva a szellőzés.Ezt az eredeti sofőr el is mondta előző nap telefonon,mikor felhivták előző nap.Erre a srác másnap megfőzte a motort,mert a szellőzők nem voltak felnyitva.Na kb ez van ha olyanok nyulnak dolgokhoz,akik nem értenek hozzá vagy beleszarnak.Hozzá teszem az egyetlen normális állapotú btr volt,mert az eredeti sofőr már régi harcjármű vezető és mindig foglalkozott a gépével és ismerte is a teknikát ami rá volt bizva.
Bár nem tekintem magam a BTR szakérőjének és gyűlölöm is, viszont biztosan van benne hűtővíz hőmérséklet mérőóra...Lövész alakulatnál is előfordult.
Külszolgálatban is előfordult.
Ez a gép hibája is(egy újabb)ha nem jelzi kellő mértékben a sofőrnek, hogy mindjárt megfő a motor.
Persze ez nem mentesíti a hibázó sofőröket.
Igen de egy végzetes hibát jelezhetne nagyobb mértékben, akár hangjelzèssel is.Bár nem tekintem magam a BTR szakérőjének és gyűlölöm is, viszont biztosan van benne hűtővíz hőmérséklet mérőóra...
Igen de ha az időjárás engedi a legtöbb esetben nyitott buvoval, kidugott fejjel vezetnek a sofőrök.Nemcsak hűtővíz hőfokmérő óra van a BTR-ben, hanem egy piros lámpa is ami kigyullad, ha túlmelegszik a hűtővíz...
(én sem vagyok rá büszke, hogy tudom, nem kell vele szívni a véremet)