Gonoszságod határtalan Admirális GenerálisomT-72 rajongók! lehet itt is siratni a lőtéri roncsokat...
Ezúttal CG-vel lyuggatták ki őket.
Miért van egy aknavető képe benne az nem derül ki...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gonoszságod határtalan Admirális GenerálisomT-72 rajongók! lehet itt is siratni a lőtéri roncsokat...
Ezúttal CG-vel lyuggatták ki őket.
Miért van egy aknavető képe benne az nem derül ki...
Még szép! 5x nyertem meg a Wadiya legkegyetlenebb diktátora címet - magamtól!Gonoszságod határtalan Admirális Generálisom
Mondjuk úgy nem nehéz, hogy nincs ellenfeled, mert nem engeded indulni őket....Még szép! 5x nyertem meg a Wadiya legkegyetlenebb diktátora címet - magamtól!
Voltak páran, de hamar feladták...elfogytak...Mondjuk úgy nem nehéz, hogy nincs ellenfeled, mert nem engeded indulni őket....
Nem lövik le sajátmagukat az ellenfelek!Mondjuk úgy nem nehéz, hogy nincs ellenfeled, mert nem engeded indulni őket....
A lelövés, mérgezés, ablakon kiesés már uncsi ódivatú dolgok - csak a fantáziátlan Vlagyimir kolléga használja őket. Régi vágású figura, nem követi a trendeket és Diktátor Szakszervezet ajánlásait. Kadafi sem követte és csőbe húzták - pontosabban egy csőből húzták ki...nem lett jó vége!Nem lövik le sajátmagukat az ellenfelek!
Természetesen láttam a filmet!A lelövés, mérgezés, ablakon kiesés már uncsi ódivatú dolgok - csak a fantáziátlan Vlagyimir kolléga használja őket. Régi vágású figura, nem követi a trendeket és Diktátor Szakszervezet ajánlásait. Kadafi sem követte és csőbe húzták - pontosabban egy csőből húzták ki...nem lett jó vége!
Haladni kell a korral, na! Nem lehet csak úgy a Wadiya legkegyetlenebb diktátora címet!
Alább egy biztonsági felvétel ahol helyre rakok egy amatőr versenyzőt!
Rosszak az infóid.HEAT 751 tandem fejes kumulatív lőszer, infók szerint 500mm átütéssel:
Mert nem annyi. Van olyan aminek annyi, de az nem a 751.miért is?
Pedig minden netes forrás azt mondja hogy "legalább 500 mm"Mert nem annyi. Van olyan aminek annyi, de az nem a 751.
Mert nem annyi. Van olyan aminek annyi, de az nem a 751.
Nekem a SAB-os eredeti oktatási anyag nem ezt írja...Pedig minden netes forrás azt mondja hogy "legalább 500 mm"
Jó, de SAAB anyagát kell ám nézni!Nekem a SAB-os eredeti oktatási anyag nem ezt írja...
Fejből is, tudom, hogy mennyi, de ilyenkor azért ránézek, hogy biztos legyen. Egyébként nem nagy titok, hogy ERA mögött 500mm nem pedig összesen 500mm az átütése (de ezt meg is találod a neten, ha utánaolvasol kicsit). Akitől hallottad az a 655 CS-vel keverte, annak 500mm.Jó, de SAAB anyagát kell ám nézni!
Könyörgöm nehogy leírd mennyi.Nekem a SAB-os eredeti oktatási anyag nem ezt írja...
Vagyis mindkettőnek 500 mm RHA az átütése.Fejből is, tudom, hogy mennyi, de ilyenkor azért ránézek, hogy biztos legyen. Egyébként nem nagy titok, hogy ERA mögött 500mm nem pedig összesen 500mm az átütése (de ezt meg is találod a neten, ha utánaolvasol kicsit). Akitől hallottad az a 655 CS-vel keverte, annak 500mm.
Micsoda?Vagyis mindkettőnek 500 mm RHA az átütése.
Az ERA nem RHA - szóval az nem számít...
Tőlem ilyen adatot a kutya sem fog olvasni amíg nem látom neten előtte.Könyörgöm nehogy leírd mennyi.
Mi micsoda?Micsoda?