Pápán több ember van min Tatán...Azért írtam győrt,pápát,kecskemétet de it vagy veszprém székesfehérvár atb nemhiszem ,hogy 5,10 csőnél kell több. Főleg mivel szerintem embr sincs hozzá.
Pápán több ember van min Tatán...Azért írtam győrt,pápát,kecskemétet de it vagy veszprém székesfehérvár atb nemhiszem ,hogy 5,10 csőnél kell több. Főleg mivel szerintem embr sincs hozzá.
Nem, a vételi árból meg egy korábbi beszerzés darabárából osztogat szorozgat mindnekiPublikus információ ez egyáltalán hogy most hány csövet, hozzá tartozékokat, milyen muníciót és mennyit vettek pontosan?
Úgy értem hogy talán nem kell mindent a nyilvánoság orrára kötni.
Azért írtam győrt,pápát,kecskemétet de it vagy veszprém székesfehérvár atb nemhiszem ,hogy 5,10 csőnél kell több. Főleg mivel szerintem embr sincs hozzá.
Publikus információ ez egyáltalán hogy most hány csövet, hozzá tartozékokat, milyen muníciót és mennyit vettek pontosan?
Úgy értem hogy talán nem kell mindent a nyilvánoság orrára kötni.
Voltam olyan opeválon veszprémben ahol mi tatai és a szolnoki katonák adtuk az őrszázadot. Felvarrók leszedve nehogy a német,olasz stb ellenőrök megkérdezzék az mi. A veszprémi őrszázad meg állt 4 főböl.
Oks megértettem. Akkor min 1000 rpgs van a magyar honvédség állománytáblájában?
Jól számolom a raj 1rpg, szakasz 3, zázad 9, löv zls kb 40 rpg7 beót?
Ott van hogy "during training..." vagy a "kiképzés során..."Jól számolom a raj 1rpg, szakasz 3, zázad 9, löv zls kb 40 rpg7 beót?
Ott van hogy "during training..." vagyis a "kiképzés során..." Háborúban senkit sem fog érdekelni hogy a lövész hányszor és mekkora légnyomást kaphttps://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Gustaf_recoilless_rifle#Risks_to_users
Ezek szerint napi 6 lövés a megengedett.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..